-
Klaudia
Samorząd Studentów KJS serdecznie zaprasza wszystkich studentów Katedry - zwłaszcza tych, którzy jeszcze nie mieli z nią za wiele do czynienia - na wspólny, pełen niezapomnianych wrażeń i emocji, wrześniowy wypad integracyjny na Mazury - do owianej legendami, osnutej mgłą przecudownej i nieprzerwanej zabawy ŻABINKI niedaleko Giżycka!
Chcesz:
- zawrzeć nowe, trwałe przyjaźnie
- posłuchać KJSowych opowieści starszych kolegów
- dowiedzieć się jak niewielkim kosztem dla własnej psychiki przetrwać I rok, tak żeby było i miło, i przyjemnie, i pożytecznie :)
- aktywnie spędzić wolny czas i zrelaksować się przed czekającym Cię rokiem akademickim
- przez niemal tydzień nie przejmować się absolutnie niczym, robić to, na co tylko masz ochotę
- poznać atmosferę Uniwersytetu i Katedry, tak aby już od pierwszych dni czuć się u nas pewnie i "u siebie"?
Jeśli Twoja odpowiedź na którekolwiek z tych pytań brzmi TAK, jedź z nami do ŻABINKI!!!!
KIEDY?
14-19 września 2008
ZA ILE?
329 zł ---> cena obejmuje:
1. zakwaterowanie
2. 3 posiłki dziennie
3. przejazd Wawa-Żabinka, Żabinka- Wawa
4. wszystkie atrakcje, czyli:
- conocne imprezy (z DJ)
- Zjazd tyrolski,
- Paintball,
- Ścianka wspinaczkowa,
- MegaPiłkarzyki,
- kajaki, rowery wodne,
- ogniska
- maratony filmowe
5. obozowe gadżety
6. wykłady okolicznościowe
Więcej informacji pod adresem: http://www.oboz.szturmowa.com/
Gorąco polecamy!!!
Żabinka welcome to!!!!; )
Samorząd Studentów KJS
-
Klaudia
-
Marek Krzyżanowski
-
qetuo123
pfff... Cóż to za žabinka bez Sąsiada! Patologia nie ta sama. Nie bedzie z kim pic przed wyjsciem z lozek;) pzdr dla dzielnego Jerrego za kelnerowanie nad ranem i w ogole calej kejsowej ekipy:D tesknie i sciskam zza oceanu -
-
qetuo123
ps. Proponuje w ramach przestrogi dla 1rocznych ponownie umiescic fotke 'oni nie pojechali(...)" :D haha.. Ale bylo dobrze. Jedzcie ludzie; ) -
Marek Krzyżanowski
-
Klaudia
Ja Wam kochani powiem tylko, ze Dobry Duszek Chlaudiuszek jest juz baaaardzo wypoczety, a wakacje jeszcze nie dobiegly konca! W zwiazku z czym podejrzewam, ze Chlaudi chetnie ponadrabia za Sunsiada :D <o ile, to w ogole mozliwe; )> Tak wiec jedzcie, jedzcie !! :D Jest szansa! :D
-
qetuo123
buuu jaka szkoda ze nie pojade;/
ale coz, kejs mnie nie chce puscic;)
Chlaudiusz, jak chcesz dogonic Wujka Patologa to juz sobie szukaj dawcy watroby bo nie wyrobisz za was dwoje :D haha
pzdr :* -
!!ka.
Klaudiusz, specjalnie dla Ciebie ...
... 'kto sie pierwszy zasmieje ten pije' hahahahahahahahaha! :D; *
-
Klaudia
-
Merkucio
ja pewnie tez bede
kurczaki - ktory to juz bedzie z kolei oboz hehe
za stary sie robie
:D -
jusia
witam; ) mam pytanie :P czy na obóz może się zapisać moja koleżanka z wydziału anglistyki? -
Klaudia
>jusia napisała:
>witam; ) mam pytanie :P czy na obóz może się zapisać
>moja koleżanka z wydziału anglistyki?
Hej! Przepraszam Cie strasznie za pozna odpowiedz. Niebylam online przez dluzszy czas. Mysle, ze moze sie zapisac bez problemu - ale na Twoim miejscu upewnilabym sie pytajac o to Marka Krzyżanowskiego. Kontakt do niego jest na stronie obozu, i tu gdzieś w poście chyba też.
Pozdrawiam :) -
Wujek Patolog strasznie zaluje ze go w tym roku zabraknie, ale mozecie byc pewni ze bedzie z Wami calym sercem, myslami i watroba :)
-
jusia
-
qetuo123
weźcie lapka do zabinek to zrobimy telekonferencje na skajpie i zagramy w planszowke alkoholowke :D -
Merkucio
-
Klaudia
Z tego co mi wiadomo to ja :D (LOL), Madzia i Kasia z Samorządu, i tyle... nie mamy jeszcze listy osób które się zapisały niestety... Aha, no i konferencyjnie dobra ciurka z sunsiadem; ) (hope so) - też raczej wezme lapa :) -
qetuo123
tylko powiedzcie kiedy ta konferencja, na brooklynie maja tyskie i inne dobre rzeczy wiec jak kogos poprosze zeby mi kupil (hahaha) to mozemy grac czy cokolwiek.
juz nie jestem dobra ciurka bo to dziwnie brzmialo, smieszny jezyk ten serbski;)
alez wam zazdroszcze zabinki;) ale zeby nie bylo, tutaj zle nie jest:D -
Klaudia
Ale że mi się Dobra Ciurka spodobało, to od dziś żeś Dobra Ciurka, jakem ja Dobry Duszek; )
buzia! (się tam za bardzo nie zbruklinuj, bo wawa tęskni!)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne