Klub PARK [4087]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chyba nikt jeszcze nie poruszłył tego tematu. Co sądzicie o wtorkach (muzyka lat, '70, '80, '90) ? Ja chodze bo mam darmowe wejściówki, a pozatym- happy hour- litr piwa za 5 zł; )
  • Anonim

nom genialnie jest!!!!! :D kurde ja tez chcialbym darmowa wejsciowke nooo :P

p.s. idziesz jutro?
  • Anonim

chyba idę, zależy od znajomych. Ale jak by co to moge udostępnic darmową wejściówkę. Ewentualnie dwie.
  • Monia

Karo my idziemy przecież; ) Maćka tylko trzeba dorwać i zaciągnąć; )
  • Anonim

sluchaj Karo :) ja bym bardzo chetnie skorzystal.... mam jakos podjechac? czy przed wejsciem sie umowimy? z gory dzieki
  • Anonim

możemy sie umówic przed wejściem, napisze Ci mejla z moim numerem kom i ewentualnie sie odezwij, byle nie do 10:00 rano bo jeżdże wtedy na moto i sie przestrasze i jeszcze będzie wypadek :P Byc może - do zobaczenia!
  • Anonim

dzieki :)
  • Anonim

ależ nie ma za co :)
  • Anonim

o matko ale bylo cudownie; D szkoda ze tak krotko :(
  • Monia

cudownie; ) szkoda,że byłam tylko godzinkę :P
  • Anonim

Nie ma to jak Park :)
  • Anonim

i nie ma to jak sggw; p
  • Anonim

SGGW :P baaaa :)
  • Anonim

nie ma to jak APS :P O!
    A ja sie zmyłam około 23:30 bo mój chłopak mi awanture zrobił; (
  • Monia

tak SGGW jest super :)
  • Anonim

nie znacie sie!!
    No doobra- super; ]

na nowoursynowskiej koło leclerca jest super.
  • Monia

wiem; ) miałam tam praktyki :)
    :P
  • Anonim

sorki, że używam do tego grona ale- Monia - jestem dostępna na gadu? Tzn jeśli tak to jest to robert bo mi sie nie może zalogowac. Zagadaj na gadu...
    dzięki :)
  • Monia

Tygrys to co we wtorek znów do parku?; ) Może tym razem żadnych przypałów nie będzie... :P
  • Anonim

zobaczymy jak mi sie grafik w pracy ułoży :) Ale jeśli korzystnie to kto wie...; ]
| |

Klub studencki Park (SGH) Dla zwolenników nocnych szaleństw, w DYSKOTECE na Mokotowie...; ) Wię...

Fotki

Miejsca grona (2)