-
x
jeżeli w sobotę 12 marca nigdzie się nie ruszasz (bo masz przewlkłą pieprzoną grype jak ja :/
lub bedziesz miał ochotę na porzadny biforek z dobrą muza przed sobotnim klubowym melanżem
lub pieprzysz kluby i stwierdzisz, że masz ochote na melanż w domu
lub wogóle pieprzysz kluby bo melanzujesz tylko w domu
lub wrócisz z delaya i bedziesz chciał dalsza część wieczoru spedzic w odpowiedniej aurze
lub tęsknisz za bezkompromisową elektroniką, dziką odważną otwartą .....
sprawdź to
http://www.radio.com.pl/bis/pasmo.a...
i tak zupełnie na marginesie; >
w przyszły pt odwiedź 1955 :)
-
Anonim
czasem u huberta augustyniaka i aleksandry kaczkowskiej mozna posluchac dobrej ekektroniki;] -
x
myślę, że może byc tylko lepiej....
skoro sito tam sie znalzał!
i to co ważniejsze - jest to akcja państwowa a nie komercyjny szit, który dolary musi liczyć!!!
innymi prawami się rządzi - a to daje nadzieję na rozwój
jeżeli ogólnopolskie radio zaczyna wierzyć i otwierać się na to o czym nie chcą pisać magazyny kobiece bo nie jest trendysrendi to znaczy, że cos sie rusza!!!
btw.
w uk london simfonieta gra squarpushera ....
dorośniemy???
:)
jest wiara!
-
Anonim
hmmm...
juz od dawna widac tam pewne pozytywne ruchy ku lepszemu...ale,
jak na razie od nowego roku poczynili zmiany, w/g mnie na niekorzysc;> staja sie momentami podobni do nowej rdst---> duzo wiecej hip hopu, rnb..wwrrr
sam pawel sito, ma jedna maniere, wszedzie gdzie sie on pojawia, pojawia sie z nim grono tych samych przyjaciol, ktorzy robia prawie te same rzeczy co kiedys w starej rdst;>
Raz, ze nie widze w tym nic rozwojowego, dwa jest to nużace...
stare rdst bylo swietne, ale nie mozna probowac czynic z innych stacji tego co minelo;>
nie wspomne o fakcie politykierstwa, jakie uparwia zawsze, gdzie tylko moze razem z maksem cegielskim...nawet radio jazz probowli tym skazic, radio, gdzie muzyka powinna byc swietoscia;D
trzymam kciuki za biske, bo to jedyne miejsce, gdzie mozna jeszcze miec nadzieje na posluchanie ambitnej, nieskrepowanej muzyki;)
-
-
x
i tym pozytywnym akcentem ... zakończmy malkontenctwo; >
bo jeżeli pracują tam ludzie, którzy chcą zapraszać do studia takich ludzi jak sobotni goście i jeżeli radio trzyma się autorskich programów, to myslę, że jest to klucz do rozwoju a nie zwoju. poza tym sito: daje wolną rękę i szanuje słowo 'autorski' - nie wiem o jakim politykierstwie mówisz - ale pewnie jest to jakaś konsekwencja właśnie autorstwa audycji, dzięki której też inne rzeczy mogą się przebić na antenie ogólnopolskiej i dzięki której masz człowieka a nie maszynę.
btw jazz radio już tez zostało zjedzone przez dolary i 90% autorskich audycji ma być na dniach zlikwidowane ....
-
Anonim
;)
nazywaj to jak chcesz;)
zycze temu radyjku naprawde dobrze;)
Nie zdziwie sie jak pawel sito da wolna reke w autorskich programach nastepujacym osoba: maks cegielski, wojtek apel, dj bigos-magura-goralski, p.gonzales, szajeweski...;>
oraz z checia poslucham w/w audycji z chlopakami;] -
x
...też się nie zdziwie :)
btw. pedro gonzales to dyr artystyczny festiwalu kina niemego i dyr muzyczny jazzradia w tej ostatniej wersji - właśnie powoli umierajacej, moim zdaniem osobistym zresztą - najlepszej - bo najbardziej otwartej na naprawde brzmienia elektroniczne
-
Anonim
i chawla mu za to;)
niech tylko na sile ni czynia z radia bis kalki starych pomyslow z tymi samymi prowadzacymi;>
niech stworza nowa lepsza jakosc;]
nie ma zadnego medium patronujacego takiej muzyce i przydaloby sie cos w eterze z prawdziwego zadarzenia wspierajacego caly ten slodki elektroniczny balaganik;) -
Grono.Net
jezeli chodzi o najbardziej roznorodna ramowke nastawiona stricte na ambitna muze to wygrywa ABC http://radioabc.pl
przejzyjcie sobie ramowke i playliste:
jest tez stream oczywiscie:
http://www.radioabc.pl/radioabc.pls
http://www.radioabc.pl/radioabc.m3u -
Anonim
-
Anonim
to jak sie lansujemy to polece jeszcze:
http://www.radioaktywne.pl
stroną się nie przejmujcie bo do wymiany; ] -
nie ma mnie
-
nie ma mnie
-
Anonim
no właśnie...dziś drum`n`bassy goście będą zapodawać,potem ja troche bardziej technicznie.
A jak wrazenia po wczorajszej imprezie? -
Anonim
a propo wczorajszej imprezy...co u szymka,głowa mu nie pękła dziś rano? -
nie ma mnie
-
Anonim
jacek hawryluk i druch slawek jest juz w bisce, i te dwie persony ze starego rdst sa kurewsko dobrze rozwijajcymi osobowoscimi;] tylko i zawsze muza;) -
Anonim
A już jutro/ sroda/ w bisce w audycji DJ gra->o 20.00 zapraszam do sluchania Miss Digital aka Princezz na zywo;)
zapraszam -
Anonim
to,ze gdzies sie pojawia Sito swiadczy o tym,ze zaraz cos sie z tym medium wydarzy takiego,ze go wywala..najpewniej spadnie sluchalnosc tak jak to mialo miejsce w Jazzie..
moze ktos wyciagnie wnioski z projektow w ktore angazowal sie Sito po odejsciu z RDST? sporo ich bylo..ile sie udalo?