-
Anonim
pozdrawiam i mam nadzieje ze spotkamy sie ... :)
Macius ... slodki kissior dla Ciebie :) -
Mandżi
-
Anonim
-
Mandżi
byłam!!!!!!!!!!!!
ale co prawda tylko jakąś godzinkę...siedziałam na małej sali, byłam tak do 1-szej!!!!
kto Ci tak powiedział??? -
-
Anonim
no ladnie .... w takim razie koniecznie musisz przyjsc dzisiaj i pobyc dluzej a nie godzinke:) ...
kissy -
Mandżi
zobaczę, nie miałam dziś KK w planach...
ostatnio mniej imprezuję, w tygodniu właściwie wogóle więc...ale zobaczę...
:*** -
Anonim
eee... mam takie pytanko - o ktorej sie koncza imprezy w klubo w soboty? -
Mandżi
-
!!!Agnieszek !!!
kotek w sobotę to potrafiłam z klubo wyjść i o 9 rano :)))) zależy kto i jak się bawi ...... -
Mandżi
hahahaha, no co Ty???!!!!
eeee...to ja NIGDY dłużej niż do 3-ciej na żadnej imprezie nie byłam!
-
Miki;)
-
krzysiek
mi sie zdarzyło znowu po piątkowej i sobotniej imprezie wychodzić jako jedna z ostatnich osób z kk. btw, szkoda ze tak mało ludków wytrzymuje do tej 6-7 godziny.
najlepsze jest to ze wyjsciu wita nas odrazu piękny słoneczny dzień :-) -
Anonim
tego akurat nie lubie...
chociaz czasami mam opcje na zabawe do raa i sniadanie w Lemonie -
Mandżi
-
milky
a ja bym chciał przeczekać słoneczną niedziele w klubokawiarni i wyjść po 24 czyli już w poniedzialek:) ech... -
Mandżi
bosche...24 godziny w klubie, :((((((((((((((((((
ja więcej niż 4 nie wytrzymam:))))
jak wy to robicie??? -
Miki;)
trening czyni mistrza.... atmosfera robi swoje..... ludzie tyzzzzzzzzzzzzz, z reszta o czym my tu rozmawiamy........ -
Miki;)
dodam jeszcze ze moze nie oddalas sie w tancu, muzyce, radosci, zabawie i milosci do wszytskich tak bardzo, ze nie chcialas przestac nigdy, nidgy, nidgy... albo moze nie potrafisz sie wyluzowac...... -
krzysiek
crazy,
ja np. na poczatek piję odrobinę wodki(lekko mnie podkręca), pozniej kamikadze(ktore mnie orzezwia), a przez kilka kolejnych godzin wodę z cytryną, lub soki. unikam piwa, ktore mnie meczy i traciłbym przez nie czas na wizyty w toilecie. ofkoz przez te 6 godzin nie mozna siadac, bo wtedy stracisz sily do zabawy. oczywiscie liczy sie nastawienie, klimat, ludzie i kilka innych czynników;-) jak dobrze pojdzie, to rano zalujesz, ze juz sie skonczylo...
-
Mandżi
dobra już dłużej nie mogę :)))))))
ja nie wiem czy Wy często chodzicie do KK
ale udało mi się Was wkręcić:PPPP
Madziulka baaardzo rzadko wychodzi z klubu o 3-ciej, no chyba, że biegnie dalej!!!
impreza zwykle kończy się dla mnie koło 5-tej, 6-tej :)))
ale dzięki za rady :-)))
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne