-
I wreszcie wszystko jasne, że Metro to miejsce kultowe - teraz niektórzy będą chodzić tylko po to, żeby postać pod klubem,czyż to nie jest piękne :)))) aż łezka się w oku zakręciła; (
Inne kluby- stodoły mogą tylko zazdrościć !
-
CYRYL
1000 punktow lansu za stanie pod klubem kochana:) - ty wiesz ile to dla niektorych znaczy:) -
chucherko
kurde to denominajca mnie ominela, skoro teraz juz takie liczby pkt lansu mozna dostac :O -
Y
Co Ty Cyryl pierdolisz, że 1000 pkt za stanie pod Metrem?
Oj dzieci, dzieci... Jeden pierdoli, że 3 pkt. za to, 6 za to, ktoś inny liczy w tysiącach...
Co wy nie wiecie, że tradycyjnie dostawało się punkty w całkiem innej skali?
Ehhh... Zgoście się do Patee'go. To jedyna osoba posiadająca pełną rozpiskę punktacji, bo to właśnie on jest Ojcem Lansu.
PS>Mnie tam punkty już nie obchodzą, bo szybko przebiłem rozpiskę i stałem się Lans Mastah.; ] -
-
Y
Przebiłem oczywiście licznik, a nie rozpiskę. <*rotfl><
Widać jeszcze nie wytrzeźwiałem... :P -
Broken Mind
-
Y
Nie cfaniakuj. :P
Poza tym myślałem, że Ty podobno "bogini klabingu"... :P
Tak, czy siak fakt faktem - jesteś kolejną osobą, której udało się przebić licznik.; )
Trochę Ci się zeszło, ale gratuluję.; P -
ZETI
-
ale się chwalicie,a miało być o kultowości klubu a nie że niby Wy kultowi :>
-
Nadia Valentino;)
żaden on dla mnie kultowy ... herki tez fajne; ] suma sumerum i dla herow i dla metra jest co zarzucić :) -
Właśnie,bo jak to jest home club to chce się dla klubu jak najlepiej i pojawiają się jakieś wątpy :) Zresztą Nadia Ty jesteś jeszcze maua; ) i nie wiesz co to klub kultowy heh.
Ja to musiałabym się głęboko zastanowić co mam do zarzucenia [M] hmmm... bo bredzić na poczekaniu o biłych rękawiczkach to każdy może!
A Herków nie lubię i zarzucam temu klubowi zbytnie zbunkrowanie, co u mnie powoduje klaustrofobiczne jazdy :] ale może ja za wysoka jestem na ten klub :> -
Anonim
bo jakby każdy klub miał ten sam klimat to co to byłby za sens? :P a tak w herach jest "underground'owo" hehehe:) i za to je kocham :P -
Nadia Valentino;)
gusta i guściki poprostu :) młoda jestem ale tyle sie nachodzilam i tu i tam ze zdania bezpodstawnego nie mam :) -
Broken Mind
-
Nadia nie wiem gdzie Ty się tak nachodziłas,jak u nas nie ma gdzie chodzić; / chyba, że po parkach :>
Pojedź do Monachium- tam to można pochodzić po miejscówkach :] -
Nadia Valentino;)
-
Ola Monola
haha z tym staniem pod klubem to był żart sytuacyjny;] a wy oczywiscie na serio ... pfff
-
Y
No Ty Zeti to nawet już przelansowana jesteś. hehehe; P
[ w herach jest "underground'owo" ]
Za chuj nie wiem o co Ci chodzi, bo co by nie mówić o herkach, to underground'owo to tam nie jest. <*rotfl><
[ młoda jestem ale tyle sie nachodzilam i tu i tam ]
Czyli jeśli się nachodziłaś do Metra i do Herków, to nawet nie masz pojęcia co to jest prawdziwy klub, bo widziałaś tylko jeden.; P -
Broken Mind
-
Nadia Valentino;)
nie o to mi chodzilo !! chcialam tylko powiedziec ze znam dobrze te miejsca przez co mam o nich wyrobiona opinie ktora nie jest bezpodstawna :))
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne