klubokawiarnia [1994]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪♪ Karollo

Apel do wszystkich weekendowych i jednodniowych "klubowieczek"Chciałbym wreszcie ostatecznie wyjaśnić kwestię lewej toalety.Otóz moje drogie "panie" od początku kk a w przciwieństwe do was jestem tam od początku,LEWA TOALETA była zawsze koedukacyjna(wspólna) !!!!!!
    Prawa była męska,choć teraz zmieniła swój charakter.Zatem moje drogie "panie" wsadźcie sobie w d... komentarze w stylu "to jest damska toaleta".Mam już dosyć ,kurwa ,użerania się z wami o to co każdy weekend. Ponieważ grono kk ma ok 700 członków,liczę że mój apel trafi przynajmniej częściowo w grupę owych "pań"

*apel nie dotyczy ludzi którzy w przeciwieństwie do tych "pań" są prawdziwymi klubowiczami
  • Lokusik

w końcu biedactwo nie wytrzymało z tłumaczeniem , jaka to toaleta

moge Cie zapewnić, ze i tak znajda sie zapewne "panie', ktore sie zapytaja:

"ej ty to jest damski kibel?" lub "eeeeeeeee czy jest kolejka"?

pozdrawiam te blyskotliwe panie
  • Miki;)

po 1. taaaaaaaaa jest
    po 2. w nawiazaniu do wypowiedzi przedmowcy, chcialbym z calego serca pozdrowic Pania, ktora podczas sobotniej nocy zostala "uwieziona" w kabinie, ktorej drzwi zostaly zablokowane kanapa.
    Pozdrowienia tycza sie rowniez jej dwoch, jakze milych i uroczych, kolezanek.

Nasuwa sie jednak pytanie - czy to Ty (lub wy 3, chyba ze bylo Was wiecej), damo przez duze "do", tak serdecznie obsralas i zapchalas kibel?? Wg powiedzonka 'nie strasz, nie strasz-bo sie zesrasz' mialoby to sens...
    Dzieki heeeeeeej x)
  • ♪♪ Karollo

aa no ta,lokus,ale pytanie przy pełnej toalecie,po uprzednim wyminięciu wszystkich i złapaniem za klamki"....kolejka?" bawi i świadczy o bystrości pytającej.Na ogół w tym wypadku odp: tak,wystarcza.Nie mam nic przeciwko temu,przyzwyczaiłem się już do wszech otaczającej mnie głupoty.Ale wyrażanie opinii,pewnym siebie głosem, nie popartym jakimkolwiek cieniem znajomości przedmiotu doprowadza mnie do białej gorączki.Np:....przecież nie widziałeś że na drzwiach jest napisane* damska"??? Tego typu "prawdy" zmuszają mnie do wchodzenia w dyskusje z osobami z którymi nigdy w normalnych warunkach,nie rozmawiam.Stąd mój apel,który mam nadzieję oszczędzi mi tych prymitywnych wymian zdań.

* w org. "pisze"
  • milky

tak naprawdę to jedynie my w tej toalecie siedzimy rozmawiamy, raczej nie korzystamy. a więc jedynie kobiety korzystają z ww toalet
    a więc dlaczego są zasikane deski???!!!

• bully_boy

jakaś grubsza sprawa chyba...
    :)
    spisek, a może piesek?

poza tym w szeroko pojętej >>męskiej<< jakoś nikt nie robi problemu, jeśli białogłowa chce/musi/lubi skorzystać

• * Radi *

zgadzam się, podpisuje obydwoma rękoma, tylko damskiej toalecie mówimy stanowcze "nie", od dawne była, jest i będzie to toaleta koedukacyjna, a białokozaczkowe damy niech sobie zatem poszukają innego miejsca...

i jeszcze jedno, nie cierpię, jak laski sikają na deskę, może lejki potrzebne są ?
  • Anonim

