Klub Metro [1290]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Evka

I wreszcie wszystko jasne, że Metro to miejsce kultowe - teraz niektórzy będą chodzić tylko po to, żeby postać pod klubem,czyż to nie jest piękne :)))) aż łezka się w oku zakręciła; (

Inne kluby- stodoły mogą tylko zazdrościć !

• CYRYL

1000 punktow lansu za stanie pod klubem kochana:) - ty wiesz ile to dla niektorych znaczy:)
  • chucherko

kurde to denominajca mnie ominela, skoro teraz juz takie liczby pkt lansu mozna dostac :O
  • Y

Co Ty Cyryl pierdolisz, że 1000 pkt za stanie pod Metrem?
    Oj dzieci, dzieci... Jeden pierdoli, że 3 pkt. za to, 6 za to, ktoś inny liczy w tysiącach...

Co wy nie wiecie, że tradycyjnie dostawało się punkty w całkiem innej skali?

Ehhh... Zgoście się do Patee'go. To jedyna osoba posiadająca pełną rozpiskę punktacji, bo to właśnie on jest Ojcem Lansu.

PS>Mnie tam punkty już nie obchodzą, bo szybko przebiłem rozpiskę i stałem się Lans Mastah.; ]
  • Y

Przebiłem oczywiście licznik, a nie rozpiskę. <*rotfl><

Widać jeszcze nie wytrzeźwiałem... :P
  • Broken Mind

Bogini Lansu,miło mi :P
  • Y

Nie cfaniakuj. :P
    Poza tym myślałem, że Ty podobno "bogini klabingu"... :P

Tak, czy siak fakt faktem - jesteś kolejną osobą, której udało się przebić licznik.; )
    Trochę Ci się zeszło, ale gratuluję.; P
  • ZETI

no dobra , to co ze mna?
    u mnie licznik juz przegoniony....ahahahah
  • Evka

ale się chwalicie,a miało być o kultowości klubu a nie że niby Wy kultowi :>
  • Nadia Valentino;)

żaden on dla mnie kultowy ... herki tez fajne; ] suma sumerum i dla herow i dla metra jest co zarzucić :)
  • Evka

Właśnie,bo jak to jest home club to chce się dla klubu jak najlepiej i pojawiają się jakieś wątpy :) Zresztą Nadia Ty jesteś jeszcze maua; ) i nie wiesz co to klub kultowy heh.
    Ja to musiałabym się głęboko zastanowić co mam do zarzucenia [M] hmmm... bo bredzić na poczekaniu o biłych rękawiczkach to każdy może!
    A Herków nie lubię i zarzucam temu klubowi zbytnie zbunkrowanie, co u mnie powoduje klaustrofobiczne jazdy :] ale może ja za wysoka jestem na ten klub :>
  • Anonim

bo jakby każdy klub miał ten sam klimat to co to byłby za sens? :P a tak w herach jest "underground'owo" hehehe:) i za to je kocham :P
  • Nadia Valentino;)

gusta i guściki poprostu :) młoda jestem ale tyle sie nachodzilam i tu i tam ze zdania bezpodstawnego nie mam :)
  • Broken Mind

Zeti ty to juz kilka lat temu licznik przebiłaś:P
  • Evka

Nadia nie wiem gdzie Ty się tak nachodziłas,jak u nas nie ma gdzie chodzić; / chyba, że po parkach :>
    Pojedź do Monachium- tam to można pochodzić po miejscówkach :]
  • Nadia Valentino;)

chodzilo mi o to ze sie nachodzilam i do herkow i do metra :)
  • Ola Monola

haha z tym staniem pod klubem to był żart sytuacyjny;] a wy oczywiscie na serio ... pfff
  • Y

No Ty Zeti to nawet już przelansowana jesteś. hehehe; P

[ w herach jest "underground'owo" ]
    Za chuj nie wiem o co Ci chodzi, bo co by nie mówić o herkach, to underground'owo to tam nie jest. <*rotfl><

[ młoda jestem ale tyle sie nachodzilam i tu i tam ]
    Czyli jeśli się nachodziłaś do Metra i do Herków, to nawet nie masz pojęcia co to jest prawdziwy klub, bo widziałaś tylko jeden.; P
  • Broken Mind

dobra doba Nadia swój człowiek wie co dobre :P
  • Nadia Valentino;)

nie o to mi chodzilo !! chcialam tylko powiedziec ze znam dobrze te miejsca przez co mam o nich wyrobiona opinie ktora nie jest bezpodstawna :))
| |

Klub Metro działa od połowy lat dziewięćdziesiątych, w ciągu tego czasu za konsoletą i na sce...

Fotki

Miejsca grona (1)