Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lucyna wiejak

witam,musze niestety ostrzec wszystkie dziewczyny przed salonem SISTARS na piotrkowskiej. zazwyczaj sama farbowalam wlosy szamponetka w domu,kiepsko mi to wychodzilo a ze mialam w planach slub ( SWOJ ! ) wiec postanowilam sie wybrac do profesjonalisty. bylam akurat na tej ulicy i zobaczylam fajnie wygladajacy salon fryzjerski,weszlam, pani oczywiscie zachecila mnie naprawde mila i profesjoinalna gadka ze uzyjemy takiej farby,co prawda jest nieco drozsza ale jest naprawde swietna i strzyzenie gratis. ok. umowilam sie na nastepny dzien. siedzac na fotelu ZAZNACZYLAM wyraznie ze NIE CHCE pofarbownego czoła jak to sama w domu robilam.pani sie usmiechnela i zapewnila ze NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI!!!! FARBA JEST DELIKATNA,A PANI UZYWALA JEJ JUZ MNOSTWO RAZY WIEC WIE CO MOWI. ok,siedze spokojnie,wlosy pofarbowane,czolo zachlapane do polowy ale sie nie przejmuje bo pani na pewno wie lepiej- w koncu mowi o sobie profesjonalista.po umyciu głowy pani z usmiechem ze oj no pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo a jaka pani ma delikatna skore! ja malo tam nie zemdlalam! czolo , skronie, szyja cale zachlapane farbą ktora w ogole nie chciala zejsc! dzialo sie to we wtorek a w sobote mialam slub,no nie panilowalam tak,pani zapewnila ze po dwoch myciach zejdzie,WSPOMNE ZE POLICZYLA SOBIE 180 ZŁ A DZIEN WCZESNIEJ OKRESLALA CENE MIEDZY 140-160.no coz, moja strata,w calym zamieszaniu zapomnialam jezyka w buzi i wyszlam.poszlam na spotkanie z kolezanka,ta mnie od razu przywitalo RANY JAK TY WYGLADASZ KTO CI TAKA KRZYWDE ZROBIL,wygladalam naprawde koszmarnie.troche ochlonelam i z kolezanka poszlysmy z powrotem do tego SISTARS zeby albo cos z tym zrobila albo oddala pieniadze.Pani z reszta bardzo pyskata nawet nie przeprosila !!!!!!! powiedziala ze zejdzie ( przy kolezance juz tym razem po 4 myciach ), wyszlysmy i tyle. PANI NIE DAJE PARAGONOW wiec poza złościa nie mozna jej za to ukarac. ciekawe co urzad skarbowy na takie niewystawianie paragonow. dodam tylko ze nie zeszlo po 8 myciach wiec poszlam sama znow do pani. zaczela mnie czyms wycierac-ja pytam co to -pani mowi ze to taki srodek w razie juz ostatecznosci.wiec wyszlam i tyle. dosyc nerwow z pseudofryzjerki. ale w domu wyszlo uczulenie.na swoj slub mialam lekkie przebarwienia na czole skroniach i szyi ( pytajac pania po umyciu glowy mowila ze szyi nie zachlapala!!!!) ktore musialam zakryc pudrem,czulam sie fatalnie! po slubie wyjechalismy na wakacje,poszlam na profesjonalny peeling do kosmetyczki za ktory musialam zaplacic 80 zł i tyle mialam ze swojej wizyty u profesjonalnej fryzjerki w pieknym zakładzie. farba zeszla z czola, z włosów z reszta tez w tym samym casie, kiepska farba i tyle.NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU!!!!! PANI SREDNIO MA POJECIE O FYZJERSTWIE, FARBOWANIU I UPRZEJMOSCI DO KLIENTEK. POZA TYM NIE WIEM JAK INNI ALE JA NIE LUBIE JAK KTOS SIE DO MNIE POCHYLA I SMIERDZI DYMEM Z PAPIEROSA.
    ODRADZAM SALON SISTARS ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Studio Infiniti Studio Infiniti

