klubokawiarnia [1994]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak wam sie podobalo?
  • Miki;)

mega!!
  • milky

Urzekający dramatyzm wokalu kobiecego , nieprawdopodobna ekspresja Zykfryda połączona z dynamiką Ellisowego podkladu sprawiły że widowisko na długo zaostanie w mej pamięci!!!

Ellisie, Zykfrydzie, Sebo wielkie dzięki !!!!

• sir Shemon ™

to było PIĘKNE!!!!!!!!!!
    jak najwięcej tego typu wydarzeń w Klubo!!!
  • !!!Agnieszek !!!

to było piękne ....... brakuje mi słów żeby to wyrazić ......Seba chcemy więcej :)))))
  • Agat Babak

to było niesamowite, cos fantastycznego, wywarło na mnie duże wrażenie.... wiecej, więcej, wiecej; )
  • !!Lukasek!!

hmmm...

akorat nie udalo mi sie dotrzec,

ale slyszalem opinnie calkowicie odmienne...

wiec jak bylo????
  • Anonim

mnie tez akurat nie bylo, a opini moze byc tyle ile ludzi takze ja zaluje ze tego nie slyszalam,nie widzialm i ze nie moge wydac wlasnej subiektywnej opini:(((
  • milky

mój drogi Łukaszu
    tak jak zauważyłeś, środowisko opiniotwórcze uważa że było zajebiście !!!!

czy powyższe wypowiedzi nie wystarczjąco opisują to wyjątkowe wydarzenie???
    masz wątpliwości???
  • Grono.Net

czyli wam sie podobalo?powiem wam szczerze ze nie zabardzo to odczulem!!!!ale jezeli mowicie prawde(a nie watpie) to ciesze sie ze jestescie zadowoleni,duza zasluga w tym Zygfryda Seby i Innych zajebistych ludzi ktorzy nad tym "czuwali"pozdrawiam
  • Sikor

jesli moge dodac za pozwoleniem SUPEEERRR!!!!
  • Seba Monia > Facebook

Dziekuje wszystkim za pozytywną opinię , która dała mi energii do następnego działania w klubie. Oczywiscie na Muzykoterapii nie obyło się bez małych problemów ze sprzetem , ale dalismy rade . Problem polega na tym, że w tak małej sali nagłosnienie wszystkich muzyków podczas pustej sali daje uczucie czystosci , ale gdy klub sie zapełni, dzwiek rozbija sie o ludzi i brzmi to totalnie inaczj.TO był PROJEKT , który wprowadzilismy i mamy zamiar go szlifowac z wiekszą iloscią muzyków, z lepszym sprzetem , z profesjonalnym akustykiem i waszymi osobami .Tak wiec trzymajcie kciuki za tego rodzju projekty i dzielcie się z nami swoimi spostrzeżeniami.
    Dziękuję za przybycie i odsłuch.Dziękuję muzykom , Zygfrydowi i Kasi(sopran).Witek, oby tego rodzaju projekty były naszą zasługą.

Towarzysz Seba
  • Grono.Net

Hej Sikorko..maćku hehhehehehehe...aż tu Cie znalazłam.... :D
  • Sikor

a co sie jest w tych slodkich miejscach :) slodka klubokawiarnia, tluste sutki Mikiego :))) wietrzenie Agatki :))) i 1000 innych spraw w klubo
  • Miki;)

ja protestuje; P
  • Grono.Net

a z czym tak protestujesz?
  • Agat Babak

za tym protestuje że nikt się nie chce wietrzyć;)))))
  • Grono.Net

wietrzyc???tzn?
  • Miki;)

just wietrzyc;P
  • Sikor

wietrzenie czyni cuda :)))
  • 1
  • 2