Kielce [3209]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

slyszeliscie cos o tym niedrogim autobusie z zachodniego? Znajoma wspominala mi, ze mozna przejechac za 12-14zł. ?
  • Anonim

ano jest taki...
    odchodzi z zachodniego i bodajże 13 zł kosztuje, qmpel nim często jeździ więcej nie wiem; -]
  • Anonim

to jest jakiś koło 18, linię obsługuje PKS OStrowiec, ale cięzko sie do niego dostac, bo sporo jest chętnycjh
  • Anonim

A mozna go znalezc na rozkladzie internetowym czy to taki "podziemny" autobus;0?
  • gem

poszukaj:) jak nie znajdziesz, to znaczy ze jest podziemny :)
  • Anonim

tak. autobus wawa-kielce. dla zainteresowanych jak najbardziej. a busy na tej relacji nie jeżdżą???
  • krześniak

o busach nie slyszalam.
    a autobus jest o 18.25 i jedzie 3 h, co jest duzym plusem tego autobusu, bo inne jada 4.
  • Maciek

no to jest wlasnie ten. raz nim jechalem i faktycznie sie zdziwilem jak pani w kasie chciala ode mnie tylko 13,20zl za bilet :D autobus sie nawet w radomiu nie za3muje, a w kielcach staje pod dworcem pkp (tam gdzie te omnie wszystkie;)
  • Anonim

Dzięki za pomoc.
    Nie wiecie moze czy jeździe też wczesniej- np. kolo 12-13?
  • Anonim

Ach i wszystko jasne, przeciez ja do konskich pksem jezdze a nie do kielc<lol>:D
  • machy

ale najlepsze to jest to ze ten autobus, jak juz wysadzi wszystkich w kielcach, dopiero wtedy dowozi ostowczan do domu... chca miec autobus, no to musza sie z tym liczyc; ) a miejsc jest calkiem calkiem...
  • Anonim

trudno sie dopchac, ale jest tez mozliość rezerwacji miejsc i kupienia biletu na kilka dni przed planowanym wyjazdem

ps. wole pociagi :)
  • Anonim

Kiinia: do Konskich z waw czasem mniej zaplacisz niz do waw... widac do stolicy pod gorke...;)
    (o dziwo, bo my przeciez z gor;)

buahahaha
  • Anonim

Aga i to tych najstarszych:>
    I jeszcze jedna uwaga: z konskich do wawy nie zawsze uda ci sie pojechac,bo...miejscowki moze zabraknac:>

No ale to inny temat, szuram stąd:D
  • ..::fasola::..

Znacie jakiś tani autobus(bus) z Kielc do Wawy?
    Chce pojechać w piątek w nocy tak żeby być na okolo 7-8 rano w Warszawie.
    Znacie może jakiś?

Znacie jakiś tani autobus(bus) z Kielc do Wawy?
    Chce pojechać w piątek w nocy tak żeby być na okolo 7-8 rano w Warszawie.
    Znacie może jakiś?
  • Anonim

nokia zone bracishQ?? :)

dokładnie!!
    trzeba troche świata zobaczyć:)
    a Ty jedziesz na nokie?
  • Anonim

własnie niebardzo bo ja myslalam ze to jest w niedziele a w sobote bede prawdopodobnie jeszcze w lublinie:(
  • Tomarz

Co do autobusów kielce wawa to mnie się najlepiej sprawdza strona pks wawa
    http://www.pks.warszawa.pl/ramki.ph...

Wpisujesz miasta i na przód, od razu są podane ceny biletów i zniżki
    A co jest najlepsze w autobusach, że jest bezpieczniej bo widzisz z kim jedziesz nie ma tak że ktoś Cie skroi i pójdzie do innego wagonu, ale najlepsze jest to że pks jeździ taniej niż pociągi

pozdrawiam izycze miłego podrózowania
  • 1
  • 2
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)