-
milky
W najbliższy piątek pełna grozy impreza "Dziady",
Już zaprosiłem na impreze wszystkie znajome potwory szkarady i upiory oraz kilka innych osób; )
bedzie strasznie a więc wpadajcie bo trzeba tam być:)
proponuje przebrać sie żeby pasowac do wystroju wnętrza :)
upiornie jak zawsze zagra Chriss Jaxx
http://www.klubo.pl -
Paula™
-
Martiinii
-
Miki;)
>Paula napisała:
>buuuuuuuhuhuhuhuhuhuhuh
>bedzie sie działo:)
tak, kurwa, przykjdziemy w piatek a tam... o nie sory przelozylismy impreze bo jestesmy debilami, zrobimy ja w pierwszy dzien wiosny bo 31 pazdziernika nie wypadalo i niechcielismy jak inne kluby robic w weekend wczesniej, w sumie to w ogole idzcie wszyscy do kosciola.
strasznie religijnie ze strony klubo, dziekujemy!! -
-
milky
o Miki ma okres;)
my nie robimy helloween, zamerykanizowana mcdonaldowa zdziro :)
my robimy sobie dziady imprezkę zaduszkową a zaduszki są po świecie zmarłych i jest to nasze polskie komunistyczne świeto -
Paula™
jak zwał tak zwał ide wypolerowac odkurzacz i przylece na nim do kk:D -
Paula™
oraz
nie wolno mowic swieto zmarłych tylko dzien wszystkich swietych!! nie słuchasz moj drogi co Dyrektor młodzieżowego publicznego Radia BIS mowi -
milky
Nawiązując do zdjecia Pauli
Ogłaszamy konkurs na najlepsze i najbardziej wyszukane przebranie, zdjecie najlepej przebranej osoby zostanie umieszczone w honorowej galerii na stronie Klubokawiarni -
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie.....
Co to będzie, co to będzie???
Oj będzie się działo; ]
-
Agat Babak
a ja w tym roku bawilam sie naimprezie helloween i nie powiem ze bym zalowala- zamarykanizowane-hahahah- no tak chyba jest- ale zabawa czy dziady czy helloween mam wrazenie ze sie niczym nie rozni moze troszke wiekszym wykreceniem na punkcie tej imprezy amerykanow- i ich przebran- bo stroje maja kakretne-hahahahaha. pozdrawiam wszytkich bardzo goraco i zycze milej zabawy -Dziady -
Kalinツ
Milki jak dacie rade tak do 7rano to i ja sie zjawie :P trzeba gdzies afterprace zrobic :PP -
Miki;)
>milky napisał
>o Miki ma okres;)
>my nie robimy helloween, zamerykanizowana mcdonaldowa
>zdziro :)
>my robimy sobie dziady imprezkę zaduszkową a
>zaduszki są po świecie zmarłych i jest to
>nasze polskie komunistyczne świeto
ty kurduplowaty albinosie! sie w ogole nie odzywaj, bo to wszystko twoja wina!! nie sluchajcie tego co on mowi!!!!! we wtorek tydzien temu pytam sie kaczego kupra 'heej,milky,kiedy haloween', uslyszalem ze w sobote.to w piatek sie wyspalem jak chuj mac,co by w sobote dzialac ponad norme wszytskiego co normalnie i ogolnie przyjete za etyczne,i od rana w sob,jak tylko wstalem kobinuje co tu na siebie zalozyc i czy jakbym sie przebral za dynie,to czy bym sie zmiescil w bramie..i co?i goowno,gdybym sie wczesniej do Pauli nie dodzwonil,to bym mial jak Bridget Jones na imprezie 'wszyscy jestesmy dziwkami' czy jakos tak...pewnie zrobiles to specjalnie,ty perfidny siusiaku!!a gdybym byl wychodzony jak 2lata temu i przyszedl nago przebrany za smierc,trupa,albo...Paul e??
I WCALE NIE JESTEM ZMCDONALDOWANY!!!!!!!!!! masz to odwolac!!
oraz :D milego popoludnia, wlasnie zaczal padac SNIEG!!!!!! iiiiiiiihhhhhhhhaaaaaaaaa idziemy na sanki!! X)
-
Paula™
"a gdybym byl wychodzony jak 2lata temu i przyszedl nago przebrany za smierc,trupa,albo...Paul e?? "
nie dosc ze ZMCDONALDOWANY to jeszcze wredny!!!!!! -
milky
-
Anonim
-
milky
-
Paula™
-
Miki;)
>milky napisał
>Miki to zdzira!!! :)
tez mi kurwa nowosc i rewelacja... ej,to tak jakbym do Ciebie powiedzial Krzysiek x) -
Miki;)
>Paula napisała:
>"a gdybym byl wychodzony jak 2lata temu i przyszedl nago
>przebrany za smierc,trupa,albo...Paul e?? "
>
>
>nie dosc ze ZMCDONALDOWANY to jeszcze wredny!!!!!!
sprostowanko, chodzilo mi oczywiscie o 'wychudzenie', a nie wychodzenie ani o deklaracje nieznajomosci ortografii jezyka ojczystego heej dzieki -
Szfarc
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne