-
Anonim
chyba nikt jeszcze nie poruszłył tego tematu. Co sądzicie o wtorkach (muzyka lat, '70, '80, '90) ? Ja chodze bo mam darmowe wejściówki, a pozatym- happy hour- litr piwa za 5 zł; ) -
Anonim
nom genialnie jest!!!!! :D kurde ja tez chcialbym darmowa wejsciowke nooo :P
p.s. idziesz jutro? -
Anonim
chyba idę, zależy od znajomych. Ale jak by co to moge udostępnic darmową wejściówkę. Ewentualnie dwie. -
Monia
-
-
Anonim
sluchaj Karo :) ja bym bardzo chetnie skorzystal.... mam jakos podjechac? czy przed wejsciem sie umowimy? z gory dzieki -
Anonim
możemy sie umówic przed wejściem, napisze Ci mejla z moim numerem kom i ewentualnie sie odezwij, byle nie do 10:00 rano bo jeżdże wtedy na moto i sie przestrasze i jeszcze będzie wypadek :P Byc może - do zobaczenia! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Monia
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
nie ma to jak APS :P O!
A ja sie zmyłam około 23:30 bo mój chłopak mi awanture zrobił; ( -
Monia
-
Anonim
nie znacie sie!!
No doobra- super; ]
na nowoursynowskiej koło leclerca jest super. -
Monia
-
Anonim
sorki, że używam do tego grona ale- Monia - jestem dostępna na gadu? Tzn jeśli tak to jest to robert bo mi sie nie może zalogowac. Zagadaj na gadu...
dzięki :) -
Monia
Tygrys to co we wtorek znów do parku?; ) Może tym razem żadnych przypałów nie będzie... :P -
Anonim
zobaczymy jak mi sie grafik w pracy ułoży :) Ale jeśli korzystnie to kto wie...; ]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne