-
Justyś
Mam pytanie do tych, ktorzy mieli zajecia z ta Pania. Czy wiecie moze, czy robi ona problemy, jesli ktos chce chodzic na jej zajecia z inna grupa? Jesli ktos wie cos o Niej to prosze o opinie. -
Ewa
O, a ja mam takie samo pytanie odnośnie mgr Kosewskiej i dr Sokolovskiego :) Na jedne z tych zajęć, przynajmniej częściowo, w ogóle nie będę mogła chodzić, więc będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki co do tego jak się obchodzić z ww. osobnikami; ))
pzdr.! -
zofo
To ja też się dołączę do pytań - czy można się umawiac z wykładowcami na chodzenie z inna grupą, czy trzeba po prostu zmienić np. z AN1 na AN2? -
New dynamics.
-
-
Justyś
O Kosewskiej nic nie wiem, ale o Sokolovskim słyszałam same dobre rzeczy :) -
Ewa
ufff... to dobrze. Mam nadzieję, że się uda :) Ale to fakt - z własnego doświadczenia i z obserwacji mogę potwierdzić, że na KJS naprawdę WSZYSTKO jest możliwe :D -
Ewa
aaaa! i znów mam problem! Tym razem z dr Marchwińskim... Jak to jest z tym "praks"? Trzeba na to chodzić??? Bo ja nie bardzo mam kiedy... :/ -
New dynamics.
Sokolovski występował solo w tvn24 na demonstracji pod MEN. Ogólnie ludzie mają do niego mieszane uczucia. Poza tym on powinien nazywać się Sokołowski, chociaż się przed tym drapieżnie broni; ).
Ale to ciekawy człowiek.. i bardzo łagodny. -
panna niesława
ad. marchwinskiego.. hmm chyba lepiej chodzic, co nie znaczy ze naprawde warto, koles jest mega gadatliwy, choc ostatnio sie wyrobil i zaczal sie calkiem sensownie wypowiadac, w dodatku jest dobrym tlumaczem..pewnie bedzie mozliwosc nieuczeszczania na zajecia. zobaczysz po pierwszych czy nasz adashko tobie odpowiada :) -
karlajn
Czy ktoś posiada może adres e-mail do dr Zwierzchoń, którego używa? Czy ona po prostu nie odpowiada na maile?
Dzieki za wszelkie info -
.:dORIs:.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
KATEDRA JĘZYKÓW SPECJALISTYCZNYCH, UNIWERSYTET WARSZAWSKI (2007/08) ========================= KJS...