-
SpaceCowboy
Siema,
wczoraj wracałem z Parku w stanie lekko wskazującym, wziąłem takse spod klubu i pojechałem do domu. Problemem jest to, że prawdopodobnie zgubiłem problem w samochodzie a nie mam pojęcia co za taksa mnie podwoziła.
Jak ktoś się orientuje co za taksy jeżdżą pod Park to byłbym dozgonnie wdzięczny za podanie jakichkolwiek informacji: nr tel. ew nazwa, cokolwiek, żebym tylko mógł sie tam jakoś dodzwonić i spróbować poszukać dokumentów. -
Anonim
-
SpaceCowboy
-
mrowcia
pod parkiem duzo jezdzi tax z ele taxi czyli 8111111 wolfra jezdzi czesto jak i mpt powiem Ci szczerze ze ciezko moze Ci byc odzyskac portfel taxiarze w 3/4 nie sa w porzadku tymbardziej jesli chodzi o portfel to jak szukanie igly w stogu siana ale probuj powodzenia -
-
BaBy GirL
A w momencie zaplaty nie miales portfela w reku ? Czy miales moze osobna kase w kieszeni ? A moze w ogole nie zaplaciles ? -
> DJ PIETRAS <
Moze Ja zabiore głos w tej sprawie. A mianowicie Drogi Kolego.
Musze Cie zmartwic, bo odzyskanie w tym momencie Twojego portfela graniczy z cudem. Pod Parkiem nigdy nie było , nie ma, ale mam nadzieje ze niedługo w koncu będzie wyjasnionej sytuacji z Taxówkami.A dlaczego?? Juz Ci tłumacze...
Pod wieloma warszawskimi Klubami typu Platinium , Hotl , Underground stoją taxówki JEDENEJ KORPORACJI!!!.
Akurat pod tymi klubami stoi ELE TAXI , a więc nie ma mozliwosci aby jakis **LEWY** taxówkarz podjechał i czychał na klienta, a w tej chwili pod Parkiem odbywa się typowa WOLNA AMERYKANKA!!!Kto chce to podjezdza...Moim zdaniem to powinno sie juz dawno wyjasnic...
Zazwyczaj pod parkiem stoją **taxówki** niezrzeszone tzn takie które nieprzynależą do żADNEJ korporacji co oczywiscie wiąże sie z ryzykiem jakie podejmujesz wchodząc do takowej ''taxówki''
Podejrzewam ze po imprezie byłes lekko zmęczony i nawet na to niezwróciłes uwagi Kolego , więc na przyszłosc zwracaj uwagę na takie rzeczy.
Ja osobiscie jezdze i często staje pod parkiem bo pracuje w ELE TAXI i daje sobie ręke uciąc ze napewno to nie był nikt od Nas z Ele bo Nasze taxówki podjedzają tam tylko gdy są na Zleceniu czyli w momencie gdy ktos wczesniej ją zamówi...
Pozdrawiam i zycze powodzenia i więcej rozwagi
:-))) -
Anonim
ja tam radzę unikać taksówek, które stoją pod parkiem, ostatnio zapłaciłem 60 zł, a normalnie powinienem 30 zł -
> DJ PIETRAS <
Bo wsiadłes do nieodpowiedniej taxówki...
Na przyszłosc sie polecam...
Sawa taxi 6444444
Czarny Merol...
Apropo tematu zawsze pod Parkiem stoi jedna lub wiecej z pieciu wymienionych taxowek..
Są to dwie taxowki z Wawy , jedna z korpo i jedna z SAWY.
Nie ma mozliwosc aby stało pod Parkiem wiecej taxówek niz te ktore wyminiłem, wiem bo sam tam stoje.
To którą wybierzesz nalezy do Ciebie, chociaz ja juz podsunąłem wyzej propozycje którą wybrac...
:-) -
Anonim
nie wiem z jakiej korporacji była tamta taksówka, wiem, że nie chciało mi się czekać na gościa z nightdrivers to wszedłem do pierwszej lepszej; ) -
Lover Boy
-
SpaceCowboy
Oo temat jeszcze nie zaginął w otchłani parkowych wątków?
Do taksy to mnie zaprowadzili, opłacili i powiedzieli gdzie ma mnie zawieść, no ale temat nieaktualny, bo 3tyg później jakaś kobieta idąc rano do pracy znalazła mój portfel, na Niemcewicza Oo, a z tego co się orientuję to droga z Parku do słonecznej Italii nie prowadzi przez tamte strony, ale whatever. Dokumenty odzyskałem więc gra i trąbi zespół Kombii; ] -
Anonim
heh to w sumie happy end :) z tym,ze to nei koniecznie taksowkarz mogl wziasc zawartosc i wywalic a np. nastepny pasazer -
Anonim
witam zapraszam do przeczytania mojego całego profilu.. pozdrawiam moze to cos dla was... lubie nie raz jezdzic pod klubem park i widziec jak te młode fajne dziewczyny marzna na przystanchach i nie chca jechac taxi bo za drogo.. a ze mna nie które juz jezdza bo wiedza ze jest fajniej i nie raz nie trzeba płacic
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne