-
Anonim
Czy ktos z was wie co sie dzisiaj dzieje w prarku??Slyszalam, ze jest hip-hop i piwo do drugiej za darmo, ale wolalabym aby ktos mi to potwierdzil, bo nie chcialabym, zeby okazalo sie na miejscu, ze dzisiaj jest hard rock. -
Zaręczona :)))
-
Anonim
-
ღღJustღღ
i zajebista imprezka jest w srode:) nie mozna jej porownac do piatku czy soboty ale zajebiscie jest...ma swoj kllimacik:) polecamy !!!!! :D -
-
ღღJustღღ
zreszta jest juz taki temacik na tym gronie:) poczytaj a dowiesz sie wiecej :) -
anucha........
Ej to prawad ze piwo jest za free i tylko sie placi siedem zeta za wjazd???? -
♠dama pik♠
za wjazd jest 10 zeta, z legitka studenta a 20 normalni;)
piwo jest za free do oporu!
wczoraj poszlam mimo ze sroda popielcowa ale niestety niewiele osob podeszlo do tego tak jak ja, ale i tak nie zaluje!wpadajcie w srody, klimacik jest:] -
ღღJustღღ
-
w Polandzie; )
-
Rafał B.
-
ღღJustღღ
leci czarna muza.....fajne kawalki....:) jak to dlaczego fajnie...? zajebista muza.....fajni ludzie...klimat .....i piwoooo za darmoszke :D:D:D::D:D:D:D:D -
Łukasz
no to chyba bedzie trzeba sie w ta srode na wlasne oczy przekonac ze jest fajnie, i wypic tyle piwka ile sie tylko da :) -
Anonim
-
Anonim
Z racji tego iż w zbliżającą środe przewidziano w kalendarzu roku 2006-tego Dzień Kobiet, można liczyć na jakiś zlot pieknych kobiet owego dnia ??? :]
PS: Ta promocja z bro for free jest ciągle aktualna ???
Bo coś mi znajoma mówiła wczoraj że chyba nie co niezmiernie mnie zasmuciło gdyż nie zdązyłem skorzystać.... ?!@##$!@! hmmm? -
ღღJustღღ
Alanku serio mowisz???? Trzeba sie Rina spytac :) bo to porazka by byla.....a widzisz jakbys polazl wtedy z nami to bys skorzystal; p -
Rafał B.
Tez slyszałem ze tydzień temu była ostatnia środa z piwem za free. Ja nie przepadam za czarna muza wole soboty i poniedziałki w parku:) Bardziej soboty bo mniej ludzi. -
ღღJustღღ
-
Anonim
no wlasnie.. wraz z koncem karnawalu koncza sie te genialne promocje :( -
ღღJustღღ
-
Bartek
nie ważne co graja, browar NO LIMIT za 10 zł :DDDDDD
ale jaki potem kacor ul lalalala :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne