- 1
- 2
-
Anonim
-
Miki;)
-
milky
Urzekający dramatyzm wokalu kobiecego , nieprawdopodobna ekspresja Zykfryda połączona z dynamiką Ellisowego podkladu sprawiły że widowisko na długo zaostanie w mej pamięci!!!
Ellisie, Zykfrydzie, Sebo wielkie dzięki !!!!
-
sir Shemon ™
-
-
!!!Agnieszek !!!
to było piękne ....... brakuje mi słów żeby to wyrazić ......Seba chcemy więcej :))))) -
Agat Babak
to było niesamowite, cos fantastycznego, wywarło na mnie duże wrażenie.... wiecej, więcej, wiecej; ) -
!!Lukasek!!
hmmm...
akorat nie udalo mi sie dotrzec,
ale slyszalem opinnie calkowicie odmienne...
wiec jak bylo???? -
Anonim
mnie tez akurat nie bylo, a opini moze byc tyle ile ludzi takze ja zaluje ze tego nie slyszalam,nie widzialm i ze nie moge wydac wlasnej subiektywnej opini:((( -
milky
mój drogi Łukaszu
tak jak zauważyłeś, środowisko opiniotwórcze uważa że było zajebiście !!!!
czy powyższe wypowiedzi nie wystarczjąco opisują to wyjątkowe wydarzenie???
masz wątpliwości???
-
Grono.Net
czyli wam sie podobalo?powiem wam szczerze ze nie zabardzo to odczulem!!!!ale jezeli mowicie prawde(a nie watpie) to ciesze sie ze jestescie zadowoleni,duza zasluga w tym Zygfryda Seby i Innych zajebistych ludzi ktorzy nad tym "czuwali"pozdrawiam -
Sikor
-
Seba Monia > Facebook
Dziekuje wszystkim za pozytywną opinię , która dała mi energii do następnego działania w klubie. Oczywiscie na Muzykoterapii nie obyło się bez małych problemów ze sprzetem , ale dalismy rade . Problem polega na tym, że w tak małej sali nagłosnienie wszystkich muzyków podczas pustej sali daje uczucie czystosci , ale gdy klub sie zapełni, dzwiek rozbija sie o ludzi i brzmi to totalnie inaczj.TO był PROJEKT , który wprowadzilismy i mamy zamiar go szlifowac z wiekszą iloscią muzyków, z lepszym sprzetem , z profesjonalnym akustykiem i waszymi osobami .Tak wiec trzymajcie kciuki za tego rodzju projekty i dzielcie się z nami swoimi spostrzeżeniami.
Dziękuję za przybycie i odsłuch.Dziękuję muzykom , Zygfrydowi i Kasi(sopran).Witek, oby tego rodzaju projekty były naszą zasługą.
Towarzysz Seba -
Grono.Net
-
Sikor
a co sie jest w tych slodkich miejscach :) slodka klubokawiarnia, tluste sutki Mikiego :))) wietrzenie Agatki :))) i 1000 innych spraw w klubo -
Miki;)
-
Grono.Net
-
Agat Babak
-
Grono.Net
-
Miki;)
-
Sikor
- 1