- 1
- 2
-
-
jiurek
-
*Ker/\/\it*
hehe zajebiaszczo bym powiedzial nawet;) co srodowa obecnosc obowiazkowa;) -
jiurek
-
-
Ścibor
-
jiurek
>Ścibor napisał
>co środy działają:) jest naprawde zajebiście
tak, ale mieli odświerzać pomieszczenia, dlatego pytałem i nie wiem czy grali bo zresztą zaspałem
-
Anonim
no jak za FREE jak jacyś kolesie przed klubem stali i zbierali kase za wejscie?!
mniejsza z tym...
orientuje się może ktoś jaki zespół grał 09.09.09 ok godziny 23?
i jaki film leciał na rzutniku? dość schizowy był. -
jiurek
-
Pan beatjoł soul mejkin*
bez rzutów kością?? i prosze mnie nie straszyc kosciami od worhammera gdzie non stop wypada 666 albo 99; >
-
Pan beatjoł soul mejkin*
-
Anonim
-
Ola
fajnie, by było, gdyby na stronie zamieszczane były linki do list facebook'owych, bo nie zawsze łatwe jest ich znalezienie - dwa razy zdarzyło mi się nawet, że w ogóle ichnie odnalazłam :/
byłabym mega wdzięczna! -
Anonim
-
Zigi
>handy_boy napisał
>a jaka muza leci ? ewentualnie kto gra ?
Z tego co zauważyłem są obecnie 2 zespoły, zmieniające się co tydzień. Jedni grają funk, przeplatany z jazzem:) z otwarciem na inne gatunki np. reggae.
Moim zdaniem tworzą świetny klimat z dużą ilością pozytywnej energii:)
Natomiast drugą grupę określiłbym jako: medialny soul, bez wyrazu.
-
asia
-
kot
nie podoba mi się. Niby na stronie jest napisane że muzycy mają wjazd za free. Jednak przy wejściu okazało się ze owszem, ale tylko ich muzycy nie placą a my musimy dać 5zł od osoby :/ -
Karolina K.
Witam serdecznie,
ja mogę się wypowiedzieć za Fusionease jam poniedziałkowy:
muzycy i wokaliści, którzy przybywają pograć i pośpiewać mają wjazd za free - trzeba tylko powiedzieć u mnie przy wejściu...;)
Pozdrawiam, zapraszam i służę informacją w razie potrzeby...:) -
Ola
jak to jest? w gazetach pisali, że klub 55 będzie zamknięty, a tu widze imprezy dalej się odbywają. Czy ktoś mógłby to wyjaśnić?
dzięki z góry -
Karolina K.
Już wyjaśniam...;) do końca czerwca na pewno będzie się w 55 działo w: poniedziałki, środy, piątki i soboty...;) tak więc serdecznie zapraszamy...;) -
Pawełek
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
premium electronic music club warszawa pkin pl.defilad 1 http://www.klub55.pl
Miejsca grona (1)
-
Klub 55 pl.defilad, warszawa