-
Anonim
-
Anonim
Ale wczoraj byla tragedia :/
Nawet moje ukochane My My My "zmiksowal" ze nie wiedzialem czy mam stac czy tanczyc. Whizzzzz !!Wracaj !!! -
Anonim
>Taralek napisał
>Ale wczoraj byla tragedia :/
>
>Nawet moje ukochane My My My "zmiksowal" ze nie wiedzialem
>czy mam stac czy tanczyc. Whizzzzz !!Wracaj !!!
Wracajac do tematu DJ'a. Mimo, ze nasze gusta muzyczne troszke sie mijaja ( trudno wszystkim dogodzic :P ) to za My My My tamtego wieczora szczerze DZIEKUJE !! Okazalo sie, ze wersja, ktora zagral DJ to najnowszy remix z 2007 roku, ktorego ja poprostu nie znalem.
Dlatego raz jeszcze dziekuje! A nastepnym razem proszac kogos o ten kawalek bede mial na uwadze aby zaznaczyc o ktora wersje mi chodzi :)
Pozdrawiam i ... szacun dla Brian'a! -
Anonim
niedziela wielkanocna...- nie moj klimat muzyczny. za to dzien pozniej super, czulam sie prawie jak u siebie:) tym bardziej, ze w lany poniedzialek chociaz bylo gdzie tanczyc;) -
-
Anonim
>Pozdrawiam i ... szacun dla Brian'a!
dołączam się, Brian jest naprawdę ok :)
-
snickers
Slabiutka ta muzyka jak na taki klub. czekanie 20 min na refren ktory i tak nic nie przypomina. Poza tym muzyki tanecznej jest tak duzo ,ze mogl by ten dj wybrac cos lepszego. -
Adaś Kowalczyk
Primo jak mnie wnerwia jak sie nabijacie z młodszych od siebie...Mam nakrzyczec na rodziców? Młodsi tez maja prawo sie pobawic tym bardzoej ze w tym miescie nie ma naprawde gdzie:) Secundo Dj.Zet z tego co sie orientuje (chociaz moge sie mylic) grywał w Imperium <rotfl>
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne