Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

poszukuje mieszkania blisko AŚ
  • Marcin

widać że jeszcze chyba nie obczaiłaś w całej rozciągłości naszej kochanej akademii i miasta, bo w zależności od tego jaki kierunek taki budynek a są one rozrzucone po całych Kielcach, zatem gdzie studiujesz? a i tak w ogóle to kup anonse, najprościej; )
  • Anonim

wynajmij w centrum jest wszedzie blisko
  • Anonim

tak szczerze to kielc w ogóle nie znam;/ bede studowac na AŚ na wydzile nauk o zdrowiu tez nie wiem, gzdie to jest wiec niech ktos mi napisze na jakich ulicach mam szukac mieszkania i ile przecietnie tzreba placic na miesiac??????
  • ale olo

jak to mawiaja: co łaska!
  • Marcin

o ile dobrze wiem to jest na ul. IX wieków, czyli masz całe centrum ale tam najdrożej, blisko będzie z sadów, bocianka, szydłówka, słonecznego, ksm-u, zobacz sobie na mapie gdzie jest IX wieków :) no a ceny, w pojedynkę trudno mieszkać, a np we dwie osoby jak wynajmiecie mieszkanie to tak około 350-400 zł miesięcznie
  • Anonim

dziekuje bardzo na info:) niedlugo sie wybieram do kielc to cos sobie znajde:)
  • Marcin

to jest fajne miasto jeśli nie wymagasz by było drugą warszawką :)
  • robur

kielce sa bardziej jak las vegas
  • Marcin

no to ja chcę do kasyna; )
  • robur

>!.'..surfer..'.! napisał
    >no to ja chcę do kasyna; )

w kazdej klatce na szydlowku!
  • Anonim

>comandante marcos napisał
    >>!.'..surfer..'.! napisał
    >>no to ja chcę do kasyna; )
    >
    >w kazdej klatce na szydlowku!

w mojej niestety nie ma. przynajmniej takiego, w którym można cokolwiek wygrać.
  • Anonim

jakby ktos wiedzila o jakims mieszkaniu to piszcie mi na priv:)
  • Mati

dam znac jak woce do CK po jakies hmm 5 dniach bo chyba u mnie w bloku cos sie zwolnilo po ostnich studentach ale spoko dam znac na piv ale w sobotke :) pozdrawiam nowa kolezanke; )
  • robur

>QbeCK napisał
    >>comandante marcos napisał
    >>>!.'..surfer..'.! napisał
    >>>no to ja chcę do kasyna; )
    >>
    >>w kazdej klatce na szydlowku!
    >
    >w mojej niestety nie ma. przynajmniej takiego, w którym
    >można cokolwiek wygrać.

moze faktycznie w Twojej akurat nie
  • Anonim

dzieki mati to pisz na priv:))
  • mademoiselle.miaou.

tez szukama jakiegos lokum !!
  • Katia

ja tez szukam; )
  • Nabuchodonozor

A ja szukam współlokatora (nie współlokatorke!!) do miszkana 4 osobowego. 2 dziewczyny i jeden chłopak, szukamy jeszcze kogos... Chętni prosze na priv; )
  • Femme Fatale

szukam współlokatorki, mieszkam na wojewódzkiej 11, kto jest zainteresowany zapraszam na priv
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)