-
Anonim
-
Marcin
widać że jeszcze chyba nie obczaiłaś w całej rozciągłości naszej kochanej akademii i miasta, bo w zależności od tego jaki kierunek taki budynek a są one rozrzucone po całych Kielcach, zatem gdzie studiujesz? a i tak w ogóle to kup anonse, najprościej; ) -
Anonim
-
Anonim
tak szczerze to kielc w ogóle nie znam;/ bede studowac na AŚ na wydzile nauk o zdrowiu tez nie wiem, gzdie to jest wiec niech ktos mi napisze na jakich ulicach mam szukac mieszkania i ile przecietnie tzreba placic na miesiac?????? -
-
ale olo
-
Marcin
o ile dobrze wiem to jest na ul. IX wieków, czyli masz całe centrum ale tam najdrożej, blisko będzie z sadów, bocianka, szydłówka, słonecznego, ksm-u, zobacz sobie na mapie gdzie jest IX wieków :) no a ceny, w pojedynkę trudno mieszkać, a np we dwie osoby jak wynajmiecie mieszkanie to tak około 350-400 zł miesięcznie -
Anonim
dziekuje bardzo na info:) niedlugo sie wybieram do kielc to cos sobie znajde:) -
Marcin
-
robur
-
Marcin
-
robur
>!.'..surfer..'.! napisał
>no to ja chcę do kasyna; )
w kazdej klatce na szydlowku! -
Anonim
>comandante marcos napisał
>>!.'..surfer..'.! napisał
>>no to ja chcę do kasyna; )
>
>w kazdej klatce na szydlowku!
w mojej niestety nie ma. przynajmniej takiego, w którym można cokolwiek wygrać. -
Anonim
-
Mati
dam znac jak woce do CK po jakies hmm 5 dniach bo chyba u mnie w bloku cos sie zwolnilo po ostnich studentach ale spoko dam znac na piv ale w sobotke :) pozdrawiam nowa kolezanke; ) -
robur
>QbeCK napisał
>>comandante marcos napisał
>>>!.'..surfer..'.! napisał
>>>no to ja chcę do kasyna; )
>>
>>w kazdej klatce na szydlowku!
>
>w mojej niestety nie ma. przynajmniej takiego, w którym
>można cokolwiek wygrać.
moze faktycznie w Twojej akurat nie -
Anonim
-
mademoiselle.miaou.
-
Katia
-
Nabuchodonozor
A ja szukam współlokatora (nie współlokatorke!!) do miszkana 4 osobowego. 2 dziewczyny i jeden chłopak, szukamy jeszcze kogos... Chętni prosze na priv; ) -
Femme Fatale
szukam współlokatorki, mieszkam na wojewódzkiej 11, kto jest zainteresowany zapraszam na priv
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne