Klub PARK [4087]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Asiunia*

Wszyscy mówią, ze poniedziałki w Parku są najlepsze najfajniejsza jest zabawa ja teraz przerzuciłam się na piątki i polecam wszystkim bywalcom [M]
  • Grono.Net

Hmm spoko a puszczaja Machine Head, Soad, Slipknot, Soulfly, Fear Factory, Sepulture, Coal Chamber, Mudvayne albo tym podobne dyskotekowe zespoly?
    Bo niezorientowany jestem troche....
  • Anonim

piatki to tylko po wódzie i na złamane serduszko jakas łatwa wytapirowana dupa ............to rozumiem:]
  • Green Eyes

Byłam w piatek raz, bo miałam za darmo wstęp i własciwie nieograniczoną ilość piwa.... I chyba tylko w takim wypadku można się tam dobrze pobawić :) Nie ma to jak czwartek, nie dość, że muza o długość świetlną lepsza (moim zdaniem oczywiście :)) to jeszcze nie puszczają wszystkich kawałków po dwa razy....
  • PlejAda

w zyciu nie bylam w parq w inny dzien niz czwartek
    (no raz w srode ale wyszlam po godzinie:])
    pewnie nie graja tak dobrze jak w czwartki skoro tylko 4 posty sa w tym temacie; )))
  • Grono.Net

Nie no pulpet wiem o co biega w piatek tylko wyskoczylem z mala ironia;)
  • Anonim

a muza w piątki jest lepsza jakieś hiciory z eski czy cos podobnego;)......przynajmniej nie ten sam shit kilenowy czwartkowy......a najlepiej jest w punkcie na dudzik party;]
  • Anonim

Zgadzam sie z Tobą Asiu... mi również w "Parku" najbardziej podoba się w piątki. Poza tym jakoś już tak sie przyzwyczaiłam, iz w pt. tam wychodzę:) Nie jest za ciasno, ani zbyt mało ludzi... jest tak optymalnie- mozna się swobodnie poruszać na parkiecie, usciasc przy stoliku... a nie to co w poniedziałki, ze ledwo reka ruszyc mozna... Poza tym towarzystwo w pt mi jakos tak bardziej odpowiada, gdyz odnioslam wrazenie, iz zdecydowanie wiecej studentow przychodz iwlasnie w pt niz w pon. W pon. to wiekszosc przyjezdza tam tylko po to zeby jakas laske wyrwac... bynajmniej takie wrazenie sprawiaja... jakies takie nieciekawe na mnie... Natomiast jesli chodzi o czw. to nigdy w czw., w "Parku" nie byłam, dlatego też nie będę się wypowiadać. Jednakże kazdy ma prawo do własnych upodobań i uważam, iz niestosownym jest najeżdzac i krytykowac te osoby, ktore preferują cos co nie pokrywa sie z tym co odpowiada naszym preferencjom. Każdy ma prawo do wyrazania własnego zdania.
  • PlejAda

amen
    :]
  • Anonim

to jeszcze nie koniec:P
  • Anonim

Asiu to jak w tym tygodniu będzie? Oczywiście idziemy do "Parku":P tylko w tym tygodniu wyjatkowo w sobotę... chyba duzej różnicy nie będzie:)
  • *Asiunia*

Będzie jak zwykle fajnie. Sobotnie party w parku; -))))
  • Anonim

pazurki już pomałowane... to jak Asiu ta noc należy do nas?!:) W końcu sie wyszalejemy... ojjj będzie się działo, oojjjjj będzie... w końcu my będziemy:P
  • *Asiunia*

Jutro powtórka z soboty, co ty na to??; -)
  • cinnamonis

od dziś moje życie sponsorują słowa "iż" "gdyż" "jednakże" :] pzdr
  • Anonim

Niom i jutro znów do "Parku"... będzie nas niezła ekipa:D chyba w tyle osób to jeszcze tam nigdy sie nie wybieraliśmy... Poznasz Przemusia...:D
  • Asieńka; )

Piątki,hmmm.....Strasznie mało ludzi :(( Chociaż na nich i tak mi tak bardzo nie zależy,bo do tańca potrzebny mi tylko parkiet i muzyka,która zdecydowanie w poniedziałki jest lepsza :))
  • *Asiunia*

To będzie ciekawie , a i jeszcze ekipa się powiększyła o kolejne 3 osoby; -P
  • Monic Johns

a w piatki jaka muzyka i w ogole co tam sie dzieje??:) ile wstep?? ja wlasnie slyszalam ze PONIEDZIALKI sa najfajniejsze:P
  • Anonim

wstep 12 zeta ale w cenie biletu jak sie dobrze orientuje drink jest. Poniedzialki wg mnie sa przereklamowane... w pt jest zdecydowanie mniej osob niz w poniedzialki... ale to w sumie jak dla mnie plus poniewaz mozesz sobie przy stoliku miejsce zajac, soczki i piwo nie jest rozcienczanie <w pon jest>... w pt to jest taka mieszanka wszystkiego taka typowa muzyka klubowa od polskiej po zagraniczna... w pt wiecej studentow przychodzi, nie sa nachalni... ja w pt w Parku czuje sie komfortowo i bezpiecznie... bylam w poniedzialek jakis czas temu to w ogole ruszyc sie nie moglam tyle ludzi bylo... wqiesz ale to kwestia gustu... proponuje ci bys sie ktoregos razu w pt wybrala i wtedy ocenisz sobie czy piatkowe imprezy w Parku ci odpowiadaja... ja osobiscie zdecydowanie jestem za piatkiem... moze tez dlatego, ze sie przyzwyczailam, ze wlasnie w pt gdzies wychodze a w poniedzialki jak przystalo na obowiazkowa studentke spioszkam by rano moc funkcjonowac na wykladach:) pozdrawiam Cie.. pozniej ci jeszcze cos tam napisze o Parku w piatki ale narazie czas mnie goni...
| |

Klub studencki Park (SGH) Dla zwolenników nocnych szaleństw, w DYSKOTECE na Mokotowie...; ) Wię...

Fotki

Miejsca grona (2)