-
Janek
Heineken Open'er Festival 2008 - Jedzie ktoś !!!!
LineUp:
- Chemical Brothers
- M.I.A.
- GENTLEMAN & The Far East Band
- Massive Attack
- CocoRosie
- Beirut
- Sex Pistols
Reszta niebawem :)
Z przyjemnością pragniemy poinformować, że kolejna trzydniowa edycja Heineken Open'er Festival odbędzie się w dniach 4 - 6 lipca 2008 w Gdyni, Lotnisko Gdynia-Kosakowo (dawna nazwa: Babie Doły).
Bilety w sprzedaży od 1 października 2007.
Ceny biletów:
od 1 października 2007:
- karnet bez pola namiotowego 219 PLN,
- karnet z polem namiotowym 239 PLN;
od 15 lutego 2008:
- karnet bez pola namiotowego - 269 PLN,
- karnet z polem namiotowym - 289 PLN,
- bilety jednodniowe - 140 PLN. -
Karol W.
Moze ja sie wybieram z kumplami 2 z lublina.Mam pytanie jechalbys pociagiem z Radomia do Gdyni czy samochodem?Swoja droga fajna impreza sie zapowiada.Najlepszy festiwal w tej czesci Europy. -
Anonim
a bilety można kupić tutaj : http://www.eventim.pl/index.asp?pag...
albo tutaj:
RADOM
City Music, ul. Malczewskiego 12, tel.: +48 48 363 43 63, citymusic@poczta.onet.pl
Centrum Last Minute, ul. Niedziałkowskiego 8/10, tel.: +48 48 384 54 00, malgorzatab@alfastar.com.pl
ja będę na pewno. skład artystów w tym roku jest po prostu rewelacyjny :) -
Karol W.
Ja jade głównie ze względu na zespoły w Gdynii bywam dosc czesto a na Heineken Open"er Festiwal 2008 jade pierwszy raz.Wybieram sie z dwoma kumplami z Radomia.Ponawiam pytanie czy jechalby ktos z Radomia pociagiem bo my sie tak zamierzamy do Gdynii wybrac 3 lipca.A bilety około 60 tys. chyba jest wiec starczy dla wszystkich.Swoja droga na The Police też można kupić w Radomiu w City Music. -
-
Janek
Można kupić w City Music wszystkie bilety Eventime bądź TicketPro (nie pamiętam dobrze) ja chce jechać 2 - 3 dni przed festiwalem i 2 dni później wrócić. Chyba będę jechał pociągiem :D jeszcze nie wiem w ile osób bo to jeszcze kawałek i zależy od wyjazdów za granice znajomych :P Ale jak coś można sie styknąć większą ekipą z Radomia na wesoły wyjazd pociągiem do Gdyni w grupie zawsze raźniej :D
PS. A kogo byście chcieli tam usłyszeć jeszcze :D -
Anonim
Byłam zarówno dwa lata temu jak i rok temu.
Bardzo chciałabym zobaczyć jeszcze raz Sigur Ros,Bjork,Muse-niezapomniane chwile :)
Natomiast w tym roku moimi faworytami są Massive Attack i CocoRosie,mam nadzieję,że kolejny raz uda mi się pojechać do Gdyni na jedną z najlepszych polskich imprez.
Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne