-
Anonim
-
Anonim
Jak dla mnie: Qute, Minoga, Czarna Owca, Imperium, Rocco (raz tam byłem, ale mile wspominam). -
aTiTa
nic nie powala nas na nogi ale juz najlepsza alternatywa - - - CHARYZMA - - - sama nazwa duzo mowi o miejscu -
Anonim
-
-
-
Anonim
-
aTiTa
cofam to co napisalam wczesniej o charyzmie
mial byc mecz na telebimie ale wysilili sie na maly telewizor
buuuuuuuuu
Adam !! nie spisałes sie wczoraj jako menager lokalu !!!!! -
Anonim
ja typuje Pulsar, Alcatraz i Terytorium.. :)
poza tym nawet niezłe imprezki są w Fantasy Parku w Plazie -
Pulsar, Alcatraz ??? yyyy kolego ... pomyliłeś tematy...
Pulsar hmmm bez siekiery nie wpuszczamy... jazdownia nic wiecej
Alcatraz ... czyli jak znajleźć panienke na jeden raz ... hehe
Terytorium .... boska muza :)
Fantasy niezapomniane czwartki z dj Bartesem i Niwaldem; ) -
Anonim
dlaczego pomylilem? bylas tam kiedykolwiek? jazdownie masz na jednym parkiecie, a na pozostalych leci inna muza. klub swietnie wyposazony, zajefajne oswietlenie i naglosnienie. poza tym ceny przystepne -
pewnie ze byłam
nie wypowiadam sie na temat klubów w których nie byłam...
klub jest sam w sobie nowoczesny ... duzo miejsca zarówno do siedzenia jak i do tańca..ale wcale nie chodzi mi o ta kwestie ...
miałam okazje gościć tam pare razy i za kazdym razem obserwowałam bijatyki ... nie bawi mnie takie cos .. jak dla mnie dobry klub to przede wszystkim klub BEZPIECZNY czego nie mozna powiedziec o pulsarze ... i to nie jest tylko moja opinia ...
aaa no i nie moge zapomniec o sali "house" jeśli mozna jeszcze tak ja nazwac ...
(nie mam nic przeciwko Maxxowi który tam gra )... ale crazy frog to mała porazka .... no ale skoro ktos lubi takie hity ...
"tam nie ma publiki na ambitniejsza muzyke" ... -
Anonim
Wiec jezeli chodzi o bezpieczenstwo to wszedzie mozna oberwac. Nie ma na to reguły.
Do pulsara chodze czesto (co tydzien/dwa tygodnie) i widzialem moze ze 2 bijatyki.
Dodam ze w terytorium tak samo. Za to jest bez porownania bezpieczniej niz w takim 7th heaven czy kolokwium.
Poza tym bez powodu nie oberwiesz. Bijatyki dotycza jakis ukladow, rozrachunków miedzy lysymi karkami i tyle.
Co do ambitności muzyki, to czym dla ciebie jest muzyka ambitna? Po klubach które lubisz domyślam sie ze słuchasz house/d'n'b. Nie sądzisz że twoja muzyka jest na takim samym 'poziomie ambitności' co trance/progressive którego ja słucham. A z crazy frogiem masz racje :) dlatego bawie sie na duzym parkiecie... -
Uuuuuuuu...to widocznie miałam jakiegoś pecha...
hmm w terytorium bywam bardzo czesto i jakos tam jeszcze nie widzialałam bojek ...
"Poza tym bez powodu nie oberwiesz"
o i tu sie mylisz ... koleznka pracowała w klubie X i dostała by za darmo....za to ze stała sobie i nikomu nie zawadzała...
a jeśli chodzi o muzyke... hmm kazdy słucha tego co lubi... no ale crazy frog do ambitnych nie nalezy prawda ??
pozdrawiam Mi -
Anonim
omg tomeq - wstyd...
rozumiem ze kazdy lubi inna muzyke ale ten lokal to rzeznia... sam mowisz ze "jazdownia" jest tylko na jednym parkiecie a na reszcie jest lepiej, a post dalej piszesz ze siedzisz na glownej sali
moze jeszcze napisz ze pulsar to porzadny lokal :>
zenadai i brak slow
mozna dostac za nic - sam sie raz bilem w obronie kolesia ktoory dostawal za nic
dla mnie to jest melina dla idiotow ktorzy nie maja jak dojechac do manieczek
i bez sensu jest porownywanie tego do kolokwium - tam siedza ci ktorzy nie maja 15 zl na wejscie do pulsaru...
zenada
i dodam ze nie chce cie tomeq obrazic ale generalizuje wzgledem ludi ktorych znam i tam chodza... nie zrozumieli by polowy slow z tej wypowiedzi... -
"i bez sensu jest porownywanie tego do kolokwium - tam siedza ci ktorzy nie maja 15 zl na wejscie do pulsaru... "
no w kolo to juz w ogole strach sie bac ....
cud ze na siłke im starcza...
-
Anonim
eee przesadzacie troche z tym kolokwium...
nie mowie ze to jakas extra knajpa, bo to mordownia faktycznie, ale swego czasu lazilem duzo do Cornera, potem polaczyli z kolo i bylo calkiem spoko, nikt mnie nigdy nie zaczepial, fakt ze zwykle sie lazilo w ekipach po 15 typa czy cos kolo tego; )
poza tym kolokwium tak naprawde nie ma nic ciekawego do zaoferowania, teraz potrzeba juz czegos wiecej niz piwnicy z ceglanymi scianami, ktora jarala ludzi na poczatku lat 90-tych jak znikaly pijalnie piwa i powstawaly puby; )) -
Anonim
a ja uważam iż coloqium i corner to idealne miejsce na spotkanie z przyjaciółmi; można i pogadać przy piwie i potańczyć ( pomiędzy czyjąś nogą a ręką, ale to już inna sprawa;))
robiłam tam 19 urodziny i było idealnie; sami znajomi, dzbanki piwa, taniec na stołach...
a jeśli chodzi o typowe kluby, to mnie bardzo podoba się w SQ (byłam w czwartek). i Terytorium może być, tylko zbyt rygorystyczna selekcja:| -
Anonim
-
Suge
-
Anonim
terytorium...a czy dzis mlodziez slucha czegos innego poza hh/r'n'b i house?;>
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne