• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Erlika

Czy istnieje osoba, która może coś wiedzieć o akademikach na Smyczkowej? Słyszałam, że pokoje są tylko 3-osobowe. Jeśli ktoś tam zamierza zapuścić korzenie, niech się odezwie :)
  • Justyś

Ja je tylko widzialam. Osobiscie nie polecam, ale nie wiem, czym sie roznia od innych akademikow, bo w innych nie bylam.Moze to tak po prostu wyglada =oP
  • Anonim

Taak najpierw trzeba tam laskawie dostac miejsce, mnie nie bylo dane nigdzie indziej niz na zwirkach. pozdro
  • Erlika

Już zrezygnowałam z tematu:)> Dzięki Kobiety :). Na jakich językach(Kayah?!:p) jesteście? Wiecie coś odnośnie rozpoczęcia?
  • Justyś

Ja jestem na pierwszym angielskim, a drugin niemieckim. Chociaz po dwoch latach mam duze watpliwosci...A o rozpoczeciu nie wiem nic. To znaczy na samo rozpoczecie to sie nie wybieram, ale jesli chodzi Ci o plan to jeszcze go nie ma.
  • E.K.

ja jestem rosyjski angielski...no wlasnie!kiedy ten plan bedzie!ja juz czekam i czekam:)) mam nadzieje ze jakis znosny bedzie:)
  • ponury

a moze sa jakies przecieki???moze ktos cos wie?????ja na gwalt potrzebuje planu a tu kurna nic nie wiadomo.damn!

• micc

ponoc jakas kobitka z 4 roku wie, bo jej byl potrzebny i zdobyla te cenna informacje zdaje sie od Gornicza..:? jak Ci tak bardzo zalezy to idz do sekretariatu i pomolestuj ich, zeby ci powiedzieli, od kogo mozesz wydebic plan..a potem przyjdz i nam powiedz (polecam zeby zerknac tez na grupe NA1 rok2; p; ) )
  • Anonim

plan ma byc w polowie wrzesnia z tego co mi mowiono i nie radze nieoficjalnych wersji zdobywac, bo plany maja to do tego, ze sie zmieniaja szybko i potem moze byc zonk; ] a pretensje bedzie mozna miec wtedy tylko do samego siebie; >
  • E.K.

to fakt...plan sie zmienia! w zeszlym roku w polowie wrzesnia go sobie wydrukowalam, nastepnego dnia wchodze znow na strone
    kjs-u a tam juz inny plan...! ale ja tez go juz baaardzo potrzebuje!:(
  • panna niesława

a ja rosyjski i niemiecki, wielka starke russische gruppe rlz!!!;P odnosnie planu to mam nadzieje ze bedzie dzien wolny i zadnych zajec z Rathem i Wlodem:>
  • ponury

kolejnego roku z rathem nie zdzierże
  • E.K.

a ja nie chce dnia wolnego, a za to chce zajecia od 8.30 do 12:))) i najbardziej nie chce Gumy...a podobno w tym roku beda z nia az dwa zajecia!jedne po ros, a drugie po ang:((((
  • panna niesława

Eka a jakie ploty chodza o gumie:> jeszcze nic nie slyszalam nic nie widzialam
  • E.K.

no ra1 w zeszlym roku miala z nia az dwa zajecia!!!!!!!i ja juz sie boje:( nie chce jej!juz wole 15 zajec z wlodziem, albo opowiadania mgr Kryśki...;))
  • panna niesława

ale co ona robi ze jest taka straszna :0
  • E.K.

hmmm....dlubie w zebach, nosi skorzane laszki, i nic nie rozumiem jak mowi po angielsku!!! wystarczy?:)))))
  • panna niesława

ee to ja chce z nia miec, bo pewnie z nikogo nie bedzie mozna przytyrac jak z niej:D ciekawe jak gada po rusku, bo jak tak jak na tej kasecie z wyborow to ja mowie gumie prosta niet!!; )
  • wykałaczka

Zamienię DS5 (smyczkowa) na DS4 (zamenhof). Ze smyczek na KJS rzut beretem więc warto:)
  • anaesthesia dolorosa

Zapraszam do głosowania na najlepszy akademik w Warszawie :) http://warszawa.naszemiasto.pl/arty...
  • 1
  • 2
| |

KATEDRA JĘZYKÓW SPECJALISTYCZNYCH, UNIWERSYTET WARSZAWSKI (2007/08) ========================= KJS...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)