klubokawiarnia [1994]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kiedys tam bylo fajnie.pozniej zaczelo sie szmacic...a jak jest teraz?
  • ஜ BliźηiaK

byłem na chwilke raz...i tak sobie...ogolnie klub jest fajny..ale muzyczka..a moze dlatego ze bylem tam wczesnie i impreza sie nei rozkrecila.nie wiem; ]
  • Anonim

czyli bez zmian?:]
  • ஜ BliźηiaK

to był mój "pierwszy" raz w klubo;]
  • Anonim

ox. tak jak wtedy tylko troszke wiecej nieciekawych osob.
    ogolnie na +
  • Anonim

na + ? wtedy juz bylo na - :P
  • Grono.Net

ja mam wrażnie, ze kapkę za dużo lanserki ale klubo jest miłusia
  • Anonim

a gdzie w wawie nie ma lansu? w lema?
  • WRonKA

ja w czwartek po 3 próbowałam się tam wbić ze znajomymi, ale nas nie wpuścili. Średnio się więc mogę wypowiedzieć jak tam jest.. :/

Na czym polega ich selekcja?
  • Anonim

w klubo? ciezko powiedziec na czym tam polega selekcja. to zalezy od ich humoru. najlepiej isc tam z kims,kto tam bywa czasem:)
  • WRonKA

no moze i tak. niektórzy z moich znajomych mieli w czwartek swoje 4 podejście. I znowu im sie nie udało. Chyba już i tak nie bedą chcieli już próbować się tam wbijać;)
  • Anonim

ja tam pierwszy raz jak poszlam to nie znalam nikogo :P
    i jakos any problem
  • WRonKA

ale f, ja nie należyę do odważnych osób... z reguły jestem dość nieśmiała..:)
  • Anonim

Heh... mnie sie podobało i nadal podoba...atmosfera rewelacyjna muzyka mnie ponoszaca i znajomi....

Ale co kto lubi...idziesh widzish wniskujesh...
  • kempa

byl taki okres, ze w klubo bywalam srednio raz w tygodniu... (aktualnie ok.2 w miesiacu) i na tych "sporo odwiedzin" moze raz kiepsko sie bawilam, bynajmniej nie byla to wina miejsca, a mojego samopoczucia... takze zlego slowa nie powiem... to jedno z niewielu miejsc w warszawie, w ktorym tak dobrze sie czuje! :)
  • kempa

acha... odstraszajaca cena piwa! odwieczny problem spozywajacych alko! to moje jedyne zastrzezenie :)
  • Anonim

piwo dalej po 9zl?:D
  • Anonim

łeee, ja tam piwa nie pije wogóle...no jesli jush to butelkowe...
    ale nie ma to jak driny i przy nich zostanę.....
  • kempa

no ja raczej piwo... to chyba kwestia przyzwyczajenia :|

ta... wciaz za 9 :/
  • Anonim

plus zlotowka napiwku dla barmanow:D w klubo chyba mialem przejscie z alkoholu na inne uzywki,bo sie pic nie oplaca:]