-
αsiα!
Poszukuję współlokatora, ktory wynajmie ze mną mieszkanie w ck od wrzesnia. Najlepiej okolice kadzielni/centrum.
Ew. chętnie dołącze do kogos do mieszkania. -
Ashardin - Kazdy nie jest kazdym
Mieszkanie w Kielcach dla studentow, 2 pokoje, nowe okna. Centrum (Zeromskiego) Tanio. Wszelkie informacje pod 501 621 457 -
Elend
Poszukuje mieszkania najlepiej kawalerki do 1000zl. Jestem osoba pracującą -
dorotka1992
Szukam mieszkania w Kielcach! Jestem studentką, i szukam osób które poszukują lokatorki do wspólnego mieszkania. Osoby takie prosze o kontakt pod nr. 515586126 -
-
niespodzianka
A ja szukam współlokatora/ki do pokoju, na stoku. W razie pytań proszę o kontakt przez wiadomośc lub gg: 5884829. -
Autotune Spons
Czesc, poszukuję pokoju jednoosobowego (może być nawet od zaraz), jeśli ktoś ma jakiś namiar na taki pokoj badz szuka lokatora na mieszkanie to bylbym wdzieczny o kontakt :) gg 7253311 jak cos to daj znac . pozdrawiam :)
-
Anonim
Cześć szukam mieszkania najlepiej w okolicach UJK na ul.krakowskiej... W miarę mozliwości tanio.:) Jestem studentką 1-go roku... Kontakt pod nr gg: 32871116. Bardzo pilne...!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne