-
fghjk
Moim zdaniem, Go Go jest jedną z najbarwniejszych postaci tego filmu, ponieważ mimo tego, że jej rola była niewielka, to bardzo zapadająca w pamięć. A co wy o niej sądzicie? -
Anonim
oczywiscie!!! jak juz pisalam zdecydowanie moja ulubiona kreacja
rowniez walka z nia byla naprawde mocna
w domu niebieskich lisci byla jedyna osoba ktorej czarna mamba naprawde sie przestraszyla
jest fantastyczna
ladna i charakterna; ) -
fghjk
czy wiecie o tym, że początowo QT zamieścił w scnriuszu dwie siostry Yubari: Go Go i Yuki. Po smierci pierwszej, druga siostra miała ją pomścić... to byłoby naprwdę interesujące :]
ciekawe jaką bronią posłgiwałaby się Yuki? -
Anonim
czy to nie byly przypadkiem 2 sejmitary albo inne podobne miecze? Yuki nie wprowadzili bo po pierwsze nie bylo na nia miejsca po drugie watek dosc banalny: ona sie msci za to, ze tamta sie mszczac zabila tamta; ]
btw myslalam ze gdzies tam przewinie sie ta corka Verenity Green, tak jak to bylo z mala O-ren; ) -
-
Anonim
Mnie jakos nie porwala osobowosci i wizerunek Go Go.Nie wiem moze dlatego ze nie lubie szkolnych mundorkow.Chociaz jej walka z Mamba byla imponujaca.zadala mambie kilka bardzo dobrych i powaznych ciosow.Milo sie to ogladalo:) -
fghjk
no własnie córka Verenity, jest dobra na część 3:
Batrix już na emeruturce, B.B. dorosła, zajmuje się tym co mama dawniej :D
Równiez dorosła córka Verenity dorasta pod okiem (raczej pod ich brakiem) Elle Driver, która jednak przezyła :) No i penwego dnia, mała murzyneczka przychodzi się mścić, ale natrafia na pewien opór ze strony B.B :)
Wiem, że banalne i kiczowate, no ale chyba o to chodzi:D:D:D -
Anonim
wenezuela :D
no watki niedokonczone to jest to
wlasnie mi dalas zaglostke co to z ta Elle bylo dalej; ) -
Anonim
GoGo byla niesamowita; ) zwlaszcza w tej scenie z pijakiem hehe... no i ta jej grozna mina... dziwne, ze Mamba nie uciekla; ) -
? -
a dla mnie... hmm.. za pewna siebie. zaslugiwala na filmowa smierc chocby za to :) rzeczywiscie rola zapada w pamiec,ale nie kojarzy sie zbyt sympatycznie (mowie o sobie) :) -
Grono.Net
Poszukajcie po necie scenariusza z walka z siostra Go-Go. Naprawde imponujaca. -
Anonim
czy ja wiem... troche naciagane, nie wiem czy dobrze by bylo jakby jeszcze taki wontek byl
a gdzie Ty to znalazlas? -
Martyna
no wiec jak juz mowilam ta Go Go najbardziej mi wpadla w oko :P a ten szkolny mundurek byl super :DD -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
szczerze? jej broń mnie osobiście najbardziej by przerazila gdybym stanela z nia twarza w twarz -
Anonim
-
fghjk
-
Anonim
Go Go budzi podziw i strach to moze dlatego tak jest :)
no przynajmniej u mnie budzi takie uczucia :P -
Anonim
-
m.
go go byla super wszystkie absurdy sa świetne a dziewczynka w mundurku i kula na łancuchu wygladała jak z mangowego komiksu (:
po prostu cudnie