KLUB REMONT [1151]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Motaba

Jeśli poznaliście w klubie kogos ciekawego , ale okoliczności sprawiły że zostaliście rozdzieleni , piszcie, apelujcie , wywołujcie ... powodzenia :)
  • karlos

a TY kogos poznalas??
  • Motaba

Ja osobiście poznałam tam wiele osób , ale nikogo nie zgubiłam, natomiast na pomysl wątku wpadłam odserwując grono innego klubu; )
  • ARTUR

serdecznie pozdrawiam wszystkich klubowiczów.Motaba muszę pogratulowac pomusłowości.Jeśli ktoś chciałby utrzymac kontakt ze mna drzwi do mojego grona stoja otworem dla wszystkich.
  • Anonim

Ja zgubiłem piątaka..;/.. pójdę następnym razem i poszukam..;>..
  • Karol

ja za każdym razem jak tam jestem gubię nowo poznane panie. No cóż, życie; /
  • Zmysłowa Tancereczka

To może wypada cos z tym zrobic:)?
  • PaWeŁ.

ja zgubilem....uwaga uwaga bokserki:p.pani z szatni ma brechty ze mnie zawsze jak mnie widzi;]...ale bez skojarzen,bokserki dostalem na urodziny i gdzies posialem torebke z nimi...jak by ktos znalazl je,walic na priv:D...byly czerwone w miski hehe
  • Nick

haha, któregoś dnia znaleziono bokserki w ubikacji.. ale tamte były - nazwijmy to - "brudne", więc to raczej nie te; P hehe;D
  • PaWeŁ.

nie no jak najbardziej nie te.tamte byly nowe nie smigane;].poza tym ja tez wole chodzic-w nazwijmy to- "czystych":D
  • Anonim

Czemu w Remoncie nie puszczają np tej piosenki, którą ma "Zmysłowa Tancereczka" w blimpie ( czy jakimś takim)..??..;>
  • Motaba

dzięki Artur za pochwałę staram się jak moge ale to nie jedyne moje pomysły; ) a co do innych szukajcie cierpliwie , może jakieś charakterystyczne cechyb wygladu albo data imprezy to dla tych kórzy nie gubia garderoby , choc i tego szczerze współczuje :) pozdrawiam
  • PaWeŁ.

>PaWeŁ. napisał
    >ja zgubilem....uwaga uwaga bokserki:p.pani z szatni ma
    >brechty ze mnie zawsze jak mnie widzi;]...ale bez
    >skojarzen,bokserki dostalem na urodziny i gdzies posialem
    >torebke z nimi...jak by ktos znalazl je,walic na
    >priv:D...byly czerwone w miski hehe

przepraszam za tą Panią z szatni.oczywiscie chodzilo mi o p.Menadżerkę,która się ze mnie śmieje:) oczywiście Ją pozdrawiam.
  • Motaba

Dobrze Paweł że sprostowanie zamieściłes ,jest pewność że nikogo nie urazisz :)
  • :)

to w R da sie kogoś zgubić?
  • Zmysłowa Tancereczka

Wiesz na parkiecie mozna... pozniej ci ktos nagle znika.. i juz go np nie ma w klubie bo wyszedl... i to sie nazywa zgubą hehe;)
  • Motaba

Dokładnie , trafne objaśnienie, moja koleżanka spotkała fajnego chłopaka własnie w remoncie a potem ..... no cóż zgubili się i teraz żałuje że nawet numerami telefonów się nie wymienili :)
  • Motaba

Dokładnie , trafne objaśnienie, moja koleżanka spotkała fajnego chłopaka własnie w remoncie a potem ..... no cóż zgubili się i teraz żałuje że nawet numerami telefonów się nie wymienili :)
  • Motaba

Dokładnie,trafne objaśnienie, moja koleżanka poznała chłopaka na parkiecie a potem.... no cóż zgubiła go , a teraz żałuje że się numrami telefonów nie wymienili :)
  • Motaba

Dokładnie,trafne objaśnienie, moja koleżanka poznała chłopaka na parkiecie a potem.... no cóż zgubiła go , a teraz żałuje że się numrami telefonów nie wymienili :)
| |

JAK WSZYSCY PEWNIE WIEM REMONT ZMIENIL SIE .... KIEDYS ODBYWALY SIE TAM IMPREZKI W WIEJSKIM STYLU ,C...

Klub Remont

• Waryńskiego 12
  • 01-631, Warszawa
  • 22-234-91-11 , remont@klub.waw.pl

Przez wiele lat od momentu powstania w 1973 Klub Remont był ośrodkiem skupiającym wokół siebie ludzi i kluby związane z kulturą studencką. Działały tu między innymi kluby: jazzowy, filmowy, fotograficzny czy choćby teatr. Organizowane przez nie cykliczne imprezy i spotkania na stałe wpisały się w historię klubu. Historię tą nawet dziś znają dobrze i mile wspominają, z uśmiechem na twarzach studenci studiujący w tamtych latach. Jak twierdzą działacze skupiający się wokół tego klubu oraz osoby nie związane bezpośrednio z działalnością Remontu był to najlepszy klub pro studencki w mieście stołecznym Warszawa.

Fotki

Miejsca grona (2)