-
Anonim
czesc!
czy jest ktos kto studiuje na tej naszej cudownej uczelni aspirującej do rangi Uniwersytetu? pochwalcie się gdzie i jak....
jam z Historii! rodem z KW PZPR się wziął :)
gdyby nie partia, to nasze władze mieścić by się nie miały gdzie :) -
Anonim
-
.jrs
-
Anonim
-
-
Anonim
-
.jrs
-
manamana
a no moja mama tam studiowala:P ale to bylo daaawno; ) jeszcze sie wsp to zwalo; ) ale ja i tak wole moj kielecki oxford na ulicy sienkiewicza; )) -
Anonim
-
Anonim
-
Vlad
-
Anonim
ja tylko pytam: czy ta "fotka" to przypadek, czy jednak interesujesz się dobrym komixem? pozdrówka -
!!-Marvena-!!
-
cajot
No witam koleżanke z roku :) ja też niestety i mea culpa studiuje na AŚ informatyke :) -
Anonim
-
Vlad
fotka to nie przypadek... ale nie komiks, bo tego jeszcze nie dopadłem, tylko anime. Hellsing rządzi! -
Anonim
moi starsi tam się poznali. No i wyszłam z tego ja :) Na (nie)szczęscie studiuję w Lublinie. Ale ma znajomych na AŚ. Na geografii i fil.pol. -
Anonim
niestety "studiuje" najnudniejszy kierunek swiata ekonomie na aś wrrr... -
Anonim
A ja kończę dziennikarstwo na AŚ, i może nawet w tym roku skończę.......................
Pozdrówka -
♥ motylem jestem ♥
moja siorka jest na germanistyce :P i mnie kurcze meczy caly czas szwabski u mnie w domu!!! nie do wytrzymania hehehhe :P:P:P -
germanistyka? uważaj na swastyki, jeśli jakąś znajdziesz w domu, uciekaj!; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne