Klub milosnikow nalesnikow [969]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

rulonik czy trójkącik (kiecuszka) ?
    ja preperuję te zwinięte w rulonik choć dużej różnicy w smaku nie ma uwielbiam kształt rulonika :)))))
  • Uzytkownik usuniety

trojkacik rzadzi, szebciej sie go sklada, a ulozone np 4 na talerzu fajnie wygladaja; )
  • Grono.Net

trojkacik!:)
  • Anonim

Zalezy jaki farsz albo rulonik albo trojkacik ale z praktyki wychodzi ze najczesciej jem rulonik;)
  • Anonim

potwierdzma twoją opinię Prostek ale i tka najlepiej smakuje w ruloniku :)))))
  • Anonim

rulonik ofkors :] mam awersje do trojkacikow...; )
  • mart.s

Zaraz po usmażeniu jem ruloniki, ale gdy odgrzewam je sobie to tylko w trójkąciki; D
    No ale z grzybkami to jem tylko ruloniki.
  • Anonim

a ja nigdy nie jadlem trojkacikow :D tylko ruloniki kwadraciki i kolka :D
  • sylwucha

trójkąciki z dżemem
    ruloniki z serem
    prostokąty (krokiety)
    trzeba sobie życie urozmaicać ha ah : )
  • Paulina

ja zawsze składam w trójkącik.
  • sosna

ja jem zwykle w ruloniku, chociaż mi keczup czasem wylatuje; -)
  • Gretchen Ross

Nalesniki z keczupem ? Yahl; )

Niesmiertelny rulonik... z czymkolwiek by nie byly :)
  • Anonim

a jednak jadlem w trjkaciki, w sumie wiekszosc tak jem, dopiero skojarzylem ze to trojkacik :D

ps ketchup dobra rzecz do nalesnika, dzis z braku laku do nalesnika cisnalem tarty ser, konserwe turystyczna i troszke ketchupu, smakowalo calkiem calkiem :D (choc zalatywalo troche ryba/karma dla psa, ale to wina jakiejs podejrzanej konserwy) ogolnie polecam :D
  • Love(l)ASS

Zdecydowanie naleśniki w rulonik:)

Sczególnie w momencie kiedy robimy z serem zółtym i parówką w środku:)
  • sosna

ale z samym keczupem sa najlepsze;] nie psuj smaku konserwami dla psa;P
  • Anonim

smak byl pierwszorzedny, tak w posmaku tylko troche zalatywalo, nastepnego dnia powtorzylem operacje :D
  • Anonim

rulonik rulezzz; ]
  • mar

rulonik bez dwóch zdań:)
  • Anonim

Ruloknik!!
    Chociaz trojkacikiem tez nie pogardze; )
  • mar

no.....ja też:)
    w sumie i tak dobrze,i tak pysznie:)

przypomniało mi się,ze jak byłam mała,to robiłam z naleśnika coś na kształt pizzy.tzn.okrągły naleśnik kroiłam na mniejsze trójkąciki i składałam,a potem zajadałam.nie wiem,czy jasno się wyraziłam,pewnie nikt nie wie,o co cho.,ale trudno:)
    to miało nawet taką urokliwą nazwę"pizza Żółwi Ninja"a to dlatego,że gdy pierwszy raz tak jadłam,to leciały w TV właśnie"Żółwie Ninja"i one jadły wtedy pizze,ja naleśniki i tak sobie to nazwałam:)Boshe,ale byłam świrniętym dzieckiem.....Buahahahahaha:)
| |

Lubisz nalesniki???dolacz do tego klubu!!! Naparawde warto!!! Wiele przepisow na to,jak naprawde d...

Miejsca grona (0)