Kino europejskie [3140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alicia

kto docenił inne kreacje A.Tautou-Michelle w Bóg jest wielki,ja malutka czy Angelique w Kocha nie kocha,niech pisze.
  • Anonim

ooo. uwielbiam Audrey..
  • Gosz

mi sie podobalo kocha nie kocha...
    no i w smaku zycia zla nie byla..
  • justyna em.

'bog jest wielki...' zaluje, ze obejrzalam, bo jak dla mnie strasznie płytki.
  • Anonim

podpisuje sie pod tym co napisala przedmowczyni. nie byl to wybitny film! ale audrey i tak lubie. nie musze sie tlumaczyc! :P
  • Anonim

w 'bog jest wielki a ja malutka' w ogole mi sie nie podobala, zgadzam sie,ze to plytki film. a teraz wchodzi 'smak zycia 2' :D
  • Anonim

smiem wysnuc wniosek ze amelia tez jest plytka; ]

zaczelo sie..
  • inka

ale z Ciebie prowokator :)

mnei amelia zawsze wprowadza w dobry nastój, zwłaszcza muzyka ...
    na pochmurne dni, lezec na kanapie, zamknąć oczy i sluchac ...
  • Anna

a Niewidocznych nikt nie widział...?
  • Olga zwana Olą

"Bardzo długie zaręczyny" też były całkiem całkiem :)
  • Anonim

zwłaszcza całkiem długie były oleńka :)

ale ja się w Audrey kocham więc jestem subiektywny...
  • Anonim

w Niewidocznych ledwo ją widać.. :)
  • Anonim

ogolonie to wlasnie ta cukierkowa pozytywnosc dobija, acz moze dla ludzi potrzebujacych takiej dawki pozytywow jest znosny - dla mnie stanowczo jest to zwykla dosc nudna paplanina bez jakiejkolwiek wartosci merytorycznej
  • Sheyn von Owieczkin

Jest parę innych ciekawszych francuskich aktorek młodego pokolenia,żeby wymienić Elodie Bouchez czy Romane Bohringer......
  • Gosz

i co, iwan, znowu ktos kto uwaza inaczej (nt amelii) jest filmowym analfabeta??

ja lubie amelie przede wszystkim za przepiekne zdjecia oraz cudna muzyke i bardzo ladnie oddany klimat montmantre'u (nie wiem jak to sie pisze)
    a audrey jest wlasciwie aktorka/gwiazda jednego filmu...
  • Anonim

o tak. bouchez w "wyśnionym życiu aniołów". pięknie, subtelnie i bez zbędnej waty cukrowej... swoją drogą co się stało z nieodżałowanym erickiem zoncą, który spłodził jeszcze jedno filmidło (słabszego "złodziejaszka"), po czym przepadł zupełnie...
  • Anonim

ah gosz, oznacza to tylko tyle ze taki ktos moze cierpiec na niedosyt pozytywnej energii[strona fabularna filmu] co do zdjec i muzyki to zgadzam sie, szkoda tylko ze ilustruja taka oto bezksztaltna mase [z tego co pamietam to bylo to w czasie bumu pozytwnego - amelia czekolada i malena chociaz ta ostatnia miala ciutke trudniejsze zycie]
  • Gosz

oj nie porownywalabym tego do maleny... malena w ogole dobrym filmem jest:) - to tak btw

no nie wiem, mi sie wydaje ze kino 'ambitne' (cudzyslow specjalnie!) zawsze cierpialo na brak pozytywnej energii, wiec taki zastrzyk nie jest zly!
  • Anonim

no na tle tych dwoch malena napewno znacznie lepsza, co do tego zastrzyku to nie wiem czy az taki jest swiatu potrzebny :)
  • Anonim

czy świat musi non stop tańczyć w ciemnościach,khem?
| |

żadne tam snobowanie się, po prostu forum wymiany informacji o tych naprawdę ciekawych filmach, ...

Fotki

Miejsca grona (1)