-
veyron
ja polecam mojego tate:D
Wykłąda teorie w krzysztofie nazywa sie Mirosław Adamczyk
na lekcji u niego nie byłem ale jak patrze na wyniki ile osób zdaje teorie za pierwszym razem to chyab dobzre mu idzie np ostatni na 41osób 40 zdało -
Anonim
>Pucinska! napisała:
>nie ENIGMA!
>
>tylko jedną instruktorke mają fajną, a ogółem rzecz
>biorąc straszna maniana.
Chodzi o Panią Renatke ?? -
Anonim
a co sądzicie o szkole jazdy Vega? polecacie czy odradzacie? będe wdzięczna za opinie -
ann
Ja sie dolacze do pochwal nad szkola Chudego. Co prawda mi akurat jego zarciki niezbyt przypadaly do gustu, ale on i drugi facet, z ktorym na zmiane prowadza wyklady, ucza dobrze, wszystko da sie zrozumiec. No i teoria trwa od poniedzialku do piatku, wiec juz w sobote, 6.dnia kursu mozna zaczac jezdzic <:
Moim instruktorem jest p.Andrzej Mokosiej. Goraco polecam. Swietny facet, sympatyczny, wesoly, da sie z nim pozartowac (: Nie krzyczy (co dla mnie akurat bylo wazne,bo za kolkiem nie chce sie wkurzac [: ). Ale nie olewa sobie i ofc zwraca uwage na wazne rzeczy. Moja kol miala u niego dodatkowe jazdy przed egzaminem i rowniez bardzo go sobie chwalila.
Chociaz o innych instruktorach tez slyszalam, ze sa fajni. Podobno do wyboru jest ze 30,wiec sadze,ze kazdy dla siebie kogos znajdzie [; -
-
robur
gdyby ktos chcial sie nauczyc jezdzic na roburze to zapraszam.
moze porozmawiamy o egzaminatorach. instruktor, racja oczywiscie, wazna rzecz, ale egzaminator wazniejsza. ja zdawalem dwukrotnie i dwukrotnie trafialem na taka Pania. uczucia mam mieszane :) -
k_avensis
-
$ Ejkej $
-
Wojtek B
Goraco polecam szkole PERFEKT i za instruktora Zdzisława Poznańskiego, dzis wlasnie zaliczylem egzamin za pierwszym razem. Ten czlowiek tak potrafi przygotowac do egzaminu ze od razu podesłszem pod niego by zaliczyc go za pierwszym razem i sie udalo. Prawie zawsze ma jakies uwagi co do jazdy ale jest to jak dla mnie jego mega zaleta oraz jego podejscie indywidualne,co jest zadkościa w Kieleckich szkolach nastawionych na zyski.
-
Jakub W
dla mnie najlepsze jest szkoła jazdy Alfa, świetni instruktorzy , dobra atmosfera zdałem za pierwszym razem, wcześniej chodziłem do Enigmy bardzo odradzam to oszuści! -
kursancik
Ja polecam dobry katalog szkół w Kielcach na http://www.kursancik.pl -
makros moos
Polecam szkołę jazdy Karamba znajduje się w Kielcach na ul. Paderewskiego, instruktorzy mają profesjonalne podejście do kursanta, jastem w 100% zadowolony, kierownik ośrodka świetnie szkoli swoich kursantów, zdałem egzamin panstwowy za pierwszym razem :)) -
Aaa Ooo
hej:) a słyszeliście o jakiejś szkole jazdy FIGARO ?! widziałam ogłoszenie, szukałam po necie i ani słowa o tym, to jakaś nowa szkoła czy coś, orientuje sie ktoś może? :) -
Natalia Rybak
>antena napisała:
>Kielecka Szkoła Jazdy. Co do instruktora to Tadeusz
>Konieczny - super cierpliwy i świetnie uczy to nie tylko
>moja opina:)
Czy ma ktoś może kontakt do Pana Konieczneg??? Faktycznie słyszała, że jest dobry, a pilnie potrzebuję dodatkowych jazd! -
Ilona Bień
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne