-
j
Czy ktos mógłby mi podac numer telefonu do Klubo bo zgubiłam sakiewke ...; / -
Anonim
Podobny problem. Koleżanka zostawiła torebkę (prawdopodobnie w szatni). W jakich godzinach można się jutro pojawić, żeby nie pocałować klamki? -
harryzklubo
OK. 22.00... Ostrzegam... Klubo się zmieniło. I nie bądźcie zaskoczeni. Życzę powodzenia. WIDAĆ, że impreza w sob. była po całości. Potwierdzam. -
hmm... Harry... nie ostrzegaj... bo nie ma przed czym...
w piątek znalazłam telefon, oddalam do baru... znalazła się potem właścicielka zguby...
w sobotę ciągle znajdowałam zagubione numerki i inne pierdoły...o walających sie po podlodze klubu torebkach nie wspomnę....
to ze ludzie nie pilnują swoich rzeczy nie oznacza ze klub ma za nie odpowiadać...
zaginione torby o ile rzeczywiście zaginęły w klubo z pewnością się odnajdą... no chyba ze ktoś nieuczciwy je sobie przywłaszczył...
ale biorąc pod uwagę ilość rzeczy pozostawionych i nieodebranych w ubiegłym roku w szatni... sądzę ze to raczej klubowicze- zgubowicze są winni...
oraz kolejny dowód na to MILE PANIE, że do klubu nie zabiera sie torebek albo zostawia je w szatni...
PS. cholernie nie lubimy się potykać o te leżące na ziemi.... -
-
Anonim
-
harryzklubo
Z drugiej strony: Chacun son métier, les vaches seront bien gardées!!!
-
-
harryzklubo
hehehe... Ciekawe ile rzeczy znalezionych i plączących się chytrze będzie w... “Jak ostatki, to ostatki, niech się trzęsą babskie zadki!” -
Królicza - wstęp z kartą klubową
a ja zguby do szatni oddaje w dobre Zbyszkowe rece wiec jakby np.pewien przystojny blondyn( tak przynajmiej wynikalo ze zdjecia; ) Pawel H. szukal dowodu - to skierowac sie do szatni nalezy niezwolcznie! -
Anonim
Witam.Jakby ktoś wiedział coś o znalezionym męskim srebrnym zegarku w klubo,to będę wdzięczny za info. -
Słomka:)
a nie widział ktoś ostatnio szklanki mojej koleżanki, w której pływał (a raczej zażywał kąpieli %%%) mój srebrny zegarek?
dałam jej na przechowanie i martwię się, że mógł go ktoś "łyknąć". pytałam na barze ale nikt nic nie wyłowił :((((((((((9 -
Anonim
-
Anonim
wczoraj/ dzisiaj na imprezie ok godziny 6 nad ranem zgubiłam komórkę (albo w wc, albo na schodach, albo przy szatni) :(((((( jeżeli ktoś ją znalazł proszę o info. jest nagroda. na komie jest od groma danych nie do odtworzenia :(((((( -
Aga pytaj w barze i szatni :) No i miejmy nadzieje ze znalazł ktoś uczciwy.
-
krys
wczoraj dziś na imprezie zgubilem pomarańczowego pendrive'a z napisem STAPLES...nie pytajcie czemu miałem w klubo pena:/....uczciwego znalazce prosze o zwrot do szatni... -
Anonim
>Słomka:) napisała:
>a nie widział ktoś ostatnio szklanki mojej koleżanki, w
>której pływał (a raczej zażywał kąpieli %%%) mój
>srebrny zegarek?
> dałam jej na przechowanie i martwię się, że mógł go
>ktoś "łyknąć". pytałam na barze ale nikt nic nie
>wyłowił :((((((((((9
duzo bym dal zeby to zobaczyc,mam nadzieje ze sie znajdzie :) -
ja, dzieciak
-
. .reconstruction. .
no to w temacie - na zeszłopiątkowej łące zaginęła mi komórka (nokia). pytałam się o nią w klubo ale niestety ani widu ani slychu... najprawdopodobniej łyknął ją jakiś łakomy żuczek ale gdyby kogoś doszły jakieś słuchy z okolicznych lasów lub też ruszyło sumienie to bardzo proszę o kontakt. znaleźne znajdzie się na pewno!
pozdr -
GrUcZeK
A ja zgubiłem wczoraj 200zł; / jak wchodziłem to je jeszcze miałem..; ) nie znalazł ktoś? Proszę o uczciwość..;p -
. .
A w czym miałeś? Bo jak w żetonach to pewnie szczęśliwy znalazca już upłynnił :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne