klik klik PIK pik bzzz bzzz BAM [1416]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • x

jeżeli w sobotę 12 marca nigdzie się nie ruszasz (bo masz przewlkłą pieprzoną grype jak ja :/

lub bedziesz miał ochotę na porzadny biforek z dobrą muza przed sobotnim klubowym melanżem

lub pieprzysz kluby i stwierdzisz, że masz ochote na melanż w domu

lub wogóle pieprzysz kluby bo melanzujesz tylko w domu

lub wrócisz z delaya i bedziesz chciał dalsza część wieczoru spedzic w odpowiedniej aurze

lub tęsknisz za bezkompromisową elektroniką, dziką odważną otwartą .....

sprawdź to

http://www.radio.com.pl/bis/pasmo.a...

i tak zupełnie na marginesie; >
    w przyszły pt odwiedź 1955 :)

• Anonim

czasem u huberta augustyniaka i aleksandry kaczkowskiej mozna posluchac dobrej ekektroniki;]
  • x

myślę, że może byc tylko lepiej....

skoro sito tam sie znalzał!
    i to co ważniejsze - jest to akcja państwowa a nie komercyjny szit, który dolary musi liczyć!!!
    innymi prawami się rządzi - a to daje nadzieję na rozwój

jeżeli ogólnopolskie radio zaczyna wierzyć i otwierać się na to o czym nie chcą pisać magazyny kobiece bo nie jest trendysrendi to znaczy, że cos sie rusza!!!

btw.
    w uk london simfonieta gra squarpushera ....

dorośniemy???

:)

jest wiara!

• Anonim

hmmm...
    juz od dawna widac tam pewne pozytywne ruchy ku lepszemu...ale,
    jak na razie od nowego roku poczynili zmiany, w/g mnie na niekorzysc;> staja sie momentami podobni do nowej rdst---> duzo wiecej hip hopu, rnb..wwrrr
    sam pawel sito, ma jedna maniere, wszedzie gdzie sie on pojawia, pojawia sie z nim grono tych samych przyjaciol, ktorzy robia prawie te same rzeczy co kiedys w starej rdst;>
    Raz, ze nie widze w tym nic rozwojowego, dwa jest to nużace...
    stare rdst bylo swietne, ale nie mozna probowac czynic z innych stacji tego co minelo;>
    nie wspomne o fakcie politykierstwa, jakie uparwia zawsze, gdzie tylko moze razem z maksem cegielskim...nawet radio jazz probowli tym skazic, radio, gdzie muzyka powinna byc swietoscia;D
    trzymam kciuki za biske, bo to jedyne miejsce, gdzie mozna jeszcze miec nadzieje na posluchanie ambitnej, nieskrepowanej muzyki;)

• x

i tym pozytywnym akcentem ... zakończmy malkontenctwo; >

bo jeżeli pracują tam ludzie, którzy chcą zapraszać do studia takich ludzi jak sobotni goście i jeżeli radio trzyma się autorskich programów, to myslę, że jest to klucz do rozwoju a nie zwoju. poza tym sito: daje wolną rękę i szanuje słowo 'autorski' - nie wiem o jakim politykierstwie mówisz - ale pewnie jest to jakaś konsekwencja właśnie autorstwa audycji, dzięki której też inne rzeczy mogą się przebić na antenie ogólnopolskiej i dzięki której masz człowieka a nie maszynę.

btw jazz radio już tez zostało zjedzone przez dolary i 90% autorskich audycji ma być na dniach zlikwidowane ....

• Anonim

;)
    nazywaj to jak chcesz;)
    zycze temu radyjku naprawde dobrze;)
    Nie zdziwie sie jak pawel sito da wolna reke w autorskich programach nastepujacym osoba: maks cegielski, wojtek apel, dj bigos-magura-goralski, p.gonzales, szajeweski...;>

oraz z checia poslucham w/w audycji z chlopakami;]
  • x

...też się nie zdziwie :)

btw. pedro gonzales to dyr artystyczny festiwalu kina niemego i dyr muzyczny jazzradia w tej ostatniej wersji - właśnie powoli umierajacej, moim zdaniem osobistym zresztą - najlepszej - bo najbardziej otwartej na naprawde brzmienia elektroniczne

• Anonim

i chawla mu za to;)
    niech tylko na sile ni czynia z radia bis kalki starych pomyslow z tymi samymi prowadzacymi;>
    niech stworza nowa lepsza jakosc;]
    nie ma zadnego medium patronujacego takiej muzyce i przydaloby sie cos w eterze z prawdziwego zadarzenia wspierajacego caly ten slodki elektroniczny balaganik;)
  • Grono.Net

jezeli chodzi o najbardziej roznorodna ramowke nastawiona stricte na ambitna muze to wygrywa ABC http://radioabc.pl
    przejzyjcie sobie ramowke i playliste:
    jest tez stream oczywiscie:
    http://www.radioabc.pl/radioabc.pls
    http://www.radioabc.pl/radioabc.m3u
  • Anonim

znane i dobre;) ale tylko lokalnie lub net;>
  • Anonim

to jak sie lansujemy to polece jeszcze:
    http://www.radioaktywne.pl
    stroną się nie przejmujcie bo do wymiany; ]
  • nie ma mnie

;>
  • nie ma mnie

to weź jeszcze i ten...że w soboty o 21.00...
  • Anonim

no właśnie...dziś drum`n`bassy goście będą zapodawać,potem ja troche bardziej technicznie.
    A jak wrazenia po wczorajszej imprezie?
  • Anonim

a propo wczorajszej imprezy...co u szymka,głowa mu nie pękła dziś rano?
  • nie ma mnie

głowa nie pęka...gorsze jest, że nie miał gdzie spać;>
  • Anonim

jacek hawryluk i druch slawek jest juz w bisce, i te dwie persony ze starego rdst sa kurewsko dobrze rozwijajcymi osobowoscimi;] tylko i zawsze muza;)
  • Anonim

A już jutro/ sroda/ w bisce w audycji DJ gra->o 20.00 zapraszam do sluchania Miss Digital aka Princezz na zywo;)
    zapraszam
  • Anonim

to,ze gdzies sie pojawia Sito swiadczy o tym,ze zaraz cos sie z tym medium wydarzy takiego,ze go wywala..najpewniej spadnie sluchalnosc tak jak to mialo miejsce w Jazzie..

moze ktos wyciagnie wnioski z projektow w ktore angazowal sie Sito po odejsciu z RDST? sporo ich bylo..ile sie udalo?

| |

O dziwo procenty odchodzą w zapomnienie, a przynajmniej ich ilości karygodne nabierają wysublimo...

Fotki

Miejsca grona (7)