- 1
- 2
-
Anonim
Dzisiaj, tj. sobota... w arch byla taka sliczna dziewczyna, w czerwonym Topie...
Nasze spojrzesnia spotkaly sie nie raz, kiedy popijalas jakiegos drinka, a ja popijalem cos z siostra.
Wiem, ze to troche zalosne, ale nie mam pomyslu jak Cie odnalezc... Z tego co zaobserwowalem to dobrze sie bawilas z towarzyszem...
jesli tak to OK, nie mieszam sie, ale jest ten widok to przypadek to...
Chetnie sie z Toba wybiore do .... kina/teatru/pizzerii/gdziekolw iek :))
Jesli ta probba jest zalosn- dajcie znac, usune ja,
:) -
Anonim
Stary działaj, dobrze robisz :)
Często tak bywa, a podrywanie kobiet na imprezach to ciężka sprawa. Także życzę CI powodzenia aby spotkanie doszło do skutku :)
Pzd
Ł -
Daniel M
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Kariña
myslałam, że taki męski romantyzm można już tylko w filmach dostrzec.. :) trzymam kciuki! -
uchodźca z Kambodży
Mnie zastanawia tylko jedno : jak bardzo okoliczności musiały być niesprzyjające, że pomimo kontaktu wzrokowego ( o którym wspominasz ), nie podszedłeś do niej...
keep trying -
carpe diem:)
-
Anonim
-
Anonim
no to teraz musisz czesciej zagladac do archiwum,moze ją znajdziesz:)
p.s. Dziewczyny,nie zakladajcie czerwonych topów bo chłopak sie pogubi:) -
Anonim
Hahaha :)
No dzieki dzieki... za te zyczenia i przychylne odebranie mojego posta; ) Jak zwrocicie uwage na godzine jego napisania to wiadomo bedzie skad tyle odwagi; )
Proponujesz bywac czesciej... Hmm... Chyba juz sie nie da czesciej, ale rada z "czerwonymi topami" jak najbardziej trafna; )
Minal prawie tydzien i zero odzewu :( Moze w sobote ja spotkam; )
Jesli sie uda to sie pochwale :P -
Anonim
co racja to racja Piotruś...częściej się nie da hehe;). Powodzenia w dalszym poszukiwaniu:D -
Anonim
>Anonymou$ napisała:
>co racja to racja Piotruś...częściej się nie da hehe;).
>Powodzenia w dalszym poszukiwaniu:D
To co Agatka? Do soboty ?? :)) -
Anonim
Oczywiście że tak , niech tradycji stanie się zadość:))))- do zobaczenia na parkiecie bądź..co bardziej prawdopodobne..przy barze; ) -
Anonim
>Anonymou$ napisała:
do zobaczenia [...] przy barze; )
No dobra, namowilas mnie :P
P.S.
A mialem nie pic...
P.S.2
Kogo ja oszukuje ?? :> -
Anonim
ehh Piotrze Piotrze :) magiczna aura Archiwalnej społeczności na pewno wyperswaduje Ci to postanowienie z głowy; p
..czyli co? jutro się bawimy:)))! -
Anonim
>Anonymou$ napisała:
>..czyli co? jutro się bawimy:)))!
Bawimy bawimy... ale najpierw odprawimy ceremonie przy barze :P
-
Anonim
czyli to co zwykle w sobotę hehe...to już chyba w pewien sposób nałóg;p -
Anonim
Nalog, z ktorego sie ciezko wyleczyc... Dzis praktykowalem odprawianie rytualow w Fanaberii, ale to nie to samo... :(
Nie to towarzystwo i nie ta sama woda ognista :P
No, to jeszcze kilkanascie godzin i bede "u siebie"; )
Dobrej nocki zycze wszystkim. -
Anonim
Agatka sprawdzalem ksiege gosci i nie podpisalas swojej obecnosci w sobote :(( Bylem w arch ok. 12 przez 2 godziny, ale Ciebie nie bylo to wrocilismy do Fana.
P.S.
Jesli jest jakis moderator to temat mozna zamknac.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne