Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

bylem w Parku raptem 2 razy.. w sobote zawsze

ogolnie mi sie wszystko podobalo, wyglad, muza, panie pracujace przy barze :> + te wywijajace na parkiecie, piwo a 6 i cola za 2..

wszystko fajnie, a chcialem sie dowiedziec jednej rzeczy.. CZY ZAWSZE W SOBOTY JEST TYLE LUDZI?

troche mi przeszkadza tanczenie jak w puszcze sardynek oraz podroz do kibla trwajaca 15 min na odleglosci 20 metrow.. :>

moze ktos kto czesciej bywa wie.. jak nie to sam sie pewnie przekonam w najblizszym czasie; )

pzrd
  • Gosia

niestety :) pozdrawiam
  • Tomek

E tam wczoraj ludzi było w sam raz :)))Nie za dużo, nie za mało
  • Anonim

w sam raz jak to mój poprzednik napisał:)
  • ♪ღCassi Luvღ♪

w soboty zawsze jest duzo ludzi. bo... jest So BO TA.. to normalne..gdzie znajdziesz świetna muzyke, uśmiechniętych ludzi i tanie drinki w barze jak nie w ParQ???

Masz ju odppowiedź... Ja tak długo do WC nie ide..czasem 3ba sie wepchać; P ale w połowie poprawiania make up 3ba szyyybko wyleciec bo do moich małych ale jakze wrazliwych uszu wpada pięękna muzyczka, która woła mnie już z sali iiiii.... w te pędy szybki maraton, omijanie tych tęższych, skok przez tych mniejszych i siuuuup na salkę pod Consolke Dj'owską....

Mnie sie tam podoba.... Nie narzekam, bo buźka zawsze uśmiechnięta jak opuszczam to miejsce i juz nie mogę sie doczekac kiedy znowu tam moja nóżka postanie.. he he he he

wtajemniczeni wiedzą ile razy juz tam byłam.. a dla tych co nie wiedzaą niech uwierzą na słowo - Był To Nie Lada wyczyn i Nie Lada MARATON !!!

;)
  • Anonim

ja tez lubie ten klub.. zaznaczylem to na poczatku i to nie bylo z grzecznosci tylko.. serio mi sie tam podoba; )

z tym kiblem to byl maly joke, nie wedruje az tak dlugo..

ale tanczy sie kiepsko jak jest za duzo ludu..
  • Anonim

W soboty w PARKU sa zajebiste i nailepsza zabawa pozdro dla wszystkich a na 1 miejscu dla dziewczyn co tam sie bawia w soboty :)
  • Anonim

dlatego ja sie jutro wybieram bo wiem ze bedzie dobra impreza jak zawsze.
  • madziulka; )

ojej jak ja dawno tam nie byłam ale chyba w ten weekend znow nie pojde :(((((((((((((((( bawcie sie dobrze:)
  • Anonim

skoro jest tak kozaczek jak mowicie jednak jutro zmienie plany i wybiore sie tam choc nigdy nie bylem; / mam nadzieje ze mi sie nie spodoba bo to ostatnia impra przed matura :(
  • Anonim

oj mnie kusi ta sobotka.. oj tak.. kusi.. :D
  • Rafał B.

Soboty sa ok. W ta saobote ide bo mialem przerwy juz 3 tyg od Parku.Kto sie jeszcze pisze na dzisiejsza imprezke...??pzdr
  • RemiArt

podskocze w ta sobotke i sam ocenie...chociazby ze wzgledu na te pozytywne komentarze:]
  • madziulka; )

ale wam zadroszcze :) idzcie i sie dobrze bawcie:) pozdrawiam:)
  • Anonim

Madzia nie zadrosc tylko wpadaj a raczej przychodz;) zrobimy integracje GRONO
  • madziulka; )

dzieki kamilka ale wlasnie nie bardzo mam kogo wyciagnac no i w koncu w domku zostalalam. dobrej zabawy:)
  • Rafał B.

To zaluj!!! Byla fajna imprezka:) Ale jakos Kamili nie moglem spotkac;)
  • Anonim

kamila własnie wrociła a impreza udana.
  • bartosz

bylo dobrze, zreszta jak zwykle heheh
  • Mariusz

Panna Kamila byla z kolezanka w pomaranczowej bluzce :]
    i nas kilka razy mijala rafalku :]

pzdr.
| |

Klub studencki Park (SGH) Dla zwolenników nocnych szaleństw, w DYSKOTECE na Mokotowie...; ) Wię...

Fotki

Miejsca grona (2)