Witam Pani Małgosiu,

Jestem menadżerem Studia Infiniti i bardzo chciałabym Panią przeprosić za sytuacja która miała miejsce w lipcu i którą Pani szczegółowo opisała na forum. Od miesiąca sierpnia nie współpracujemy już z tą fryzjerką więc gdyby Pani zechciała nas odwiedzić ponownie to już teraz obiecuję wykonanie usługi na najwyższym poziomie i z wysoką zniżką.
    Praca z ludźmi codziennie nas czegoś nowego uczy, ważne jest aby umieć przyznać się do błędu i przeprosić!
    Proszę mi wierzyć, że zrobię wszystko co w mojej mocy aby podobna sytuacja nie przydażyła się już żadnej naszej klientce.

Pozdrawiam serdecznie
    Joasia Ś. Kielce
  • Studio Infiniti Studio Infiniti

Zapraszam serdecznie do Studia Infiniti :-) na ul. Klonowej 55/7.

Przestronne Studio fryzjersko-kosmetyczne wraz z solarium, persownel z doświadczeniem i bardzo dużo promocji.

Jesli chcesz zobaczyć co proponujemy, wejdź na stronę http://www.studioinfiniti.pl.

Jesli chcesz się przekonać i sprawdzić nas - dzwoń 413624846.

Pozdrawiam
    Joasia Ś. Kielce

• Atelier Sistars

witam co do opinii p. lucyny to troszkę chyba panią poniosło:). Oczywiście potwierdzam ze zostały Pani ślady na czole po farbie ale......
    Po pierwsze powiedziała Pani o tym ze skora ma takie skłonności juz po nałożeniu farby
    Po drugie nawet gdybym ja zmyła ze skroni i czoła to wtedy nie zostały by zafarbowane małe włoski tzw. meszek co nie wyglądałoby zbyt estetycznie i wtedy powiedziałaby Pani ze ma pani niedofarbowane włosy i miałaby pani rację
    Po trzecie powiedzialam ze jest mi przykro ze tak mocno złapało skórę i jesli chodzi o INOA to jest to pierwszy taki przypadek
    po czwarte cena 140-160 zl dotyczyla farby majirel, a cene INOA podałam 160-180 w zależności od zużycia produktu.
    piąte koloru nie robi sie na 4 dni przed slubem!!!! Tym bardziej na czwartym poziomie czyli brązu wiedzac ze skóra ma takie skłonności
    a jesli chodzi o zachowanie to Pani zachowała się wulgarnie twierdząc ze ta farba tu cytuję "miała być taka za...bista, że może jeszcze loda robi".
    Sama Pani stwierdziła że co do koloru i strzyżenia nie ma żadnych zastrzeżeń.
    pozdrawiam
    Katarzyna Moskwa
    Atelier Sistars
  • Atelier Sistars

witam co do opinii p. lucyny to troszkę chyba panią poniosło:). Oczywiście potwierdzam ze zostały Pani ślady na czole po farbie ale......
    Po pierwsze powiedziała Pani o tym ze skora ma takie skłonności juz po nałożeniu farby
    Po drugie nawet gdybym ja zmyła ze skroni i czoła to wtedy nie zostały by zafarbowane małe włoski tzw. meszek co nie wyglądałoby zbyt estetycznie i wtedy powiedziałaby Pani ze ma pani niedofarbowane włosy i miałaby pani rację
    Po trzecie powiedzialam ze jest mi przykro ze tak mocno złapało skórę i jesli chodzi o INOA to jest to pierwszy taki przypadek
    po czwarte cena 140-160 zl dotyczyla farby majirel, a cene INOA podałam 160-180 w zależności od zużycia produktu.
    piąte koloru nie robi sie na 4 dni przed slubem!!!! Tym bardziej na czwartym poziomie czyli brązu wiedzac ze skóra ma takie skłonności
    a jesli chodzi o zachowanie to Pani zachowała się wulgarnie twierdząc ze ta farba tu cytuję "miała być taka za...bista, że może jeszcze loda robi".
    Sama Pani stwierdziła że co do koloru i strzyżenia nie ma żadnych zastrzeżeń.
    pozdrawiam
    Katarzyna Moskwa
    Atelier Sistars
  • Anna Kołodziejczyk

