KJS UW [1278]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klaudia

Samorząd Studentów KJS serdecznie zaprasza wszystkich studentów Katedry - zwłaszcza tych, którzy jeszcze nie mieli z nią za wiele do czynienia - na wspólny, pełen niezapomnianych wrażeń i emocji, wrześniowy wypad integracyjny na Mazury - do owianej legendami, osnutej mgłą przecudownej i nieprzerwanej zabawy ŻABINKI niedaleko Giżycka!

Chcesz:
    - zawrzeć nowe, trwałe przyjaźnie
    - posłuchać KJSowych opowieści starszych kolegów
    - dowiedzieć się jak niewielkim kosztem dla własnej psychiki przetrwać I rok, tak żeby było i miło, i przyjemnie, i pożytecznie :)
    - aktywnie spędzić wolny czas i zrelaksować się przed czekającym Cię rokiem akademickim
    - przez niemal tydzień nie przejmować się absolutnie niczym, robić to, na co tylko masz ochotę
    - poznać atmosferę Uniwersytetu i Katedry, tak aby już od pierwszych dni czuć się u nas pewnie i "u siebie"?

Jeśli Twoja odpowiedź na którekolwiek z tych pytań brzmi TAK, jedź z nami do ŻABINKI!!!!

KIEDY?

14-19 września 2008

ZA ILE?

329 zł ---> cena obejmuje:

1. zakwaterowanie
    2. 3 posiłki dziennie
    3. przejazd Wawa-Żabinka, Żabinka- Wawa
    4. wszystkie atrakcje, czyli:
    - conocne imprezy (z DJ)
    - Zjazd tyrolski,
    - Paintball,
    - Ścianka wspinaczkowa,
    - MegaPiłkarzyki,
    - kajaki, rowery wodne,
    - ogniska
    - maratony filmowe
    5. obozowe gadżety
    6. wykłady okolicznościowe

Więcej informacji pod adresem: http://www.oboz.szturmowa.com/
    Gorąco polecamy!!!

Żabinka welcome to!!!!; )
    Samorząd Studentów KJS
  • Klaudia

:D
  • Marek Krzyżanowski

żal, że nie będzie Sąsiada; (
  • qetuo123

pfff... Cóż to za žabinka bez Sąsiada! Patologia nie ta sama. Nie bedzie z kim pic przed wyjsciem z lozek;) pzdr dla dzielnego Jerrego za kelnerowanie nad ranem i w ogole calej kejsowej ekipy:D tesknie i sciskam zza oceanu
  • qetuo123

ps. Proponuje w ramach przestrogi dla 1rocznych ponownie umiescic fotke 'oni nie pojechali(...)" :D haha.. Ale bylo dobrze. Jedzcie ludzie; )
  • Marek Krzyżanowski

• Klaudia

Ja Wam kochani powiem tylko, ze Dobry Duszek Chlaudiuszek jest juz baaaardzo wypoczety, a wakacje jeszcze nie dobiegly konca! W zwiazku z czym podejrzewam, ze Chlaudi chetnie ponadrabia za Sunsiada :D <o ile, to w ogole mozliwe; )> Tak wiec jedzcie, jedzcie !! :D Jest szansa! :D

• qetuo123

buuu jaka szkoda ze nie pojade;/
    ale coz, kejs mnie nie chce puscic;)
    Chlaudiusz, jak chcesz dogonic Wujka Patologa to juz sobie szukaj dawcy watroby bo nie wyrobisz za was dwoje :D haha
    pzdr :*
  • !!ka.

Klaudiusz, specjalnie dla Ciebie ...

... 'kto sie pierwszy zasmieje ten pije' hahahahahahahahaha! :D; *
  • Klaudia

Kocham Was! :*:* :D
  • Merkucio

ja pewnie tez bede
    kurczaki - ktory to juz bedzie z kolei oboz hehe
    za stary sie robie
    :D
  • jusia

witam; ) mam pytanie :P czy na obóz może się zapisać moja koleżanka z wydziału anglistyki?
  • Klaudia

>jusia napisała:
    >witam; ) mam pytanie :P czy na obóz może się zapisać
    >moja koleżanka z wydziału anglistyki?

Hej! Przepraszam Cie strasznie za pozna odpowiedz. Niebylam online przez dluzszy czas. Mysle, ze moze sie zapisac bez problemu - ale na Twoim miejscu upewnilabym sie pytajac o to Marka Krzyżanowskiego. Kontakt do niego jest na stronie obozu, i tu gdzieś w poście chyba też.

Pozdrawiam :)
  • SĄSIAD

Wujek Patolog strasznie zaluje ze go w tym roku zabraknie, ale mozecie byc pewni ze bedzie z Wami calym sercem, myslami i watroba :)
  • jusia

ok dzięki:)
  • qetuo123

weźcie lapka do zabinek to zrobimy telekonferencje na skajpie i zagramy w planszowke alkoholowke :D
  • Merkucio

ja lapka wezme tylko napiszcie kto jedzie :D
  • Klaudia

Z tego co mi wiadomo to ja :D (LOL), Madzia i Kasia z Samorządu, i tyle... nie mamy jeszcze listy osób które się zapisały niestety... Aha, no i konferencyjnie dobra ciurka z sunsiadem; ) (hope so) - też raczej wezme lapa :)
  • qetuo123

tylko powiedzcie kiedy ta konferencja, na brooklynie maja tyskie i inne dobre rzeczy wiec jak kogos poprosze zeby mi kupil (hahaha) to mozemy grac czy cokolwiek.
    juz nie jestem dobra ciurka bo to dziwnie brzmialo, smieszny jezyk ten serbski;)
    alez wam zazdroszcze zabinki;) ale zeby nie bylo, tutaj zle nie jest:D
  • Klaudia

Ale że mi się Dobra Ciurka spodobało, to od dziś żeś Dobra Ciurka, jakem ja Dobry Duszek; )

buzia! (się tam za bardzo nie zbruklinuj, bo wawa tęskni!)
| |

KATEDRA JĘZYKÓW SPECJALISTYCZNYCH, UNIWERSYTET WARSZAWSKI (2007/08) ========================= KJS...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)