Zastanawia mnie co Was mezszczyzn w takim razie ciagnie do lewobrzeznej łazienki skoro zawsze sa deski zasikane,kible zapchane i wiecznie unoszacy sie odur,to wlasnie my stwarzamy tam niepowtarzalny klimat w ktorym czujecie sie dobrze a przedewszystkim chcac nie chcac kazda z nas chociaz przez moment spojrzy w Wasza strone-
    na parkiecie w tłumie byscie byli niezauwazalni chłopcy;)
  • Anonim

a propos desek zasikanych-po prostu je podnoscie
  • KaSanDrA*UzależniamBrakAntidotum

...... witam Milusińskich , po długasnej niebytnosci na gronowych plotusiach.....jak miło znowu temat Kibelków......he he oj Karolo Karolo, w piateczek tak broniłeś miejscówki na kanapie dla naszej przemiłej kolezanki ....... taki Tygrys bengalski sie w Tobie obudził mrrrrrrrrrrrauczny a tu w sobote nie potrafisz zrobić posłuchu w toalecie jak ja zowiesz "lewej" no przestan marudzic i histeryzować to po pierwsze ,
    po drugie toalety w klubo sa dwie i guzik mnie obchodzi co jakas panna weekendowa ( dobra nazwa hue hue ) czy jakis plastus weekendowy w lewej czy prawej toalecie rzekna ........ mam to gdzies , chce mi sie sikac to ide tam gdzie nie ma tłoku czyli zazwyczaj do prawej ...... a ze panowie plastusie maja problem to ich ból głowy nie moj....... niech by mi sie tylko który odezwał.... no Nie odzywaja sie i nawet mnie nie interesuje ze ponoc sa przedemna ...... ostatecznie maja ta miske co to sie pisuar nazywa wiec ja do kabiny musze przed nimi !!!!! Aha deski nie obsikuje , technika mistrza i lata praktyki wiec bez takich mi tu prosze podjazdow :) panowie.............
    TOALETY SA KOEDUKACYJNE I KONIEC A WEEKENDOWE TRUFLE MAJA TO PRZYJAC DO WIADOMOSCI I JU :) KAROLO ŁOGARNIJ SIE , I WKONCU ZROB, ŻE POZADECZEK Z TYMI KIBLAMI :)))))))))))))))) BUZIOLLLLLLLLLLLLLLLLL :)
  • Aneta

mam plan: proponuje lewą toalete zrobic płatną!!! i problem z głowy; )
  • Anonim

Nie moge uwierzyc, ze przeczytalem to do tego momentu... Czyzby takze kibelki w klubo wciagaly?; -)
  • Anonim

Proponuje zrobic wczesniejsza rezerwacje dla najbardziej potrzebujacych bo zbliza sie ostatnia sobota karnawału
  • tpharry

hmm, ja tam nic nie wiem...nie bywam...chyba;P
  • tpharry

tylko czemu tam baru nie ma???:) się człowiek tylko nalata:)
  • DU &reg;ZU

Karol, no co Ty?! Nie wiesz o co chodzi??? Przecież one wszystkie tam na Ciebie lecą !!! No na prawdę, tak mówią... Zagajają bezbronne owieczki, a Ty je jak z grubej rury, kanalizacyjnej na dodatek...??? Wstydź się, gapciu :))
  • Anonim

Z tego wynika ze Karollo to niełatwa zdobycz, a zagajenia typu -"czy stoisz w kolejce "wyprowadzaja go totalnie z rownowagi
    Podejrzewam ze pytanie - "czego sie napijesz Skarbie" bedzie jak najbardziej na miejscu i jestem pewna ze moze nie bedzie wylewny w słowach jak zawsze ale przynajmniej skinie głowa;)
    To tak na marginesie dla cichych wielbicielek i tych przez "D"i tych przez"K"
  • tpharry

miejsce siedzące dla Pań z napojami!!!!:) potrzymac??:)
  • ♪♪ Karollo

Agman,Przecież wszyscy wiedzą że ja tam jestem zawsze z moją dziewczyną-Wojtkiem,więc drogie panie szkoda sobie strzępić ozorki ze mną.
  • Anonim

Bez kolejki wchodza tylko kobiety ciezarne oraz panowie z małymi dziecmi;)) podtrzymac!