- 1
- 2
-
żywożerka
Witam, szukam kontaktu z osobami zainteresowanymi nauką tańca brzucha. -
robur
-
gosiag
-
Anonim
-
-
robur
>gosiag napisała:
>a na chwile po?
nigdy nie mysle co bedzie potem. moja kolezanka raz myslala, ze znajdzie na ulicy perle albo dwie, a znalazla meza na ulicy. trzeba uwazac -
gosiag
-
isiek
ale do tańca brzucha tak naprawdę trzeba mieć rubensoskie kształty.. :P -
robur
nie wolno tez zapominac o stabilnym podlozu, czyms do zjedzenia i picia oraz oczywiscie dobrym humorze! -
gosiag
-
Nikita
Hehe! Sami experci!; )
Isiu, nie trzeba mieć grubaśnych kolanisk do wywijania bioderkami..; ) -
isiek
Nikita właśnie na tym polega tanice brzucha, który powstał u arabów i na tym to polega, że kobieta rubensa kreci tylko nie wiadomo w końcu czym.. :P
dla celów konetcyjnych kręcą chude laski.. -
zaraz chwila moment, ktos tu myli taniec brzucha z kreceniem dupa, a to nie to samo!
-
Nikita
Hehe! Isiu, idź po wykład z tańca brzucha do wszechwiedzącej mentorki - Juli. :))) (Buziaczki Juluś - pamiętam!) -
isiek
taniec brzucha właśnie na tym polega spytajcie jakiegoś araba to wam powie chyba ze nastwaiony jest na komercje turystyczną, mojej kumpeli tato jest pilotem i często lata do arabów i mowi ze sa 2 tance brzucha super lala dlaturystów i prawdziwy taniec brzucha czyli latajace faudki dla miejscowych.. był widział i byli w szoku bo byli na jakiejś super tancerce ale nie mogli jej obiac wzrokiem :) -
Nikita
-
żywożerka
Podobno w Kielcach rusza jakiś kurs tańca brzucha. Ktoś coś słyszał??? -
ale olo
-
żywożerka
Oczywiście zaczełam od szukania w goglach, ale tam nic nie znalazłam, dlatego zapytałam tu :) -
robur
>żywożerka napisała:
>Podobno w Kielcach rusza jakiś kurs tańca brzucha.
>Ktoś coś słyszał???
zapytaj w "Orbisie". pyta o Pana Janka i powiedz, ze przyslal Cie CM -
Bono
Jeśli isiek ma rację, to stwierdzam że duużo tancerek brzucha bywa w kieleckich dyskotekach;)))))))
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne