KLIWER [814]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak w temacie...
  • przeszczep

w tym roku nie wiem czy wogle gdzies poplyne...
    Kompletnie bezsensu....
    buuu
  • Anonim

A H3O?
  • przeszczep

ale to na bzynkach i nad morzem z daleka od wszystkich. No i sluzbowo.. i prawdopodobnie wlasnie cale wakacje...
    Ale jak zwykle nic pewnego...
  • Dr (S)TĘPIEŃ

No Obiad a co z tym kilku dniowym rejsikiem w Boże Ciało? jakieś władkowo albo puck???
  • Anonim

Ja cały czas chcę tylko mało jest chętnych... Bo sesja...
  • Dr (S)TĘPIEŃ

no to rozumiem że grzybnia... nikt sie nie zgłosi?
  • Anonim

W razie co, jak w zeszłym roku... Popłyniemy w dwie - trzy osoby na jakimś maleństwie... Ważne, że po morzu...
  • Anonim

A szanowny Pan Prezes to kiedy z KLIWEREM jedzie? To może i mi uda się zaciągnąć na takowy rejs...
  • Dr (S)TĘPIEŃ

He He... Szanowny Pan Prezes... LUBI TO:))))) Obiad aka Przes aka Kiero:))) widze że "tytuły" nie są bez podstawne...600
  • Anonim

Ja chciałbym szkolić lipcowych sterników, a potem, jak zwykle, na szkoleniową - turystykę się piszę... Konkrety będą w najbliższych dniach.
    Prezesik.
    P.S.
    Stępień, na stronie Sakanatora jest błąd... Ja już od pół roku nie jestem "omc j. st. m". No!
    700
  • Roth

ALOHA Panie Obiad ! Mówisz, ze szkolisz sterników w lipcu ? to daj jakies szczegóły, bo wlasnie mam plan sie wyszkolić :)
  • chmielu

Jezu... Rothu sternikiem,,, boze miej nas w swojej opiece !!!
  • Anonim

To ja juz wiem po co Alek kupuje betonowe Sasanki :D
  • KaTaA :>

ja to bym Rothowi nie dala łodeczki pod opieke :D
  • Roth

He ? ja nie wiem o co wam chodzi... ale i tak chcecie czy nie chcecie robie w tym roku sternika a za rok na kadre na turystyk hyhyyh
    Jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale napewno sie uda. ajj :)
  • Roth

Kasia, a dałabys siebie pod opiekę ? :>

ee no chyba bym sie bała Ci powiem :D nie no w sumie tak źle by nie było....CHYBA :D

Ciekawe jaka mi sie kadra trafi na rejsie tegorocznym :> może po raz trzeci pan M. :P

a poza tym,Maciek widze że tutaj o Tobie wyrobiona opinia jest :D:D
  • Roth

No właśnie, sam sie dziwie. Byłem raptem 6 razy na obozach kliwrowych :)

Oj dawaj kaśka jedziemy na morze robić sternika a nie sie obijac na sasankach po lasach mazurskich. Poczuj smak przygody :D
    A do tego ze mna :P
| |

Obozy letnie i zimowe, rejsy, ogniska i wspomnienia... Instruktorzy oraz kursanci byli, obeni i przy...

Fotki

Miejsca grona (0)