klubokawiarnia [1994]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Minä rakastan sinua

Powiem Wam tak. Rzadko bywam ostatnio w kochanym KK, ale staram sie czasami śledzić what's up. I przeraża mnie co widzę. Żadnych newsów, żadnych wieści, żadnych anegdotek z zycia zaangażowanych. Co zatem znajduję? Przyziemne, żałosne i wrecz nudne przepychanki o to, kto jest w KK dłużej, kto ma prawo tam wejść według wieku, według wyglądu, według guciowzoo, whatever. I tak sie zastanawiam o co Wam kochani cho. Pomyślcie: jeśli ktoś (młody, nieoblatany, lub z jakiegokolwiek innego powodu niedoinformowany) CHCE przyjść do kk i się pyta gdzie to albo w jakim wieku można albo żeby mu z innymi sprawami pomóc to PO CO to robi? Bo np. usłyszał lub poczytał gdzieś o kk i to jest jego klimat i chce się tam znaleźć. Skoro uważa że jest KK to jego klimat a nie np. jakaś bydlęca dyskoteka lub Patryk to CZEMU za wszelką cenę dajecie się tej osobie zmarnować nie udzielając jej żadnych informacji?; ) Skąd się bierze w ludziach dziwne poczucie przynależności do danego miejsca a równocześnie poczucie wyłączności i prawa doboru? Dajcie się ludziom bawić, nie zasłaniajcie się swoimi kadencjami w kk i zasługami dla klubo bo wszyscy się starzejemy i ktoś Was w końcu będzie musiał zastąpić:) Gay Party = Wesoła Impreza:) Rozumiem selekcję ale nie za wszelką cenę. Live and let others have fun!
    Tschus!
  • Paula™

ty kochana tu sie nie rozpisuj tylko łaskawie przywlecz zadek na Czackiego:*
  • Minä rakastan sinua

Tiaa:) Latwiej mi teraz wypracowanie napisać niż na Czackiego osobiście trafić:) Ale pamientajta że nadejde pewnego dnia:) Na razie Karol podpisal liste obecności niedawnymi czasy:) Pzdr!
  • edi

Przywlecz się przywlecz wtedy zobaczysz o co cho... i skad takie a nie inne wypiski na gronie... i chociaz wydaja sie i byc moze sa nieco przesadzone to powody widac gloym okiem gdy sie juz do kk wpadnie ...Prawda Boska?; ))))
  • Paula™

:)
  • Berenicze

nawet Świeta Prawda; p; )
  • Minä rakastan sinua

nio ja wiem że narodu wali tłumnie do klubiku i że częśc to lekko nie halo (jak bylam jakis miesiec temu to oczy przecierałam ze zdziwienia) - to selektora trzeba do kąta postawić;) ale tych dociekliwych na gronie co tak bardzo wiedzy chca zasięgnać to tak okropnie nie tępcie bo a nuż to akurat jakaś miła odmiana... Nic sie chyba juz gorszego zdarzyć nie może;)
  • Berenicze

no to maly kompromis; ) hiehie...

my bedziemy lagodniejsi... <bo nie dosc ze zarzucaja nam starosc(phiii;p) to jeszcze wyzwa nas od zgredow i frustratow; p hehe..>
    ale Ty pojawisz sie w koncu w kk; p <w koncu im nas wiecej tym mniej trzeba bedzie oczy trzec; p; )>
  • Ania

ja osobiscie nikomu nic nie zarzucam :)

ciesze sie ze doszlismy do kompromisu :)

• Anonim

fala w klubo :)
  • Minä rakastan sinua

Hihi:)W której Ty bierzesz czynny udział:) Badźcie najs stare pryki bo w młodości siła;) po co się wyżywać na biedactwach i siły witalne tracić;) Oni i tak nadejdą:) Ja jako mega stary piernik Wam to mowie:)
  • Peendep

Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie,
    świat który klubo nie pałuje się...

szukam go, szukam...

koorva,
    chyba na złe grono wszedłem,

przepraszam
  • Minä rakastan sinua

kiepskie wierszydło:) powinno byc "świat w którym w klubo nie pałuje się:")
  • Peendep

czego nie zrozumiesz - tego nie pojmiesz;)
  • ♪♪ Karollo

Ania jeżeli masz jakieś problemy z wejściem to ja osobiście Cię wprowadzę.
  • Ania

dziekuje to bardzo miłe , natomiast problemow nie mam , wiec dam rade :)
  • Anonim

"coraz trudniej wyrwać dupę na mieście..."
  • Minä rakastan sinua

"czego nie zrozumiesz - tego nie pojmiesz;) "
    Halo halo, zarzucasz mi tępotę?;)
  • Minä rakastan sinua

>KDT napisał
    >"coraz trudniej wyrwać dupę na mieście..."

Tobie Krzysiu? Nie uwierzę:):):)
  • edi

hehehe... niby glupi watek a dyskusja od kilku dni.... i wlaczaja sie zarowno chodzacy jak i jeszcze NIEwchodzacy... tudzież już NIEbywający...

a tak swoją droga... to od kiedy starzy bywalcy sa tacy mili i teraz wprowadzaja a nie z toalety wypraszają jak za tych starych dobrych czasow???