Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Femme Fatale

witam wszystkich :) mam takie pytanko... czy tanczycie gdzies, jak tak to gdzie? jakie sa najlepsze szkoly tanca?
  • Anonim

Ja tańczyłam taniec nowoczesny w Rewanżu w WDK... ale zalezy o jaki taniec też Ci chodzi x)
  • Kaś

ja tanczylam ponad 7 lat w "Jumpie" a wczesniej ponad 5 w "Kicku" aczkolwiek zdecydowanie polecam ten pierwszy ludziom ktorzy lubia taniec nowoczesny, tudziez laska ktore chca byc jednymi z najlepszych cheerleaderek w Polsce :D
    gdyby nie kontuzja nigdy bym z Jumpu nie odeszla bo wiem ze ten klub ma przed soba perspektywy na mistrza swiata a atmosfera wsrod zawodniczek [w przeciwienstwie do innych kieleckich klubow tanca] jest totalnie "siostrzana" i wspieajaca dzieki czemu chce sie nam [tzn tancerkom] osiagac cos nie tylko solo:D
    goraco pozdrawiam wszystkie dziewczyny [i nie tylko] dla ktorych ten klub byl i zapewne nadal jest druga o ile nie pierwsza rodzina :]
    Buzki dla was wszystkich:*
  • marcinmrk

Kielecki Teatr Tańca w KCK-u
    http://www.ktt.pl/
  • mademoiselle.miaou.

a czy załapie sie gdzies w kielcach na taniec brzucha??jest cos takiego gdzies ??? prosze o info.
  • antena

Taniec brzucha jest na Okrzei w tym nowym żółtym budynku(po prawej stronie jadac z centrum)ale nie wiem czy juz zajecia sie zaczely.Na budynku jest spory baner, latwo zauwazyc
  • Nabuchodonozor

>..::K@$::.. napisała:
    >ja tanczylam ponad 7 lat w "Jumpie" a wczesniej ponad 5 w

A Gdzie znajdę tą szkołę tanca? :D I czy tańca towarzyskiego tez tam ucza?

Słyszałam jeszcze o "Rabbicie" ktoś poleca? I również gdzie go znajdę?

Pozdros

• antena

Rabit jest na Rynku nad sklepem Spolem.wejscie jest w bramie(trzeba isc w strone biblioteki)a czy warto to nie wiem.
  • Anonim

a może jakaś dziewczyna zatańczy ze mną; PP?
  • mademoiselle.miaou.

yyyyyy...troszke bardziej szczegółowo bo ja nie stąd:)
  • Nabuchodonozor

>bubsztyk napisał
    >a może jakaś dziewczyna zatańczy ze mną; PP?

A i owszem chętnie zatańczy :D No a może masz jeszcze jakiegoś kolegę który też chciałby nabyć takowych umiejętności? :) Bo mam jeszcze baaardzo chętna koleżankę :D
  • Anonim

>Nabuchodonozor napisała:
    >>bubsztyk napisał
    >>a może jakaś dziewczyna zatańczy ze mną; PP?
    >
    >A i owszem chętnie zatańczy :D No a może masz jeszcze
    >jakiegoś kolegę który też chciałby nabyć takowych
    >umiejętności? :) Bo mam jeszcze baaardzo chętna
    >koleżankę :D

hmm; ) a no mam.. może Priv?; P
  • Femme Fatale

tak wogole to znacie moze jakichs wolnych partnerow. lu chłopakow chetnych do tanca towarzyskiego?
  • e.

hej:) nie wiecie moze gdzie w kielcach mozna tanczyc hip hop albo locking??
  • Karolina

w Hali sportowej na zytniej .../ towarzyskiego tez uczą ..
  • Karolina

>Nabuchodonozor napisała:
    >>..::K@$::.. napisała:
    >>ja tanczylam ponad 7 lat w "Jumpie" a wczesniej ponad 5 w
    >
    >
    >A Gdzie znajdę tą szkołę tanca? :D I czy tańca
    >towarzyskiego tez tam ucza?
    >
    >Słyszałam jeszcze o "Rabbicie" ktoś poleca? I również
    >gdzie go znajdę?
    >
    >Pozdros
    >
    >

cholerkaaa , to oczywiscie była odp. do Ciebie; )
  • Femme Fatale

ktos tu wspominal o rabbicie... nie polecam... szczerze mowiac jak chodzi o towarzyski to albo Kick (zajecia sa w SHLce) albo nowo otwarty "Swiat Tanca" ( willa magna ul. wróvlewskiego 3)
  • Anonim

Świat Tanca... a orientujesz sie moze w cenach i czy mozna tak od kiedy sie chce zaczac? bo na plakatach czytalam dawno temu ze od pazdziernika zaczal sie kurs.. no i mialam sie wybrac ale jakos tak mi sie nie zebralo; -) a moze teraz wreszcie bym dopiela celu =)
  • szaro....bleeeeeee

a ja RABIT jak najbardziej polecam!!
  • Anonim

ja polecam KCK:)
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)