King Crimson [418]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jimmy

widzieliscie to DVD ?
  • Wiel

ja ściągnełem sobie z netu na avi.... DVD niestetyn nie udało mi się kupić;/ Widziałem je tylko raz na allegro. Jest genialne; )
  • Szymon

a co to?
  • Wiel

Koncert z Japonii z 2003 r. promujący płyte Power to believe... Orginał zawiera chyba takze płytke z lat osiemdziesiątych kiedy promowali Three of a perfect pair. Wszystko można na p2p znaleźć albo zamówić ....; )
  • john mcenroe

wiadomo, klasa
  • Anonim

To ja mam pytanie o inne DVD King Crimson. Eyes Wide Open, jak rozumiem, można kupować w ciemno :)
    A co z pozostałymi wydawnictwami? O ile się orientuję, na dzień dzisiejszy w sprzedaży znajdują się jeszcze:
    - Neal And Jack And Me
    - Deja Vrooom
    Byłbym wdzięczny za kilka słów komentarza na ich temat :)
  • Radioactive Boy

deja vroom to double trio ze wszystkimi tego nastepstwami- jednym slowem miodzio :)
    niestety Neal and Jack and Me nie znam
  • Anonim

hmm, ma to ktos do pożyczenia, przegrania, udostępnienia (niestety bardzo drogie dla mnie, a chiałbym chociaż obejrzeć) - miejsce, najlepiej Kraków, chyba że jakoś zassać przez Internet
  • Radioactive Boy

ja to posciagalem z emula, gdyz cena oryginalnych dvd jest zaporowa :(
  • Anonim

tak mialem zaszczyt ogladac to DVD
    poprostu - genialne 2 koncerty...

i małe sprostowanie; )
    drugi koncert nie jest z lat osiemdziesiatych lecz juz z tego tysiac lecia - 2000r - Shepherds Bush Empire
    Ale to tak na marginesie; )
  • Anonim

Wlasnie ogladam po raz pierwszy. Miodzio. Milo powspominac to co sie w Kongresowej dzialo, bo w sumie podobny secik :)
  • grześ

masterpiece po prostu.
| |

Wszystkich fanów(-anatyków) Roberta Frippa, Adriana Belew, Pata Mastelotto i Tony'ego Levina (oraz...

Fotki

Miejsca grona (0)