-
dude vel As
haj!
ja tak na wszelki wypadek jakby kogoś to mogło zainteresować...
17 i 18 czerwca w 8 miastach (wawa, kraków, gdynia, szczecin, łódź, katowice, wrocław, rzeszów) odbędą się ENEMEFy pod hasłem: noc tarantino... niestety bez pulp fiction:
- sin city,
- kill bill vol. 1,
- kill bill vol. 2,
- old boy.
więcej info na http://www.enemef.pl -
Anonim
dzieki, tez o tym slyszalam. Troche sciemniarska nazwa, bo tylko Kill'e Tarantina :D ja nie ide, nie wysiedzialabym za zadne skarby :D -
Anonim
hehe kazdy juz wie :D nie dosc ze na glownej stronce, to pisza maile, smsy, no a ja jeszcze na blogu dostlaam reklame; ) xchyba tym raem zwali sie masa luda :D
no na ostatnim "NMFie z Tarantino" tez byl tylko Kill Bill a zamiast obiecanego Pulpu puscili miasto boga niby fajnie ale jednak sie mialo ochote;) -
agent D081
-
-
Anonim
-
ostatni film jest zawsze pokrzywdzony, wstyd się przyznać, ale na old boyu już odlatywałam, jakbym siedziała nad nauką. inna rzecz, że bez efektu zaskoczenia film ten traci trochę z mocy pierwotnego uderzenia. trzeba by zobaczyć Sympathy For Mr. Vengeance...
ale każda okazja żeby zobaczyć kill bille po raz enty dobra, ba, wspaniała, nie do odrzucenia -
agent D081
no ba! tak trzeba postépowac z osobami nikkczemnymi :P
old boy moze i traci bez efektu zaskoczenia, ale ja ogladajac go drugi raz, nylem ciagle pod wielkim wrazeniem...
PS. moze w dublinie teraz graja? :) -
evade
J an aOld Boyu spalam, ale dlatego ze wczesniej juz widzialam. Ale od tamtej nocy poprostu kocham KB !!!!!!!1 -
evade
J an aOld Boyu spalam, ale dlatego ze wczesniej juz widzialam. Ale od tamtej nocy poprostu kocham KB !!!!!!!1