-
Anonim
Warsztaty Kryminalistyczne organizowane przez Koło Naukowe Prawa Karnego TEMIDA przy współpracy Komendy Stołecznej Polcji
Wydział Prawa i Administracji UW
aula Starego BUW-u
9 marca 2007
Program Warsztatów "Kryminalistyka 2007"
10.00-10.30 ... uroczyste rozpoczęcie warsztatów, powitania i wystąpienia zaproszonych gosci
10.30-11.00 ... daktyloskopia, system AFIS
11.00-11.40 ... DNA
11.40-12.00 ... pokaz technik zatrzymania sprawcy przestępstwa oraz technik samoobrony
12.00-12.20 ... przerwa
12.20-13.00 ... traseologia
13.00-13.40 ... portrety pamięciowe
13.40-14.00 ... badanie dokumentów
14.00-14.40 ... osmologia
14.40-15.20 ... zastosowanie w/wym. metod identyfikacji w praktyce - sukcesy i porażki
15.20 ... zakończenie i poczęstunek
specjaliści z: KSP, Laboratorium Kryminalistyczengo KSP, Szkół Policyjnych oraz Centralnego Biura Śledczego.
<dla uczestników kilka niespodzianek>
-
Anonim
A nie wiesz może czy trzeba mieć zaproszenie? I czy może być ktoś z innej uczelni (UMK)? -
Anonim
nie potrzebne zaproszenia
moga przychodzić ludzie z innych uczelni, dlatego zamieszczam owe ogłoszenie -
Anonim
-
-
Anonim
Właśnie się dowiedziałam od kolegów z KSP, że warsztaty są 14 marca, takie samo info: http://www.kryminalistyka.pl/komuni... -
√℮gªS
-
Anonim
nie sa odpłatne
odnośnie daty, te zcoś słyszałam, że 14.03; problem polega na tym, że warsztaty zawsze wypadały w piątek, a 14.03 wypada w czwartek, jeszcze zostało TROCHĘ czasu, data zostanie sprecyzowana
pozdrawiam -
ankap
-
√℮gªS
-
Anonim
zapewne 14.03
najprawdopodobniej w miejscu z którego dokonałam "kopiuj - wklej" był błąd :)
-
ankap
-
√℮gªS
-
Anonim
warsztaty odbywaja sie 14 MARCA!!
mi tez pasuje bardziej piątek!!!!
a środa jest do bani
no cóż.. -
√℮gªS
-
Anonim
-
Anonim
zalezy skąd
z Centrum - 175 wysiadasz przy Nowy Świat i idziesz taka ulica odcięta od świata <Krakowskie Przedmiescie> wielka brama <idz za gromadą studentó>, duży kampus, budynek na wprost bramy, główna aula na wprost głównego wejścia -
Towarzyszka M.
-
Anonim
-
√℮gªS
-
Krachus