Klub PARK [4087]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patrycja i Robert

Już od najbliższej niedzieli zaczynamy najnowszy cykl imprez w klubie PARK - Al.Niepodległości 196.Pierwsza cykliczna impreza w Warszawie tylko i wyłącznie w klimacie Electro House startuje od dnia 21.02.2010 w każdą niedzielę,punktualnie o 21.00.Za konsoletą we własnej osobie - Dj Alex & Olivier.Muzycznie zapewniamy najbardziej energetyczną dawkę muzyki w niedzielne noce w Warszawie.Electro opanowało już nasz kraj.Teraz kolej na stolicę.Zapraszamy gorąco.Wstęp oczywiście tylko dla osób pełnoletnich.Przypominamy że,od 21:00 do 23:00,wstęp dla wszystkich jest bezpłatny !!!.Potem,wjazd do klubu 10 pln.a studenci 5 pln.Na ten dzień przewidzieliśmy specjalne promocje na barze np.shot wódki z Red Bull za 10 pln.Jednym słowem,living on Electro.

• guardian

I wy to co tam puszczacie nazywacie Elektro ?
    wyszliśmy jak najszybciej bo prędzej tam będzie można usłyszeć zremixowana lady gage niż prawdziwe elektro.
  • Patrycja i Robert

To trzeba było zostać całą imprezę a potem oceniać,całą noc było grane tylko i wyłącznie electro,najwidoczniej nie bardzo Pan rozróżnia gatunki muzyczne...
    p.s Lady Gaga była owszem ale właśnie w wersji elektro!
    Pozdrawiamy
  • Kamil

Muzyka, ktora leciala podczas imprezy to byl electro house. I bylo wiadomo ze ten gatunek muzyki bedzie puszczany, wiec nie wiem skad to zdziwienie... Kolezanki(wogole nie osluchane w electro), ktore przyszly ze mna, a zawsze przychodza na srodowe imprezy stwierdzily, ze muzyka fajniejsza niz puszczana w srody. I o to wlasnie chodzilo... Wg mnie melanz udany. Mam nadzieje ze w te niedziele bedzie wiecej osob, gdyz frekwencja byla slaba(czyzby przez zamkniete metro?) Nareszcie koniec z nudnymi niedzielami.

BONKERS!!!
  • Mgr. !

mało osób, bo pewnie każdy przyzwyczajony że w niedziele latino leciało....
  • Kamil

Po filmiku z Hitlerem, przyszedl czas na electro :D A na impreze na pewno zacznie przychodzic wiecej osob. Sam tez pare przyprowadze :)
  • Diese(L)

Właśnie byłem ciekawy jak impreza się udała. Tak czy siak lipa - bo zlikwidowano prawdziwą promocje na wódę :P !
  • Patrycja i Robert

Muzyka która była grana od 21:00 do 03:00 była mieszanką Electro w najróżniejszych gatunkach,mimo iż nazwa imprezy jest Electro House graliśmy również:electro pop i tu wspomniana wyżej Lady Gaga,electro latino , electro reggaeton,electro hop i electro progressive trance.To tak w ramach edukacji muzycznej.Klub Park nie jest klubem underground-wym w związku z tym właśnie taki a nie inny przekrój tego gatunku przygotowaliśmy dla tego miejsca.Przypominamy iż ,jest to jeden z pierwszych o ile nie pierwszy z klubów w Warszawie który śladem innych miast Polski wszedł w wyżej wymieniony gatunek muzyczny.Jesteśmy przekonani że w bardzo niedługim czasie niedziela stanie się flagową imprezą Parku!
    Zwolenników spokojniejszej muzyki zapraszamy w inne dni tygodnia...

• Brychu

Może wpadnę kiedy zobaczyć jak jest :D
  • marzaNNa

na pewno zawitam do Parku w którąś ndz;)
  • Kamil

Niedziela coraz blizej, wiec wrzuce cos w klimacie electro:
    DANCE GENERATION @ Russia/ Moscow Electro Style

http://www.youtube.com/watch?v=mDhZ...

Do zobaczyska na parkiecie w niedziele!!
  • Ewelina

z racji tego, że za latino nie przepadam, to bardzo mi się ten nowy pomysł na niedzielę podoba :) trzeba tylko sprawdzić, na ile faktycznie to electro jest tam grane :)
  • Brychu

czy te niedzielne imprezy są aktualne na chwilę obecną ??
  • Darek !

Chciałem się dowiedzieć czy w niedziele na imprezie electro jest sporo ludzi?
  • Marcin

nawet sporo ja sie raz doliczylem okolo 40 osob:D
  • Patrycja i Robert

Na ostatniej naszej imprezie było 600.Fakt, było to miesiąc temu.(i poniedziałek był wtedy wolny >fakt).A standartem było 300 w każdą niedzielę.Ale teraz przy wódce za darmo powinien być full !My już z tym cyklem wspólnego nic nie mamy.Zapraszamy na pewno 28.08 na otwarcie nowego Mega klubu !Więcej info na grono NEW NUMBER ONE.Pozdrawiamy...
  • KriZ

Niedziele nadal aktualne? Pytam bo chciałbym się jutro wybrać, a nie wiem, czy nie przywitają mnie zamknięte drzwi; )
  • Patrycja i Robert

Zapraszam na otwarcie dyskoteki United - Fort Wola 22.Tak jak miało być w niedzielę właśnie w Parku,od 28.08.2010 będzie w soboty w United.Zobaczcie prawdziwą dyskotekę.
  • Ewelina

a my z kolegą z Wrocławia byliśmy w Parku w ostatnią niedzielę i powiem szczerze, że było REWELACYJNIE...tylko dziwiły mnie te pustki na parkiecie :)

co prawda soundtrack to nie do końca electro w tym tradycyjnym ujęciu, ale muzycznie i tak było WYBORNIE :) i naprawdę wszystkim lubującym się w muzyce elektronicznej serdecznie polecam. Było warto...a te pustki na parkiecie to chyba co najwyżej efekt dnia tygodnia :]

panie dj, dałeś radę :) polecam! dobry beat!
  • Anonim

witam zapraszam do przeczytania mojego całego profilu.. pozdrawiam moze to cos dla was... lubie nie raz jezdzic pod klubem park i widziec jak te młode fajne dziewczyny marzna na przystanchach i nie chca jechac taxi bo za drogo.. a ze mna nie które juz jezdza bo wiedza ze jest fajniej i nie raz nie trzeba płacic
| |

Klub studencki Park (SGH) Dla zwolenników nocnych szaleństw, w DYSKOTECE na Mokotowie...; ) Wię...

Fotki

Miejsca grona (2)