-
Jimmy
-
Wiel
ja ściągnełem sobie z netu na avi.... DVD niestetyn nie udało mi się kupić;/ Widziałem je tylko raz na allegro. Jest genialne; ) -
Szymon
-
Wiel
Koncert z Japonii z 2003 r. promujący płyte Power to believe... Orginał zawiera chyba takze płytke z lat osiemdziesiątych kiedy promowali Three of a perfect pair. Wszystko można na p2p znaleźć albo zamówić ....; ) -
-
john mcenroe
-
Anonim
To ja mam pytanie o inne DVD King Crimson. Eyes Wide Open, jak rozumiem, można kupować w ciemno :)
A co z pozostałymi wydawnictwami? O ile się orientuję, na dzień dzisiejszy w sprzedaży znajdują się jeszcze:
- Neal And Jack And Me
- Deja Vrooom
Byłbym wdzięczny za kilka słów komentarza na ich temat :) -
Radioactive Boy
deja vroom to double trio ze wszystkimi tego nastepstwami- jednym slowem miodzio :)
niestety Neal and Jack and Me nie znam -
Anonim
hmm, ma to ktos do pożyczenia, przegrania, udostępnienia (niestety bardzo drogie dla mnie, a chiałbym chociaż obejrzeć) - miejsce, najlepiej Kraków, chyba że jakoś zassać przez Internet -
Radioactive Boy
ja to posciagalem z emula, gdyz cena oryginalnych dvd jest zaporowa :( -
Anonim
tak mialem zaszczyt ogladac to DVD
poprostu - genialne 2 koncerty...
i małe sprostowanie; )
drugi koncert nie jest z lat osiemdziesiatych lecz juz z tego tysiac lecia - 2000r - Shepherds Bush Empire
Ale to tak na marginesie; ) -
Anonim
Wlasnie ogladam po raz pierwszy. Miodzio. Milo powspominac to co sie w Kongresowej dzialo, bo w sumie podobny secik :) -
grześ