KJS UW [1278]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzia

Jak co roku Samorząd Studentów Katedry Języków Specjalistycznych UW serdecznie zaprasza studentów I-szego roku KJSu na obóz integracyjny w Żabince!

Kiedy?
    6 września – 11 września 2009

Gdzie?
    Ośrodek Żabinka, k. Giżycka

Za ile?
    349zł

Co nas czeka?
    Atrakcje lepsze niż gdziekolwiek indziej! Ten wyjazd zapamiętasz (albo i nie…) do końca swojego (studenckiego) życia! Nie przegap okazji!

Ilość miejsc ograniczona-zapisz się jak najszybciej!

ŁADUJ!; )

Więcej info na: http://www.szturmowa.com oraz na gronie!

Serdecznie Zapraszamy!!!!
    Samorząd Studentów KJS UW
  • SĄSIAD

Ja tylko dodam, że na stronie samorządu http://kjs.samorzad.uw.edu.pl można obejrzeć fotki z Obozu Integracyjnego 2007 i z ReklaMajówki 2008 - oba te wyjazdy odbyły się właśnie w kultowych już Żabinkach :)
  • Kocuria Cristinae

Hej, wybiera się do Żabinek oprócz mnie ktoś z ros-ang ? :D
  • Kasia

a i owszem:) ja jestem też z ros-ang i właśnie zapisałam sie na obóz
  • Kocuria Cristinae

O to fajnie, już jesteśmy dwie :) Mam nadzieję, że nas tam z KJSu trochę się uzbiera, bo chyba jednak ludzi z zarządzania pojawi się najwięcej?

Pozdro, do zobaczenia na obozie :)
  • Asiek

ja jestem wprawdzie z ang-niem ,ale tez wybieram się na obóz.Jestesmy chyba w mniejszosci bo z tego co wiem to niewiele osob z KJS-u chce jechac.
  • SĄSIAD

Z roku na rok jeździ coraz więcej KJSowiczów - i dobrze, bo szkoda by było, gdybyśmy byli imprezowym szarym końcem na UW! Większość osób decyduje się jechać w ostatniej chwili, więc nie wyciągajmy jeszcze pochopnych wniosków :)
  • Asiek

Mam nadzieję:)
  • Madzia

to prawda z roku na rok odnotowujemy rosnaca tendencje:) poza tym - naprawde warto przezyc zabinki!! to niepowtarzalna okazja przezycia nieeeeezapomnianych wakacji i zdobycia podstawowych informacji dotyczacych tego, co naprawde czeka Was na naszym Kejsie:)

poza tym zabinki sa niesamowicie uzalezniajace....kto raz zasmakowal wyjazdu, pragnie tam powrocic:)

warto!!!!
  • SĄSIAD

>Madzia napisała:
    >to prawda z roku na rok odnotowujemy rosnaca tendencje:)
    >poza tym - naprawde warto przezyc zabinki!! to
    >niepowtarzalna okazja przezycia nieeeeezapomnianych wakacji

Niezapomnianych jak niezapomnianych, bywały wyjazdy co niektórzy hardkorowi uczestnicy się żalili że zapłacili za 5 dni a pamiętają tylko 1; )))
  • Madzia

haaalllloooo!!! kto jeszcze rusza na zabnki tour 2009?
  • SĄSIAD

Tradycyjnie :)
  • SĄSIAD

Nieliczni KJSowicze, którzy nie zawiedli i pojechali na ten wyjazd - dzięki za to że byliście! Przyznam że nawet dla tak starego konia i prawie ex-studenta jak ja było ZA - JE - BI - ŚCIE ! W górze tyle rąk!!!
  • .::Paolocengo::.

>SĄSIAD napisał
    >Nieliczni KJSowicze, którzy nie zawiedli i pojechali na ten
    >wyjazd - dzięki za to że byliście! Przyznam że nawet dla
    >tak starego konia i prawie ex-studenta jak ja było ZA - JE
    >- BI - ŚCIE ! W górze tyle rąk!!!

Kurde Sąsiad, pewnie, że było zajebiście, mega-wywaliście!!! Dla takiego żółtodzioba jak ja - po prostu mega XD Tylko jeśli będę mógł, to jadę za rok!!! :D Było nas mało, ale można powiedzieć, że sama elita; )) Pzdr; )
  • SĄSIAD

| |

KATEDRA JĘZYKÓW SPECJALISTYCZNYCH, UNIWERSYTET WARSZAWSKI (2007/08) ========================= KJS...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)