-
Alicia
kto docenił inne kreacje A.Tautou-Michelle w Bóg jest wielki,ja malutka czy Angelique w Kocha nie kocha,niech pisze. -
Anonim
-
Gosz
-
justyna em.
'bog jest wielki...' zaluje, ze obejrzalam, bo jak dla mnie strasznie płytki. -
-
Anonim
podpisuje sie pod tym co napisala przedmowczyni. nie byl to wybitny film! ale audrey i tak lubie. nie musze sie tlumaczyc! :P -
Anonim
w 'bog jest wielki a ja malutka' w ogole mi sie nie podobala, zgadzam sie,ze to plytki film. a teraz wchodzi 'smak zycia 2' :D -
Anonim
-
inka
ale z Ciebie prowokator :)
mnei amelia zawsze wprowadza w dobry nastój, zwłaszcza muzyka ...
na pochmurne dni, lezec na kanapie, zamknąć oczy i sluchac ... -
Anna
-
Olga zwana Olą
-
Anonim
zwłaszcza całkiem długie były oleńka :)
ale ja się w Audrey kocham więc jestem subiektywny... -
Anonim
-
Anonim
ogolonie to wlasnie ta cukierkowa pozytywnosc dobija, acz moze dla ludzi potrzebujacych takiej dawki pozytywow jest znosny - dla mnie stanowczo jest to zwykla dosc nudna paplanina bez jakiejkolwiek wartosci merytorycznej -
Sheyn von Owieczkin
Jest parę innych ciekawszych francuskich aktorek młodego pokolenia,żeby wymienić Elodie Bouchez czy Romane Bohringer...... -
Gosz
i co, iwan, znowu ktos kto uwaza inaczej (nt amelii) jest filmowym analfabeta??
ja lubie amelie przede wszystkim za przepiekne zdjecia oraz cudna muzyke i bardzo ladnie oddany klimat montmantre'u (nie wiem jak to sie pisze)
a audrey jest wlasciwie aktorka/gwiazda jednego filmu... -
Anonim
o tak. bouchez w "wyśnionym życiu aniołów". pięknie, subtelnie i bez zbędnej waty cukrowej... swoją drogą co się stało z nieodżałowanym erickiem zoncą, który spłodził jeszcze jedno filmidło (słabszego "złodziejaszka"), po czym przepadł zupełnie... -
Anonim
ah gosz, oznacza to tylko tyle ze taki ktos moze cierpiec na niedosyt pozytywnej energii[strona fabularna filmu] co do zdjec i muzyki to zgadzam sie, szkoda tylko ze ilustruja taka oto bezksztaltna mase [z tego co pamietam to bylo to w czasie bumu pozytwnego - amelia czekolada i malena chociaz ta ostatnia miala ciutke trudniejsze zycie] -
Gosz
oj nie porownywalabym tego do maleny... malena w ogole dobrym filmem jest:) - to tak btw
no nie wiem, mi sie wydaje ze kino 'ambitne' (cudzyslow specjalnie!) zawsze cierpialo na brak pozytywnej energii, wiec taki zastrzyk nie jest zly! -
Anonim
no na tle tych dwoch malena napewno znacznie lepsza, co do tego zastrzyku to nie wiem czy az taki jest swiatu potrzebny :) -
Anonim