Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • αsiα!

Poszukuję współlokatora, ktory wynajmie ze mną mieszkanie w ck od wrzesnia. Najlepiej okolice kadzielni/centrum.
    Ew. chętnie dołącze do kogos do mieszkania.
  • Ashardin - Kazdy nie jest kazdym

Mieszkanie w Kielcach dla studentow, 2 pokoje, nowe okna. Centrum (Zeromskiego) Tanio. Wszelkie informacje pod 501 621 457
  • Elend

Poszukuje mieszkania najlepiej kawalerki do 1000zl. Jestem osoba pracującą
  • dorotka1992

Szukam mieszkania w Kielcach! Jestem studentką, i szukam osób które poszukują lokatorki do wspólnego mieszkania. Osoby takie prosze o kontakt pod nr. 515586126
  • niespodzianka

A ja szukam współlokatora/ki do pokoju, na stoku. W razie pytań proszę o kontakt przez wiadomośc lub gg: 5884829.
  • Autotune Spons

Czesc, poszukuję pokoju jednoosobowego (może być nawet od zaraz), jeśli ktoś ma jakiś namiar na taki pokoj badz szuka lokatora na mieszkanie to bylbym wdzieczny o kontakt :) gg 7253311 jak cos to daj znac . pozdrawiam :)
  • Anonim

Cześć szukam mieszkania najlepiej w okolicach UJK na ul.krakowskiej... W miarę mozliwości tanio.:) Jestem studentką 1-go roku... Kontakt pod nr gg: 32871116. Bardzo pilne...!!!
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)