KJS UW [1278]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • E.K.

Dla mnie najlepsza jest strona KJS:) zawsze na czasie i wszystkie przydatne info tez tu mozna znalezc :P
  • Anonim

i foty skalniaczka;)
  • Anonim

Wy byście nie narzekaly, tylko jako веб-мастеры stworzyly nowa strone, niekoniecznie oficjalna:)
  • Anonim

Dżadzia ty babce nie mow co ma robic,dobra?;)a wjeb masterom to lepi zebym ja nie byla, bo na storne glowne wsadze fote pt"czikago klabing";)
  • nesia

a kto jest odpowiedzialny za strone kjs-u? ktos z samorzadu, czy kto? bo mysle ze warto zeby tak jak na stronach innych wydzialow byly zawsze najswiezsze informacje.
  • Anonim

co do strony to piekne zdjecie wejscia do, jak to moja mama powiedziala "Lipska" nie laduje sie w przegladarkach Mozilla i Mozilla Firefox.
  • Ewa

a najwspanialsze jest to, ze w aktualnosciach mozemy sobie przeczytac np. plan dni adaptacyjnych z zeszlego roku akademickiego! Tworcy naszej KJSowej strony musza byc niebywale sentymentalni; )
  • micc

ale to sie zmieni przed rozpoczeciem roku, nie marwcie sie;) jesli chodzi o plany zajec, to jako tako dziala, przynajmniej w tym roku i co semestr pojawial sie nowy; )
  • blacko(u)t

Właśnie odwiedziłam naszą piękną stronę i zobaczyłam przedmioty na nadchodzący IV rok - ratunku! Znowu zajęcia z prof., którym trzeba dać godziny, bo biedaczki muszą zarobić (Mam wrażenie, że u nas w podziemiach siedzi jakiś troll i wymyśla nazwy tych przedmiotów - szkoda tylko, ze nie wiem gdzie dokładnie, bo może dałby sobie wytłumaczyć, że tworzy je dla ludzi;). Wolałabym dodatkowe 6 godzin tłumaczeń konferencyjnych od tej naukowej paranoi, albo prace społeczne w kamieniołomach - zawsze to trening przed rozpoczęciem wyścigu szczurów po studiach..
    Pozdrawiam współtowarzyszy niedoli.
  • Ewa

Czy ktos wie kiedy ukaze sie plan na najblizszy semestr??? Dlaczego u nas to zawsz trwa taaak dlugo?!
  • micc

pewnie pod koniec wrzesnia, zeby za dobrze nie bylo...w najlepszym wypadku w polowie...
| |

KATEDRA JĘZYKÓW SPECJALISTYCZNYCH, UNIWERSYTET WARSZAWSKI (2007/08) ========================= KJS...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)