KJS UW [1278]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

po zgubionej i znalezionej czapce,kurde felek,zgubilam ukochany blyszczyk!!prawdopodobnie w sali 506,ale juz sama nie wiem...dla znalazcy pączek,albo jakies kolosy z lat poprzednich,jesli znajdzie rok I i II;)senks from de małtyjn
  • sapient

ta...a ja w sali 323 zostawilem piornik przed przerwami mrozowymi i znalazlem go potem, ale zolty olowek ROTRING'a do kogos sie juz przykleil. Dzieki KJS!; \
  • Anonim

jesli Cie to pocieszy to w swoim zyciu juz zgubilam 3 rotringi. daltego teraz nosze zwykle olowki do strugania; ]
  • sapient

no coz.....NIE....to byl juz drugi olowek rotring'a. One sa niezniszczalne, tylko, ze niestety maja wlasciwosci lepkie. A olowkow temperowanych nie znosze.
  • micc

ja mojego rohringa-olowka jeszcze nie stracilam nigdy :D :D nauczylam sie pilnowac, bo i rapidografow uzywam rotringowskich, wiec teges..no szaconek sie wyrabia; ] :)
    a wiecie, ale te wlasciwosci lepkie moga byc spowodowane tym ,ze wiele kjsowiczow nie nosi ze soba narzedzi piszacych, wiec taki olowek chociaz jest zabwieniem!
  • sapient

ale ja uwielbialem ten olowek..byl jeszcze nowiotki...zolty...ehh..no nic. Ale jak zobacze kogo z takim, to odgryze reke.
  • Anonim

nie wiem po co ludzie kradna olowki. diamenty i dziela sztuki to jest dopiero cos! a nie takie tam olowki phi!; ]
  • sapient

wlasnie...wielkie, plugawie wrecz pogardliwe PHI! dla skrytokradziejow olowkow rotring'a. I nie tylko.
  • ->Fretka<-

Hmmm za to ja zostawilam w 105 piornik, zreszta juz dawno temu... ale zeby bylo smiesznie piornik przynioslam tylko dlatego, zeby miec pudelko na 3 pary wlasnorecznie zrobionych kolczykow. Do tej pory nawet piornik sie nie znalazl, nie mowiac oczywiscie o zawartosci, ale na pewno wymysle cos perfidnego jesli u jakiejs panny zobacze moje kolczyki... wrrrr
  • micc

ale wiecie..na to rada jest jedna: zabierac wszystko po sobie...
    ja juz po roku sie nauczylam i zawsze starannie ogladam za siebei, czy nei zsotawilam czegos...a jak nie ja sie rozgladam, to ktoras z kolezanek i w taki sposob zawsze wychodzimy z wszystkim, z czym weszlysmy :)
  • micc

wedle wszelkiego prawdopodobienstwa zostawilam dzis w sali 108 po zajeciach o 13.45 czarna welniana czapke z daszkiem w lawce jakos w 3-4 rzedzie przy drzwiach.
    Jakby ktos widzial, to prosze dac znac i moze zostawic panom na 'recepcji'?....
  • Anonim

Na pierwszym piętrze w łazience zostawiłam na zlewie srebrny pierścionek. Nie ma on dużej wartości materialnej, ale wiele dla mnie znaczy... Jeśli ktoś znalazł, to proszę o pozostawienie go na recepcji. Jest na nim delikatny wzorek, dokładnie szlaczki. Z góry dziękuję.
  • asinus

hej. zgubilam dzis (tj. w pn 29.11) ciemnoszare rekawiczki skorzane, prawdopodobnie w sali 405, na 3. lub 5. pietrze. uczciwego znalazce b. prosze o wiadomosc na priv.
    ps. jakis czas temu zgubilam tez brazowy piornik...
  • Asia

w piątek (10.12.2010) prawdopodobnie w łazience na 5 piętrze odpięła mi się bransoletka: srebrna z białymi oczkami w kształcie kwadracików. Znalazcę proszę o kontakt: 505 545 241
  • lestaca

Parę godzin temu ktoś się chyba za bardzo śpieszył na metro przy stacji Służew i wypadła mu/jej książka, napiszę tylko, że kryminalna. Właściciel proszony na prv.
  • Ania

zgubilam bialego pen drive'a z zielonym logo stabucks. ostatni raz go uzywalam w czytelni w poniedzialek. osobe, ktora go znalazla/znajdzie prosze o kontakt.
  • lestaca

Parę dni temu zgubiłam na IKLI lub na WZ zakładkę do książki z tańczącymi szkieletami. Znalazca ma u mnie flaszkę :)
| |

KATEDRA JĘZYKÓW SPECJALISTYCZNYCH, UNIWERSYTET WARSZAWSKI (2007/08) ========================= KJS...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)