Kryminalistyka i kryminologia [1694]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KoVal

nie nie bardziej chodzi mi o temat pracy... ja myślałem na np:

Profil współczesnego zabójcy Każdy z nas może zabić.

ale wolałbym coś chwytliwego:))) oprzeć się opre na wielu materialach chodzi bardziej o treśc tematu:)

• Hela

aaa... nie zrozumiałam. Cóż, tylko kobietą jestem :)

Może portret doskonałego zabójcy?
    Zajmowałam się tym jakiś czas, i naprawdę można machnąć wielowątkową, rozbudowaną pracę.
  • KoVal

dobre tylko brak tezy..:(((
  • Anonim

a może ktoś z Was może mi polecic jakąs ksiązke na temat czynnikow enogennych i ezgogennych, ktore wpływają na grofizm pisma ręcznego?
  • KoVal

uuu temat szalony..

przypomina mi się jak
    mój kumpel tylko że studiowął biologie pisał prace o takim temacie "wpływ fazy księżyca na poród rozrodczy lisa srebrnego" :) jakoś tak

a wracając do meritum HELP szukam szukam i nadal nie mogę okreslić tematu..:((

ma być związany z: morderstwami dawnymi i dzisiejszymi, profilem zabójcy, potrzebą zabijania,, rolą zabójstwa, portretem zabójcy etc.. chodzi żeby wziąśc to w całośc i ładnym i chwytliwym tematem to objąć:((((

• Anonim

hej mam pytanie czy ktos moze pisze lub pisal prace z kryminalistyki a dokladnie na temat taktyki przesłuchania swiadka i podejrzanego??chcialabym pisac na ten temat ale nie mam p[omysłu jak sie do tego zabrac i ujac temat:)
  • Marcinek

Witam,
    Piszę prace magisterską na temat "Metody identyfikacji nieznanych zwłok" Proszę o polecenie jakiejś literatury ?? :0
  • Anna Janaszek

Hej,
    Zabieram się do wyboru tematu pracy magisterskiej z postępowania karnego. Bardzo chciałabym pisać na temat prostytucji, ale nie mam żadnego pomysłu jak to wkręcić w KPK, i jakie brzmienie nadać ewentualnemu tematowi.
    Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
    Ania
  • *Ola*

może tak trochę historycznie, w sensie jak zmieniała się karalność prostytucji na przestrzeni lat?o ile się zmieniała,bo tego nie jestem w stanie Ci powiedzieć; ) musiałabyś najpierw to sprawdzić
  • Barbara W

Hej:) nie chcę zakladać nowego wątku, więc pisze tutaj. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba która będzie mogła mi pomóc. Jestem na IV roku prawa i zapisałam się na seminarium z kryminalistyki. Chciałabym pisać pracę magisterską o tworzeni portretów pamięciowych, ale mam problem ze znalezieniem literatury... Czy jest ktoś kto miał podobny temat lub po prostu sie tym interesuje i mógłby mi cos polecić?
| |

Grono dla osób interesujących się tymi zagadnieniami, w szczególności sposobami i przyczynami p...

Fotki

Miejsca grona (0)