-
Femme Fatale
witam wszystkich :) mam takie pytanko... czy tanczycie gdzies, jak tak to gdzie? jakie sa najlepsze szkoly tanca? -
Anonim
Ja tańczyłam taniec nowoczesny w Rewanżu w WDK... ale zalezy o jaki taniec też Ci chodzi x) -
Kaś
ja tanczylam ponad 7 lat w "Jumpie" a wczesniej ponad 5 w "Kicku" aczkolwiek zdecydowanie polecam ten pierwszy ludziom ktorzy lubia taniec nowoczesny, tudziez laska ktore chca byc jednymi z najlepszych cheerleaderek w Polsce :D
gdyby nie kontuzja nigdy bym z Jumpu nie odeszla bo wiem ze ten klub ma przed soba perspektywy na mistrza swiata a atmosfera wsrod zawodniczek [w przeciwienstwie do innych kieleckich klubow tanca] jest totalnie "siostrzana" i wspieajaca dzieki czemu chce sie nam [tzn tancerkom] osiagac cos nie tylko solo:D
goraco pozdrawiam wszystkie dziewczyny [i nie tylko] dla ktorych ten klub byl i zapewne nadal jest druga o ile nie pierwsza rodzina :]
Buzki dla was wszystkich:* -
marcinmrk
-
-
mademoiselle.miaou.
a czy załapie sie gdzies w kielcach na taniec brzucha??jest cos takiego gdzies ??? prosze o info. -
antena
Taniec brzucha jest na Okrzei w tym nowym żółtym budynku(po prawej stronie jadac z centrum)ale nie wiem czy juz zajecia sie zaczely.Na budynku jest spory baner, latwo zauwazyc -
Nabuchodonozor
>..::K@$::.. napisała:
>ja tanczylam ponad 7 lat w "Jumpie" a wczesniej ponad 5 w
A Gdzie znajdę tą szkołę tanca? :D I czy tańca towarzyskiego tez tam ucza?
Słyszałam jeszcze o "Rabbicie" ktoś poleca? I również gdzie go znajdę?
Pozdros
-
antena
Rabit jest na Rynku nad sklepem Spolem.wejscie jest w bramie(trzeba isc w strone biblioteki)a czy warto to nie wiem. -
Anonim
-
mademoiselle.miaou.
-
Nabuchodonozor
>bubsztyk napisał
>a może jakaś dziewczyna zatańczy ze mną; PP?
A i owszem chętnie zatańczy :D No a może masz jeszcze jakiegoś kolegę który też chciałby nabyć takowych umiejętności? :) Bo mam jeszcze baaardzo chętna koleżankę :D -
Anonim
>Nabuchodonozor napisała:
>>bubsztyk napisał
>>a może jakaś dziewczyna zatańczy ze mną; PP?
>
>A i owszem chętnie zatańczy :D No a może masz jeszcze
>jakiegoś kolegę który też chciałby nabyć takowych
>umiejętności? :) Bo mam jeszcze baaardzo chętna
>koleżankę :D
hmm; ) a no mam.. może Priv?; P -
Femme Fatale
tak wogole to znacie moze jakichs wolnych partnerow. lu chłopakow chetnych do tanca towarzyskiego? -
e.
hej:) nie wiecie moze gdzie w kielcach mozna tanczyc hip hop albo locking?? -
Karolina
-
Karolina
>Nabuchodonozor napisała:
>>..::K@$::.. napisała:
>>ja tanczylam ponad 7 lat w "Jumpie" a wczesniej ponad 5 w
>
>
>A Gdzie znajdę tą szkołę tanca? :D I czy tańca
>towarzyskiego tez tam ucza?
>
>Słyszałam jeszcze o "Rabbicie" ktoś poleca? I również
>gdzie go znajdę?
>
>Pozdros
>
>
cholerkaaa , to oczywiscie była odp. do Ciebie; ) -
Femme Fatale
ktos tu wspominal o rabbicie... nie polecam... szczerze mowiac jak chodzi o towarzyski to albo Kick (zajecia sa w SHLce) albo nowo otwarty "Swiat Tanca" ( willa magna ul. wróvlewskiego 3) -
Anonim
Świat Tanca... a orientujesz sie moze w cenach i czy mozna tak od kiedy sie chce zaczac? bo na plakatach czytalam dawno temu ze od pazdziernika zaczal sie kurs.. no i mialam sie wybrac ale jakos tak mi sie nie zebralo; -) a moze teraz wreszcie bym dopiela celu =) -
szaro....bleeeeeee
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne