-
New dynamics.
W tym wątku (i tylko tutaj) osoby nie będące studentami KJS UW mogą zadawać studentom i absolwentom Katedry swoje pytania. Ma to na celu zgromadzenie jak największej ilości informacji dla kandydatów w jednym miejscu i uniknięcie potrzeby ciągłego odpowiadania przez nas na te same lub bardzo podobne pytania.
-
sapient
-
JuraS
-
Magda Zet
już jestem i pytam:)
dostać sie.....
trzymajcie kciuki:)
a tak wogóle to jaki był próg w ubiegłym roku???? -
-
qetuo123
-
**Ninka**
-
m m
Mam takie pytanie :) -z tego co przeczytałam na stonie uw to jeden punkt matury nowej odpowiada 1 %, a pod uwagę może być brany ang i polski, czyli max punktów to chyba 200 :> więc jak to możliwe że 263 na 300 :> ?? :) -
qetuo123
-
m m
-
m m
-
☻K☺
-
BaSiA
-
☻K☺
-
Anonim
-
☻K☺
taaak.cudowny faktycznie.:)co myslicie o moim zdawaniu ang pol i niem na rozsz? -
Magda Zet
ja też Kasiu tak zdaje i nie wiem ale powiedzcie maturzyści skladacie gdzies jeszcze??
gdzie??
moze na umcs na lingwistyke??? -
qetuo123
wiesz ile jest miejsc na umcsie?;) a pozniej jeszcze mniej na magisterke.. -
Magda Zet
tak wiem ale na miejsce bylo mniej niz na uw
poza tym wymagania sa podobne tzn nie wymagania tylko ten prog, najmniejsza liczba pkt przyjetej osoby ostatniej -
qetuo123
mniejsza o to ile na miejsce, ale tam jest 15 miejsc (w tamtym roku 16 bo dwie mialy tyle samo punktow) i roznice byly minimalne -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne