- 1
- 2
-
Erlika
Czy istnieje osoba, która może coś wiedzieć o akademikach na Smyczkowej? Słyszałam, że pokoje są tylko 3-osobowe. Jeśli ktoś tam zamierza zapuścić korzenie, niech się odezwie :) -
Justyś
Ja je tylko widzialam. Osobiscie nie polecam, ale nie wiem, czym sie roznia od innych akademikow, bo w innych nie bylam.Moze to tak po prostu wyglada =oP -
Anonim
Taak najpierw trzeba tam laskawie dostac miejsce, mnie nie bylo dane nigdzie indziej niz na zwirkach. pozdro -
Erlika
Już zrezygnowałam z tematu:)> Dzięki Kobiety :). Na jakich językach(Kayah?!:p) jesteście? Wiecie coś odnośnie rozpoczęcia?
-
-
Justyś
Ja jestem na pierwszym angielskim, a drugin niemieckim. Chociaz po dwoch latach mam duze watpliwosci...A o rozpoczeciu nie wiem nic. To znaczy na samo rozpoczecie to sie nie wybieram, ale jesli chodzi Ci o plan to jeszcze go nie ma. -
E.K.
ja jestem rosyjski angielski...no wlasnie!kiedy ten plan bedzie!ja juz czekam i czekam:)) mam nadzieje ze jakis znosny bedzie:) -
ponury
a moze sa jakies przecieki???moze ktos cos wie?????ja na gwalt potrzebuje planu a tu kurna nic nie wiadomo.damn!
-
micc
ponoc jakas kobitka z 4 roku wie, bo jej byl potrzebny i zdobyla te cenna informacje zdaje sie od Gornicza..:? jak Ci tak bardzo zalezy to idz do sekretariatu i pomolestuj ich, zeby ci powiedzieli, od kogo mozesz wydebic plan..a potem przyjdz i nam powiedz (polecam zeby zerknac tez na grupe NA1 rok2; p; ) ) -
Anonim
plan ma byc w polowie wrzesnia z tego co mi mowiono i nie radze nieoficjalnych wersji zdobywac, bo plany maja to do tego, ze sie zmieniaja szybko i potem moze byc zonk; ] a pretensje bedzie mozna miec wtedy tylko do samego siebie; > -
E.K.
to fakt...plan sie zmienia! w zeszlym roku w polowie wrzesnia go sobie wydrukowalam, nastepnego dnia wchodze znow na strone
kjs-u a tam juz inny plan...! ale ja tez go juz baaardzo potrzebuje!:( -
panna niesława
a ja rosyjski i niemiecki, wielka starke russische gruppe rlz!!!;P odnosnie planu to mam nadzieje ze bedzie dzien wolny i zadnych zajec z Rathem i Wlodem:> -
ponury
-
E.K.
a ja nie chce dnia wolnego, a za to chce zajecia od 8.30 do 12:))) i najbardziej nie chce Gumy...a podobno w tym roku beda z nia az dwa zajecia!jedne po ros, a drugie po ang:(((( -
panna niesława
Eka a jakie ploty chodza o gumie:> jeszcze nic nie slyszalam nic nie widzialam -
E.K.
no ra1 w zeszlym roku miala z nia az dwa zajecia!!!!!!!i ja juz sie boje:( nie chce jej!juz wole 15 zajec z wlodziem, albo opowiadania mgr Kryśki...;)) -
panna niesława
-
E.K.
hmmm....dlubie w zebach, nosi skorzane laszki, i nic nie rozumiem jak mowi po angielsku!!! wystarczy?:))))) -
panna niesława
ee to ja chce z nia miec, bo pewnie z nikogo nie bedzie mozna przytyrac jak z niej:D ciekawe jak gada po rusku, bo jak tak jak na tej kasecie z wyborow to ja mowie gumie prosta niet!!; ) -
wykałaczka
Zamienię DS5 (smyczkowa) na DS4 (zamenhof). Ze smyczek na KJS rzut beretem więc warto:) -
anaesthesia dolorosa
Zapraszam do głosowania na najlepszy akademik w Warszawie :) http://warszawa.naszemiasto.pl/arty...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne