-
Anonim
-
*kury_ganiaj*
...mi na razie nic na ten temat nie wiadomo...ale stawiam na grudzień - styczeń... :] -
Anonim
-
maneater
-
-
Grono.Net
Kicz party jest, z tego co wiem, co 2-3 m-ce. Bylam na ostatnim... Niech sobie przypomne... to byl chyba czerwiec. Niektorzy ludzie byli fenomenalnie poprzebierani, inni nie poczuli klimatu, niestety. Zabawa przepyszna i duzo smiechu. Polecam. -
karolina
-
Grono.Net
Eee... nie jestem z Białegostoku, a tylko tam studiuję, więc ufam Białostoczanom, bo tą informację podał mi rodowity Białostoczanin. Czyżby się pomylił? -
*kury_ganiaj*
...pierwsza edycja była w styczniu...druga w czerwcu...wiec to nie są 2-3 miesiące... -
Mr Energy
-
Beastie Flaj
moim skromnym zdaniem kicz party powinien byc raz na miesiac:)
ostatnio bylam w lustrach na kiczu ale bylo malo kiczowato, wiec klimat nie ten sam...; / -
Broken Mind
-
viktoria b.
ale pomyślcie sami...jakby kicze były zbyt często to nie miałyby tego samego uroku ,a tak wytrwale czeka się na kolejne; )) -
Beastie Flaj
vika masz racje... ale czestotliwosc mogliby zwiekszyc nieznacznie chociaz:) -
Beastie Flaj
vika masz racje... ale czestotliwosc mogliby zwiekszyc nieznacznie chociaz:) -
viktoria b.
no choć trochę to by mogliby...:) ale żeby to 'trochę' nie było aż zbytnio trochę :D LOL -
Broken Mind
atam marudzice; )
31.na Hallowen wpadac w przebraniach przedkiczowe szalenstwo przebranych ludzikow; ) -
viktoria b.
-
tina .
-
Mr Energy
-
*kury_ganiaj*
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne