- 1
- 2
-
Anonim
Wątek dla tych, którym czasem zdarza się coś zostawić w Klepsydrze, na przykład: mp3kę, płaszcz, klapkę od telefonu, czy krawat. -
-
Anonim
-
Anonim
to moze zalozymy drugi o nazwie 'gdzie ostatnio mietek sie zgubil'; > -
-
-
Anonim
-
Anonim
ja sie nie gubie kacperku :) zawsze do domu trafiam...i telefonu nie wyłączam suko! :* -
my
Bardzo oblegany wątek!!!
Ja dzięki wam otworze chyba ciucholand. Dzieki. -
Ja dość regularnie jak jestem w X to ciągle gdzieś gubię jakieś 50 zł.
Widział ktoś? Mam podejrzenie, że zamieszani są w to barmani. -
my
Napewno tak jest... Teraz przynajmniej mam pretekst, żeby nie dostali pensji ha,ha,ha... -
TOMEK
-
TOMEK
-
Anonim
Another turning point;
a fork stuck in the road.
Time grabs you by the wrist;
directs you where to go.
So make the best of this test
and don't ask why.
It's not a question
but a lesson learned in time.
It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
So take the photographs
and still frames in your mind.
Hang it on a shelf
In good health and good time.
Tattoos of memories
and dead skin on trial.
For what it's worth,
it was worth all the while.
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
jesteś takim synkiem malutkim i wścieklutkim że nawet gdy będziesz miał 2 metry i 4 dychy na karku to nim zostaniesz! świnio.... :) -
Anonim
wczoraj, w godzinach wieczornych, zgubiono okulary przeciwsłoneczne, ze srebrnymi paskami po bokach. domniemanym posiadaczem ów przedmiotu jest w tym momencie najprawdopodobniej barman Kamil, do którego oczywiście nie można się dodzwonić.
Próba połączenia owocuje pięcioma sygnałami połączenia, po czym odzywa się nagrany wcześniej barman Kamil, mówiący:
"witam, nie mogę teraz rozmawiać, zostaw wiadomość"
Podobnie sprawa wygląda z próbą nawiązania telefonicznego kontaktu z barmanem Tomkiem, pomimo tego iż na pewno nie śpi, gdyż właśnie teraz jest dostępny na gronie. Usiłowanie dodzwonienia się do barmana Alka w prostej linii jest niemożliwe równierz, ba, nie ma nawet pięciu sygnałów. Jest od razu jakieś 'plum' i prawdopodobnie można po tym sygnale nagrać swoją wiadomość. Udało mi się nawet zostawić barmanowi Alkowi takową, o treści 'Kurwa'.
Jako, że dziś Klepsydrę otwiera barmanka Karolina, do której numeru nie mam, moja próba kontaktu z kimkolwiek z obsługi jest skazana na porażkę. Mógłbym wykonać telefon do szefa Michała, ale to zakrawałoby na przesadną interpretację obecnej sytuacji.
W zasadzie ta wiadomość jest tylko wymowną wymową tego, iż, nie wiedzieć czemu, w sobotę, czternastego czerwca, w godzinach typowo popołudniowych, telefony komórkowe są bezużyteczne.
Pozdrawiam.
Kacper -
W Chinach też telefon mi się średnio przydaje bo przy cenach połączeń to jest kpina!
Choć w Polsce do mnie sie też ciężko dodzwonić :D -
Anonim
Konradzie, wracaj tutaj do nas! Potrzebujemy Cię!
A w chinach i tak już nawet bez Ciebie mają mało miejsca.; )
- 1
- 2