-
-
miraxx
oczywiscie 7th heaven - panuje tam tableciarstwo i wielka feta:D:D:D nieskoordynowane spazmatyczne ruchy i rozbiegany wzrok:P
generalnie krolestwo dresów karków i panienek "wszystko za 4,50":P:P:P mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem
piszcie cos jeszcze!!!!! -
Jasco
a Pulsar??:> jeszcze chyba gorzej, chociaz nie bylem bo zycie mi jeszcze mile... -
Bubu
Jama - na imprezy zamknięte jest to lokal bardzo fajny, uczelnia na której jestem organizowała tam międzysemestralkę i było super, ale za to imprezy otwarte pozostawiają wieeeeeeeeeeeeeeeeele do życzenia. Pełno się szwęda "gorących szesnastek" i innych tego typu wynalazków. Raz się tam wybrałem na kinderbal otwarty i czekając na znajomych przed wejściem uszy mi więdły od tekstów typu "w zeszłym tygodniu się tak spaliłam w kiblu, że musieli mnie wynosić" albo pomysłowych dobromirów, a właściwie dobromirek czyli motyw stoją sobie cztery nastolatki w kółeczku na chodniku, jedna wyciąga flaszkę po wodzie mineralnej i chwali się, że ma tam wódkę ze sprite i na dodatek wyjeżdża z pytaniem czy zmieści to pod spódniczkę... no more questions... wjazd na szczęście mieliśmy za free przez back door ]:-> ale szczerze mówiąc to na imprezę otwartą już na pewno tam nie pójdę. -
-
a ta buda na starołence jeszcze istnieje.... ??
nawet juz nazwy nie pamiętam... -
Jasco
kiedys na starolece to chyba Planeta byla:) bylem tam raz ale tez na zamknietej imprezie i to chyba z 6 lat temu, wiec wtedy tez troche inaczej sie bawilo niz dzisiaj:P Wtedy mi sie tam podobalo(dlatego ze to byly polowinki:) licealne:P
hehe, gorace 16stki w Jamie, musze sie tam przejsc:P -
Anonim
wiec po kolei:
troche tego zwiedzilem w moim zyciu
planeta - fajnie na zamknietych imprezach, normalnie stypa byla - manieczki
bluebox na malcie - mala mordownia ale na 18 super klimat nad jeziorem. byl .....
jama - no comment - apteka normalnie pomimo mlodego wieku - przyszle pokolenie dj-crissa ktore nie maja jak do maniek dojechac. raz slyszalem ze dj tam grajacy powiedzial Witajcie w najlepszym klubie na wschod od berlina.... shame
sefen hefen - nawet klub przypomina ksztaltem tablete, rownie dobrze ten lokal moglby sie nazywac mitsu&plastic barbie
owca - brak nowych rzeczy, ciagle ci sami ludzie, ta sama muzyka, ile mozna, 3 lata temu tam bywalem. od tego cczasu z tego co wiem to tylko klime ze srebrnymi rurami dolozyli
kolokwium - zenada, kradna strasznie, penerstwo bez aut - do manieczek na stopa nie da rady, cukierkowy bounce 16latek chcecych ostro w dupe dostac
pulsar - no comment, mowiac ze jest zle to obraze poprzednie lokale
shamrock - zmieniajac wystroj - zmienili sie ludzie - albo ich zewnetrzosc - penery zalozyly dzinsy/ ew.nawet kanty/ i nawet whyski polubili bo to trendy jest
z rzeczy fajnych
sq stare - pare lat na poziomie, post dali stare i nowe, terapia-milo i przyjemnie, tapas - drogo ale ciekawie i przytulnie, dzedziniec latem - odlot,
teraz czekam na otwarcie nowego K2 i nowego SQ, slyszalem ze wystroj ciekawy i jest na co czekac
czekamy -
Bubu
tak patrząc z perspektywy czasu to jeszcze można by do czarnej listy dodać nieistniejącą już Oazę (jak człek był jeszcze bez dowodu to się zawsze na bramce jakiś śrut odpalało żeby wpuścili heh), Browar na Śniadeckich (choć połowinki marcinka i imprezy 1plo były świetne) no i (nie wiem czy jeszcze istnieje) Imperium -
Anonim
imprium juz nie ale rocco chyba tak
dno & dno
i do listy klap totalnych dodam jeszcze besta na sw marcinie -
-
Jasco
a to besta dodam jeszcze westa na garbarach:D
no i oczywicie stary Jack, potem Opera a teraz Cepelin czy cos tam, nie wiem nawet dobrze...
a Bluebox:) tam spedzilem najlepsze osiemnastki w zyciu:D wtedy to dopiero ludziom niewiele bylo potrzeba do szczescia:) a teraz wszyscy wybredni:P -
no 18 to były najlepsze w Planecie....to fakt..
mojej nie warto wspomniać bo odbyła sie w forcie VII czyVIII ..... na bługarskiej....nigdy więcej - toz to mordownia.... :( no ale to było pare lat temu nie wiem jak tam jest teraz... -
-
Anonim
sie zgodze z jasco i przedmowczynia tez
w blueboxie i planecie imprezy zamkniete byly calkim fajne i soper je wspominam
szczegolnie bieganie po parku nad malta nago.. -
aTiTa
miraxx za ten komentarz dyszka
usmialam sie jak nigdy
trafiles naprawde w samo sedno
najbardziej podoba mi sie stwierdzenie cyt. "nieskoordynowane spazmatyczne ruchy i rozbiegany wzrok" wlasnie sobie wyobrazilam te sytuacje
ludzie ale mam smiechawe -
aTiTa
-
Jasco
-
aTiTa
wszystko !!!!!!!!
podczas wakacji bawilam sie wklubach na costa brava i z imprezami w poznaniujestem baaaaaardzo do tylu
co tu sie wogole dzieje?????????????? -
Anonim
SQ!! bylem na otwrciu K2 i sq
spodoba ci sie w obu lokalach pewnie ale SQ daje rade
dzisiaj martini bros dj lab a jutro seamus haji
sooper -
aTiTa
kurcze gdzie sa te kluby, jak sie trzeba tam ubrac, jakie ceny (wjazd, drinasy, pyfko) ???
no i jacy ludzie i jakies przydatne informacje nowinki
pozdroofka
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne