Krzysztof Kieślowski [850]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jupijej

Mój ukochany film :-)

Czy ktoś wie jak można go dostać, kupić, wypożyczyć?..
  • Krzysiek | zzaoknie

Czasem puszczają w naszej kochanej TVP 1.
  • jupijej

taaak.. ale strasznie późno i to jeszcze z poniedziałku na wtorek kiedy ja muszę spać spać spać. na dodatek nei moje dvd nei nagrywa :/. chcialabym gdzies dvd wyrwac marzy mi sie marzy..
  • Krzysiek | zzaoknie

może kiedyś w jakiejś "Pani domu" dadzą, albo w innym "Naj"... :)
  • jupijej

skrycie na to liczę, czekam i czekam, ale chyba nie, skoro na dvd nawet nei wyszło :/.
  • ~paradoks życia~

jak narazie wyeksplatowali trzy kolory.
    mam dosc spora kolekcje filmow kk ale o weronice zapomnialem moze dlatego ze cenie dokumenty krzyska chyba nawet bardziej niz fabule...ale to trudno tak jednoznacznie stwierdzic.
  • tamtam

ja bodajże mam "podwójne",tylko nie wiem na czym:)na pewno nie na video,tylko nie wiem w jakim formacie,muszę sprawdzić
  • RedDevilGirl

wyszło na DVD, wyszło, niestety jest strasznie drogie, bo kosztuje bodajże około stówy, polecam EMPIK, tam to ostatnio widziałam, znaczy płytkę widziałam, nie film:)
  • Anonim

a jak się pytam w empiku czy jest to pan mnie łaskawie informuje , ze nie ma :/ bo nigdy nie wyszło. dopiero jakiś człowiek w satrurnie mnie poinformował, że film był na DVD ale już nie ma od dwóch lat :( sądzisz , ze to co widziałaś to jakiś nowy ' naklad' ?
  • RedDevilGirl

hmm na prawdę nie wiem, ale było tego kilka sztuk nawet, poza tym w emiku jak zamówisz to ci przysla, albo sprawdza czy nie maja w magazynie. tylko widocznie trzeba trafić na kogoś kompetentnego:) jak wróce do Krakowa, to zapytam jeszcze raz.
  • Anonim

ehhh a raz się dowiedzialam, ze nakład był ale się zmył :( no dobra ale mam w DIvX na razie musi mi starczyć... :)
  • janina

ach tez ostatnio probowalam zdobyc. Zdecydowalam sie na z gory skazana na porazke wyprawe do Beverly Hills, to jest niesamowite, ze oni nie maja takich filmow! masakra
    ale jezeli chodzi o Krakowiakow, to licze na to ze znajde w wypozyczalni Piracik:)
  • SaMpRaSaRaNa/ Londyn jesienny

czy znjadzie się ktoś, kto ma ten film i zechciałby mi go przegrać?:)
  • Anonim

To chyba jedyny na świecie film, który trafia w sedno mojej duszy, który przeszywa mnie na wskroś, który tak boli, że nie mogę oddychać, myśleć... Film, który po prostu uczy bezwarunkowo wierzyć.
  • Anonim

ja mam tan film na kasecie video i mogę Ci go nie tyle przegrać, co udostępnić do przegrania, bo nie mam jak go przegrać (nie ma jak skomplikowana składnia :P).
  • SaMpRaSaRaNa/ Londyn jesienny

na kasecie video..hmm..ale ja kasety nie mam na czym oglądać.wiem,że jest jakis sposób,żeby przegrać z kasety na płytę,ale ja go jeszcze nie znam..:)
  • Anonim

Gdzieś czytałam, ze można tam zamawiać trudno dostępne filmy. Też poluję na Weronikę od dłuższego czasu-bezskutecznie.

http://www.muranow.gutekfilm.com.pl...
  • Anonim

włąsnie sprawdzałam na emulu-znlazazłam, jest, ale z tego co sie ledwo w tym programie łapie, bardzo mały dostęp...ale spróbuje.
    niestety nie wiem jak mogłabym podac jakiś skrót do tego czy cos w tym stylu;)
  • basianova

a ja mam! właśnie sobie ściągnełam z osiołka. Zzera was??? Polecam emula, naprawde
  • Anonim

ja tez już ściągnęłam z emula. w ciągu dwóch dni :)
    zaraz biegne oglądać
| |

"Nie ważne gdzie się stawia kamerę, ważne jest - po co?" - o życiu i twórczości Krzysztofa K...

Miejsca grona (0)