Bardzo zdziwiła mnie opinia P. Lucyny na temat Atelier Sistars. Chyba coś się Pani pomyliło, ten salon jest przy Silnicznej, a nie przy Piotrkowskiej.
    Od kilku lat jestem klientką P. Kasi. Uważam, że jest super fryzjerką, która potrafi doradzić fryzurę, idealnie dobrać kolor. Przy tym jest bardzo sympatyczną osobą! Nie wyobrażam sobie, żeby kiedykolwiek zdenerwowała się na klientkę. W swim nowo otwartym salonie stworzyła bardzo miłą atmosferę. I co jest chyba bardzo ważne : używa bardzo dobrych kosmetyków i farb z naprawdę wysokiej półki. Nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy być niezadowoloną z jakości wykonanej usługi, a jestem bardzo wymagającą klientką.
    Pani Kasia jest naprawdę profesjonalistką znającą się na swojej pracy. Jeżeli chodzi o P. Lucynę, to mam dziwne wrażenie, że chodziło jej o zwrot pieniądzy. Jeżeli nie miała zastrzeżeń do koloru i fryzury, to dlaczego chciała zwrotu pieniędzy???. Zgodzę się z Panią Kasią, że to chyba niezbyt odpowiedzialne, kilka dni przed ślubem Farbować sobie włosy/ sama Pani napisała, że robiła sobie kolor szamponetką/.
    Wiem, że Pani Kasia ma bardzo dużo stałych klientów, którzy przeszli za nią z poprzedniego salonu/ja również/ więc uważam, że gdyby w tym , co napisała Pani Lucyna było chociaż trochę prawdy salon świeciłby pustkami. A tak nie jest proszę mi wierzyć
    ANNA z KIELC.
  • lucyna wiejak

JAK PANI ŚMIE TAK BEZCZELNIE KŁAMAĆ ŻE POWIEDZIAŁAM O BRUDZENIU FARBĄ PO KOLORYZACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
    żal ze nie ma pani za grosz wstydu zeby sie jeszce tu wypowiadac i w dodatku kłamać.żal

no cóż,nie pozostaje mi nic innego jak nie pozostac bierną odpowiedzi pani z sistars.
    aż żal sie robi kiedy ktoś nie potrafi zwyczajnie przeprosic,okazać skruchy,jakiejkolwiek pokory tylko bedzie sie niemrawo tłumaczył i próbował zrzucic winę na pokrzywdzonego.
    gratuluję postawy pani menadzer z infinity-ktoś popełnił błąd,przyzał sie i elegancko przeprosił.ale przeciez mozna zachowac sie tak jak pani z sistars-trzymac ostro przy swoim,cytowac moje smieszne teksty o lodzie,wymachiwac rekami i nie dac sobie nic powiedzeic-oto zachowanie pełne podziwu,przepełnione profesjonalizmem i aż porażające brakiem klasy...
    żeby być w porzadku co do tego co opisałam to powtórzę ze kilku znajomych mnie widziało,byłam z koleżanka i nikt nie miał wątpliwosci co do tego kto tu spatraczył robote.nie tylko ja stwierdziłam ze salon świeci pustkami ale mam nadzieje ze w tej materii nic sie nie zmieni bo na braku kompetencji i chamstwie nie powinno sie zarabiac a juz na pewno daleko sie nie zajdzie.
    forum jest od tego żeby ludzie sie wypowiadali i -tak jak w moim przypaku-jezeli mieli nieprzyjemna sytuacje zeby o niej opowiedziec i ostrzec inne dziewczyny-ja ostrzegam i kolejny raz ODRADZAM!!!
  • Ola Walcerz

Polecam szczerze nowe studio "Lustro Alinoe "na ul B.Jaworskiego obok Stokrotki.Chodziłam do p.Karoliny juz od dawna wiec z calym sercem goraco ja polecam,gdyz jestem pewna ze nigdzie w CK nikt nie dobierze wam i nie odstawi takiej fryzurki jak p.Karolina.Nr tel to 604466045.Warto drogie Panie :)Pzdr,
  • Sylwia s

Witam,
    dzisiaj byłam w salonie "Elf" na ul. Targowej u pana Pawła i polecam w 100%!!! Dawno nikt tak dobrze mnie nie obciął. Trzeba sie umawiać wcześniej, ale naprawde warto!!:))))
  • Karolina Moćko

WITAM TU KAROLINA MOĆKO.

Chciałam poinformować wszystkich zainteresowanych ze obecnie prowadzę Salon Fryzjersko-Kosmetyczny na ul.Śniadeckich 3/7 (w bramie).
    KONTAKT:888-42-13-13

Ps.Do końca kwietnia przy wykonaniu koloryzacji włosów - regeneracja GRATIS!!!! 888-42-13-13
    Pozdrawiam i Zapraszam.

KAROLINA
  • Anonim

Odstąpie salon fryzjerski w Kielcach,z niskim czynszem, w pełni gotowy do pracy. kontakt 503019532
  • Magda rowinska

ma ktos moze namiary na Karoline Mocko? slyszalam ze jest naprawde dobra.Bardzo prosze o jakis nr telefonu,jakis kontakt do niej,z gory dziekuje.
  • Magda rowinska

właśnie wrociłam z salonu fryzjerskiego Karoliny Moćko i jestem bardzo zadowolona .dziewczyna jest naprawde super, ma duze pojęcie o strzyzeniu włosów i koloryzacji( dobieraniu odpowiednich kolorow).POLECAM
  • Magda Majek

Jest nawet strona www Karoliny Moćko. Wpiszcie w googlach Karolina Moćko i kliknijcie w pierwszą stronę.
  • Inspire Inspire

Szukacie Agnieszki Szwagierczak ? - znajdziecie ją pod nr 506250583; )
  • magda sz

witam, a ile średnio kasy wyjdzie za obcięcie i balejaż jednym kolorem na włosach średnich u pani k. moćko? z góry dziękuje :)
  • Agata L.

Byłam dziś pierwszy raz,po przeczytaniu opinii w internecie.Polecam serdecznie Panią Karolinę.Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim,że fryzjerka dokłada mi do twarzy kolory innych włosów żeby klient mógł zobaczyć i porównać,w którym kolorze jest lepiej,jak również zaczem otworzyłam buzie żeby powiedzieć ile chcę ściąć włosów,to Pani Karolina sama zaproponowała mi taką długość o jaką mi właśnie chodziło,gdyż stwierdziła,że do mojej twarzy taka długość będzie najlepsza.Zakład jest inny niż wszystkie,przytulny(zwłaszcza przy kominku).Szukałam dobrego fryzjera w Kielcach i wreszcie znalazłam,będę tam wracać.Czasem warto więcej zapłacić,ale wyjść wreszcie zadowolonym.
  • Agata L.

Oczywiście chodzi o Panią Karolinę Moćko z ul.Śniadeckiego 3/7 W Kielcach
  • Moje Niedam

Witam, chciałabym się dowiedzieć gdzie teraz przyjmuje pani Karolina Moćko. Podownież zmieniła lokal. Czy któraś z was już była w tym nowym. Jak tam jest, czy podobny wystrój jak w poprzednim lokalu. I właściwie dlaczego przeniosła swój salon. Wiem, że dużo pytań ale z góry dzięki.
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)