KLUB REMONT [1151]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anka

portfeli, komórek, bluz, legitymacji nie zgubiłam. Tylko mój najfajniejszy kolczyk z łowicką wycinanką :). Pewnie już nie odzyskam, ale moze jakiś cud :D

pozdrawiam :)
  • Ewuś

DZISIAJ skradziono różowy portfel. Ktos mi przegrzebał cała torebke i zostawił w męskiej toalecie. chyba nic nie zginęło oprócz portfela. Pieniedzy duzo nie miałam ale jakby znalazł sie portfel to prosze o info na priv.
  • Mroczek

hmm szkoda że brakuje rzeczy w torebce. Jak wogóle ona Ci zginęła? bo mi kazali tylko ogłosić że w biurze jest do odbioru...w sumie trzeba by kiedyś na kamerach looknąć kto zrobił Ci taką " uprzejmość"
  • malczak

do odbioru w biurze klubu remont:
    dow. osobisty Marczak Agata
    dow osobisty Płusa Piotr
    karta mieszkańca Świątek Michał
    Karta miejska Agata Chrołowska
    dow osobisty Seremak Sławomir
    Swiderska Anna karta biuro rum
    leg studencka Dutkowska Aneta
    leg studencka Juszczyńska Joanna
    dokumenty Jarzynka Marek.
  • Paulinka

a jakiegoś czarnego szalika nie znalezliscie?
  • ***KASIA***

a mi zginał czarny żakiet we wtorek...dałam ją do szatni, a otrzymałam tylko kurtke z szatni bez tego żakietu, ciekawe co sie z nia stało, wyjasnimy sytuacje
  • Anonim

na dzisiejszej imprezie z okazji zakończenia roku w szkole SHO została zostawiona sukienka w kolorze kawowym w siatce, leżała na stoliku po lewej od ustawionej sceny, w razie znalezienia proszę o kontakt...
  • K

hej. nie znalazl moze ktos wczoraj bordowego samsunga? simke chociaz?
  • Izusia Żet

w sobotnią noc podczas piana party (11.07.09) zgubiono srebrną bransoletkę...męską

marne szanse na odnalezienie, raczej zerowe...

szkoda, bo był to prezent, który wart jest jakieś 30 zł ale dla osoby, która to nosiła był bezcenny...

ale pewnie jak ktoś znajdzie to i tak nie odda :(((
  • Norbi

wczoraj zgubiłem telefon SE k800i w niebieskim etui!

uczciwy znalazca proszony o kontakt!!!!!! gg 5384483 lub priv

bardzo zalezy mi na telefonie!
  • Anonim

Witam. Wczoraj zgubiłem kluczyki od samochodu (od golfa) jakby ktoś znalazł to bym prosił o kontakt ze mną. dziękuję z góry
  • Monika

szukam telefonu, samsung e200, zaginął 13 lutego. sim chociaż :(
  • MALINA

Szukam:
    - telefonu (Samsung Avila)
    - leg.studenckiej
    - dowodu
    - kompletu kluczy

Zgubione na wczorajszej imprezie :(
  • ***KASIA***

a ja zgubiłam cały taki podręczny piterek czarny, w środku telefon, legitymacja itp jak by ktoś znalazł to prosze o kontakt, zgubiłam to wczoraj na imprezie- tj. piątek 19 marca
  • Burza

zgubiłam jakieś 2 tygodnie temu we wtorek ok 3.30 (o 3.00 jeszcze miałam) okulary optyczne w czerwonej metalowej oprawce...
    jestem skłonna nawet wynagrodzić znalazcę, bo wyrabianie nowych kosztuje mnie sporo nerwów, a poza tym po prostu mnie na to nie stać przez najbliższe pół roku i nieco mnie ogranicza ich brak...
    w biurze wiem że nie ma i podejrzewam że wsiąkły na amen ale kto wie...??
    w razie jakby, podaję gg: 4699793
| |

JAK WSZYSCY PEWNIE WIEM REMONT ZMIENIL SIE .... KIEDYS ODBYWALY SIE TAM IMPREZKI W WIEJSKIM STYLU ,C...

Klub Remont

• Waryńskiego 12
  • 01-631, Warszawa
  • 22-234-91-11 , remont@klub.waw.pl

Przez wiele lat od momentu powstania w 1973 Klub Remont był ośrodkiem skupiającym wokół siebie ludzi i kluby związane z kulturą studencką. Działały tu między innymi kluby: jazzowy, filmowy, fotograficzny czy choćby teatr. Organizowane przez nie cykliczne imprezy i spotkania na stałe wpisały się w historię klubu. Historię tą nawet dziś znają dobrze i mile wspominają, z uśmiechem na twarzach studenci studiujący w tamtych latach. Jak twierdzą działacze skupiający się wokół tego klubu oraz osoby nie związane bezpośrednio z działalnością Remontu był to najlepszy klub pro studencki w mieście stołecznym Warszawa.

Fotki

Miejsca grona (2)