- 1
- 2
-
Anonim
slyszeliscie cos o tym niedrogim autobusie z zachodniego? Znajoma wspominala mi, ze mozna przejechac za 12-14zł. ? -
Anonim
ano jest taki...
odchodzi z zachodniego i bodajże 13 zł kosztuje, qmpel nim często jeździ więcej nie wiem; -] -
Anonim
to jest jakiś koło 18, linię obsługuje PKS OStrowiec, ale cięzko sie do niego dostac, bo sporo jest chętnycjh -
Anonim
A mozna go znalezc na rozkladzie internetowym czy to taki "podziemny" autobus;0? -
-
-
Anonim
tak. autobus wawa-kielce. dla zainteresowanych jak najbardziej. a busy na tej relacji nie jeżdżą??? -
krześniak
o busach nie slyszalam.
a autobus jest o 18.25 i jedzie 3 h, co jest duzym plusem tego autobusu, bo inne jada 4.
-
Maciek
no to jest wlasnie ten. raz nim jechalem i faktycznie sie zdziwilem jak pani w kasie chciala ode mnie tylko 13,20zl za bilet :D autobus sie nawet w radomiu nie za3muje, a w kielcach staje pod dworcem pkp (tam gdzie te omnie wszystkie;) -
Anonim
Dzięki za pomoc.
Nie wiecie moze czy jeździe też wczesniej- np. kolo 12-13? -
Anonim
Ach i wszystko jasne, przeciez ja do konskich pksem jezdze a nie do kielc<lol>:D
-
machy
ale najlepsze to jest to ze ten autobus, jak juz wysadzi wszystkich w kielcach, dopiero wtedy dowozi ostowczan do domu... chca miec autobus, no to musza sie z tym liczyc; ) a miejsc jest calkiem calkiem... -
Anonim
trudno sie dopchac, ale jest tez mozliość rezerwacji miejsc i kupienia biletu na kilka dni przed planowanym wyjazdem
ps. wole pociagi :) -
Anonim
Kiinia: do Konskich z waw czasem mniej zaplacisz niz do waw... widac do stolicy pod gorke...;)
(o dziwo, bo my przeciez z gor;)
buahahaha -
Anonim
Aga i to tych najstarszych:>
I jeszcze jedna uwaga: z konskich do wawy nie zawsze uda ci sie pojechac,bo...miejscowki moze zabraknac:>
No ale to inny temat, szuram stąd:D -
..::fasola::..
Znacie jakiś tani autobus(bus) z Kielc do Wawy?
Chce pojechać w piątek w nocy tak żeby być na okolo 7-8 rano w Warszawie.
Znacie może jakiś? -
Znacie jakiś tani autobus(bus) z Kielc do Wawy?
Chce pojechać w piątek w nocy tak żeby być na okolo 7-8 rano w Warszawie.
Znacie może jakiś? -
Anonim
-
-
Anonim
własnie niebardzo bo ja myslalam ze to jest w niedziele a w sobote bede prawdopodobnie jeszcze w lublinie:( -
Tomarz
Co do autobusów kielce wawa to mnie się najlepiej sprawdza strona pks wawa
http://www.pks.warszawa.pl/ramki.ph...
Wpisujesz miasta i na przód, od razu są podane ceny biletów i zniżki
A co jest najlepsze w autobusach, że jest bezpieczniej bo widzisz z kim jedziesz nie ma tak że ktoś Cie skroi i pójdzie do innego wagonu, ale najlepsze jest to że pks jeździ taniej niż pociągi
pozdrawiam izycze miłego podrózowania
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne