Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olaf

Witam!!!
    powiedzcie, która kelnerka Wam się najbardziej podoba w archiwum i dlaczego???
  • olaf

Mnie osobiście bardzo się podoba blondyneczka z warkoczykami!!!
    Ma super pośladki.
    Również baardzo miła jest Karolinka!!!
  • Sakhemoto

Monika............... rzecz jasna. Normalnie zerwałbym ją jak dojrzałe jabłko :)))))
  • Wujo Ponton :)

Monika ładna :D Ale Justyna nie jest zła; D
  • Marcin

Gosia; )...
  • Sakhemoto

degustibus non est disputantum!!
    JAk widać każda kelnera znajdzie swego amatora:)))
  • Anonim

moja ulubieica jest oczywiscie Monika :) kolezanka z G..2; )
  • Anonim

dzięki wariatko, normalnie prowadzę!!!;) koleżanko z potoku!!!
  • Anonim

tylko musisz czesciej robic sobie wolne w pracy :)
  • Mienczysław

moja Gosienka jest najpiekniejsza :) hehe :*:*
  • olaf

Uwaga!!!
    wiecie, jak byłem w sobotę w archiwizacji to mnie jedna barmanka chciała oszukać. Kupowałem przy barze alkohol a ona mówi: Olaf, Ty jeszcze wisisz rachunek za zeszły tydzień 62 złych. Zdziwiony odparłem, że to nie możliwe ponieważbym pamiętał że mam dług. Mówię do niej: To pokaż mi zeszyt w którym wpisywane są wszystkie długi. I wiecie już nie wróciła, więcej jej nie widziałem...trzeba uważać panowie i panie!!!
  • SzÓsty sPośród 5 najLepSZYch

Z oszukastwami sie zgodze.Mysla ze maja naiwnych klientow przed soba a ponadto ta blondyna jest nie mila i wredna;p hehe
  • Anonim

co za bezczelność!!! zrobiłeś rachunek, a potem go jeszcze nie zapłaciłeś, trzeba było tyle nie pić, to może byś pamiętał, poza tym kto chodzi do lokalu bez pieniędzy?barmanka Cię poprosiła, żebyś podszedł do pierwszego baru, żeby można było wszystko wyjaśnić, a Ty nawet nie raczyłeś ruszyć tyłka. nie jesteś w tym lokalu mile widziany, możesz się tam nie pokazywać, bo na pewno to odczujesz. barmanka będzie musiał zapłacić za Twoje zamówienia darmozjadzie jeden!!!
  • olaf

sewillo nie wrzucaj,
    po drugie to jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło nie miec pieniedzędzy w Kurwidołku. A jak ja tam chodziłem to Ty jeszcze nie wiedziałaś gdzie jest Archiwum.
    Bardzo dobrze, że już tam nie chodzę bo zaczęły się schodzić tam same pedały i lesbijki!!! no i obsługa barmańska na bardzo ale to bardzo marnym poziomie...ja pierdole ludzie musicie się zacząć szkolić lub uczęszczać na kursy barmańskie...
    Pozdrawiam
  • Anonim

nie nie chodzisz drogi Olafie, tylko Cię nie wpuścili, rachunek zrobiłeś u barmanki, która pracowała tam od samego początku, jakoś kiedyś nie miałeś zarzutów do obsługi na barze. boli mnie, kiedy ktoś fałszywie oskarża moje koleżanki z pracy, bo nikt nie próbował Cię oszukać. ludzie wracają do nas po zgubione, bądź pozostawione portfele, telefony lub kluczyki do samochodu. przykre jest to, że wyrabiasz nam taką fatalną opinię. ręczę za stary skład!!! nowe dziewczyny też w porządku, bo to wy dajecie nam pracę, jakbyś nie zauważył. zresztą, szkoda gadać. pozdrawiam serdecznie!!!
  • Anonim

to fakt co do zgubionych rzeczy zgodzę się :) a tak nawiasem to najłatwiej zgonić wszystko na kelnerkę i wygarnąć jej na gronie...cóż ..szara radomska rzeczywistość..
  • ==K=A=M=A==

aj aj co to za kłótnie!!?? cały lokal ode mnie ma wielkiego plusa i za obsługe i cały klimat...ok czasem za duzo tak dziwnych typków...ochrona chyba coraz łagoniejsza ale gdzie indziej mozna by chodzic w tym miescie??

wielkie pozdro dla Was kobitki te co znam..Monia, Luiza i Ania, a za nowe twarze trzymam kciuki :-)
  • olaf

nawet jak sie okazało że znalazl się numerek miedzy stolikami bo go jednak nie zgubilem tylko mi wypadł a znalazła go któras z marnej obsługi a ja przyszedłem oddac pieniadze bo chciałem odzyskać sweter to i tak mi kazano zaplacic 30 złych!!!
    pytam dlaczego? czy to normalne???
    pozdrawiam z Londynu...hehe tutaj jest jeszcze gorsza obsługa pocieszcie się...
  • ==K=A=M=A==

kobitki.....nadszedł czas na imprezkę.....do zobaczenia na miejscu... :-)
  • olaf

doszły mnie słuchy że była zajebista impreza w poprzednią sobote w archiwum pozwolicie że zacytuje:
    "olo...swin w archiwum bylo tyle ze chuja juz mi niestarczalo zeby je nadziewac"...hehe i to mi się podoba jednak kolejny cytat mnie rozjebał i całkowicie odmienia całą sytuację:
    "kurwa tylko jebana obsługa jest taka sama, poprostu żałosna"
    ...widzicie, że będąc w Londynie docierają do mnie takie informacje i to nie są moje wymysły alkoholowe tylko opinia ludzi, którzy tam aktualnie penerzą.
    Pozdro...
| |

Aż się dziwie że jeszcze nie pojawilo się grono sympatyków tego klubu. Ktoś może pomyśleć c...

Fotki

Miejsca grona (1)