-
Anonim
kiedys tam bylo fajnie.pozniej zaczelo sie szmacic...a jak jest teraz? -
ஜ BliźηiaK
byłem na chwilke raz...i tak sobie...ogolnie klub jest fajny..ale muzyczka..a moze dlatego ze bylem tam wczesnie i impreza sie nei rozkrecila.nie wiem; ] -
Anonim
-
ஜ BliźηiaK
-
-
Anonim
ox. tak jak wtedy tylko troszke wiecej nieciekawych osob.
ogolnie na + -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
WRonKA
ja w czwartek po 3 próbowałam się tam wbić ze znajomymi, ale nas nie wpuścili. Średnio się więc mogę wypowiedzieć jak tam jest.. :/
Na czym polega ich selekcja? -
Anonim
w klubo? ciezko powiedziec na czym tam polega selekcja. to zalezy od ich humoru. najlepiej isc tam z kims,kto tam bywa czasem:) -
WRonKA
no moze i tak. niektórzy z moich znajomych mieli w czwartek swoje 4 podejście. I znowu im sie nie udało. Chyba już i tak nie bedą chcieli już próbować się tam wbijać;) -
Anonim
ja tam pierwszy raz jak poszlam to nie znalam nikogo :P
i jakos any problem -
WRonKA
ale f, ja nie należyę do odważnych osób... z reguły jestem dość nieśmiała..:) -
Anonim
Heh... mnie sie podobało i nadal podoba...atmosfera rewelacyjna muzyka mnie ponoszaca i znajomi....
Ale co kto lubi...idziesh widzish wniskujesh... -
kempa
byl taki okres, ze w klubo bywalam srednio raz w tygodniu... (aktualnie ok.2 w miesiacu) i na tych "sporo odwiedzin" moze raz kiepsko sie bawilam, bynajmniej nie byla to wina miejsca, a mojego samopoczucia... takze zlego slowa nie powiem... to jedno z niewielu miejsc w warszawie, w ktorym tak dobrze sie czuje! :)
-
kempa
acha... odstraszajaca cena piwa! odwieczny problem spozywajacych alko! to moje jedyne zastrzezenie :) -
Anonim
-
Anonim
łeee, ja tam piwa nie pije wogóle...no jesli jush to butelkowe...
ale nie ma to jak driny i przy nich zostanę..... -
kempa
no ja raczej piwo... to chyba kwestia przyzwyczajenia :|
ta... wciaz za 9 :/ -
Anonim
plus zlotowka napiwku dla barmanow:D w klubo chyba mialem przejscie z alkoholu na inne uzywki,bo sie pic nie oplaca:]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne